למה אנישם לוקחים דבר כל כך יפה

Baby Boo

New member
למה אנישם לוקחים דבר כל כך יפה

אמונה. אמונה באלוהות, בכח עליון ופשוט הורסים את זה? למה הרעיון של אלוהות מתלכלך פה? אנשים באים ומקללים משהו שספק אם קיים וספק שאפשר להרהר את קיומו אבל למה לעשות זאת? אני לא רואה אנשים מקללים את האהבה ההורית? אני לא רואה אנשים מקללים פטריוטיות? איש באמונתו יחיה!! ואנשים אני לא מדברת איתכם על דת אלא על הרעיון האלוהי! דת זה דבר שכל דור מגדיר לרמתו שלו בצורתו שלו.. לא משהו נשלט ככה זה.. הדור הקודם היה יותר דתי.. לכו תדעו נאבד עוד ילדים ועוד כמה מלחמות ואולי רמת הכופרים רק תעלה.. אנשים מאבדים תקווה אחרי טראומות.. אבל למה להרוס משהו כה נקי כמו אמונה? בטחון נפשי במשהו גדול מאיתנו? חילונית לגמרי טל

מתנדב

New member
טל, את האמת את צודקת...

ואני גם לא מבין, אחד שלא מאמין שיש ה', זה עדיין לא אומר שהוא צריך לקלל, ברגע שאי אפשר להבין את הצד השני, ולא מכבדים את הצד השני, זה הדבר הגרוע ביותר שראיתי, בגלל שהדתיים כן מאמינים בגלל זה מגיע להם עונש?, ובגלל זה מגיע שיכפישו אותם? ויקללו אותם? ידוע שאחד הדברים שאדם נבחן, זה צורת הדיבור וההתנהגות של האדם, ותאמיני לי שיש הרבה חילונים שאוחזים כמוך, ואני ממש גאה בהם, רואים עליהם שגם אם מתווכחים איתם, הוויכוח נעשה בטוב טעם...

צודקת

למה לעורר ויכוחים בנושא האם האלוקים קיים או לא. זה הורס את האמונה..... כל אחד יחיה כרצונו...

לא הבנתי מה ההסכמה של כולם פה

סה"כ בן אדם אחד קילל את ה', ואדם זה נחסם מהפורום. אני לא קולט מה הביג דיל. ותאמיני לי הרבה אנשים מקללים פטריוטיות(התנחלויות?).

מתנדב

New member
Knight of Darkness, בא אני אסביר לך

בקצרה, נכון שישנם אנשים שהם לא סימפטיים במיוחד, וזה קורה בכל ציבור, העניין הוא שישנם הרבה אנשים שלא מוכנים לשמוע, אני לא מדבר על לקבל את הדעת של השני, אני מדבר רק על לשמוע, ואת זה הם אפילו לא מוכנים לשמוע, וזה מזכיר לי סיפור ששני ילדים רבים ומתווכחים ביניהם, אז שלילד השני אין מה להגיב, הוא מתחיל לקלל אתה מטומטם וכו' וכו'... כך גם כאן, יש כאלו שהם אינם מוכנים לשמוע ולהבין את הצד השני, והם תמיד מסתכלים רק על הצד שלהם, והדרך בה הם הולכים זו הדרך הישרה והדרך של השני זה שקרי ולא נכון, וכשמוכיחים להם ומנסים להסביר להם, הם לא מוכנים להקשיב....

Huan

New member
ההבדל הוא...

שכשאני מקלל התנחלויות, אני לא מגדיר התנחלויות כפטריוטיות, אלא כפאנטים קיצוניים חסרי כבוד אדם.

תחיה

New member
אז זהו...

בעזר"ה שבכול מקום בארץ ובעולם יש פאנטיים קיצונים! וחוץ מזה כדאי לך לבוא להתנחלויות ולראות איזה אנשים יש שם, ולא יישר סתם לזרוק דברים באוויר!!!

Huan

New member
אני דתי לאומי.

יש לי בכיתה מתנחלים, הייתי בהתנחלויות, והייתי בהפגנות של מתנחלים. בכל מקום יש יוצאי דופן. כל מתנחל כמעט שאני דיברתי היה חד משמעי- לגרש את כל הערבים. כולם רעים. דיברנו על סטיגמות באוויר? ואני מחשיב אדם כזה כפאנט קיצוני חסר כבוד אדם.

מתנדב

New member
Huan, אתה טועה ומטעה....

אני מכיר הרבה אנשים מההתנחלויות כאנשים טובים וסימפטיים יותר ממני וממך, כך שהכללה שלך היא לא נכונה בכלל, וחסרים אנשים חסרי כבוד שלא גרים בהתנחלויות? כך שממש לא הבנתי את ההבדל שרצית להגיד....

Huan

New member
תמיד יש יוצאי דופן.

ואני דיברתי על חסרי כבוד אדם. כמובן שאני מדבר על הערבים, כלפי יהודים הם מלאכים.

אני מציעה לא לקלל בכלל..../images/Emo13.gif

זה לא עושה טוב לנשמה. שבוע טוב

מתנדב

New member
גם שזה לא עושה טוב לנשמה...

וגם על שמירת כבוד של הזולת, וכבר ציינתי כשאדם מקלל, זה בדרך כלל כשאין לו מה להגיב אז הוא מגיב בקללות, וחבל.... אפשר להתווכח בצורה יפה גם בלי קללות ובלי זלזול בכבוד האדם....

Baby Boo

New member
אני באופן כללי לא מבינה

למה לבוא לפורום שאולי המטרה שלו היא לא לגשר אבל בטח שלא לתת במה לפליטות זבל. יש לך דעה שלילית בנושא מסויים? בדעה מסויימת? חברה מסויימת? אל תקלל פה אתה לא יכול לבוא למקום שמטרתו לתת במה לאותם דעות וויכוחים תרבותיים ולקלל משהו שאתה לא מכיר דבר ראשון ושני משהו שלא מקומך לקלל פה.. טל

למעלה