למה אנחנו צריכים לסבול כל העונה?

אייטשו

New member
למה אנחנו צריכים לסבול כל העונה?

בכל השנים הקודמות של התוכנית של יאיר לפיד היו סטנדאפיסטים שהיה פשוט שווה לחכות לתום התוכנית. שחר ושוקי פשוט גורמים לזפזפ לערוץ אחר ומהר. אם שחר חושב שבגלל שהוא מעט פוזל יש צורך שיסתובב עם שוקי ויקלל כל הזמן (כן, צפינו בתוכניות הראשונות ולא הבנתי איך נפל יאיר לפיד/מי שבחר בסוג הבידור הזה (איך נפלו גיבורים - שמו להם רגל...). שחר אינו בעל "התפקיד" (אלא משפחתו וחבריו של יאיר) להעיר ולהאיר את חייו האישיים של יאיר לפיד. למה אי אפשר להנות מהתוכנית של יאיר לפיד מההתחלה ועד הסוף?! כולי תקוה שהמצב ישתנה ומהר. אנו צופים בתוכנית כל שבוע ונמאס לנו לצפות בבחור צעיר שמדבר דרך הבטן בקללות ובעזרת בובה מטופשת יורק על המראיין - יש גבול לכל תעלול וההתנהגות של שחר באולפן צריכה להפסק ולרדת מהמסך. וכל הכבוד שיאיר שפך עליו דלי מים!. נכון, הוא בסך הכל מנסה להרויח את לחמו, אבל הוא פשוט לא מצליח משום שעסוק בגינויים ובדברים חסרי טעם. בקיצור, יאיר, תעשה טובה, תחליף את הבחור במשהו טוב יותר. אם תביט לצדדים תראה שאפילו יגאל שילון כבר החליף את הבחורים אצלו פעמיים משום שלא התאימו לקונספט התוכנית. תודה! הצופים הנאמנים שלך!!.
 

לוּבּה

New member
מסכימה איתך.

בכל זאת, זאת לא תוכנית לילדים ואני בטוחה שילדים היו נקרעים מצחוק מדברים כאלו, אבל התוכנית של יאיר היא תוכנית לכל הגילאים והרוב לא מתים עלשחר ושוקי..
 

טיפטיפי

New member
אני אתכן!!!!

שחר ושוקי הגעילו אותי כבר מהפעם הראשונה לא מתאים ליאיר לקחת כזה זבל לתוכנית שלו שנחשבת (בצדק) איכותית
 

טיפטיפי

New member
למה יאיר יוצא לחופשה??

אוף!!!!! בקושי היו כמה תוכניות והוא כבר הולך.. לא מספיק סבלנו שהוא לא היה בציפורים יותר מחצי שנה??? אין צדק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
למעלה