למה אני אף פעם לא מרוצה

mangoo0

New member
למה אני אף פעם לא מרוצה

עשיתי הפסקה ארוכה מאוד מגברים על מנת להיות מסוגלת להתחיל משהו חדש ובריא. נמאס לי מכאלה שמחפשים רק דברים לא רציניים, נמאס לי באופן כללי מגברים בתל אביב. כשהחלטתי לפני יומיים שההפסקה מיצתה את עצמה, פגשתי בשני "ידידים"(שבמקרה מכירים האחד את השני) שניתקתי איתם את הקשר בתקופת ההפסקה, ובשניהם אני מעוניינת. היה ערב נפלא ומצחיק, קיבלתי רושם ששניהם מעוניינים במשהו, אבל אני לא לגמרי בטוחה. אני אף פעם לא לגמרי בטוחה בשום דבר. אחד מהם מקסים אבל כל הנורות האדומות שלי נדלקות לגביו... הוא משתמש בכל מני סמים להנאתו מדי פעם, הוא מדבר על להתיישב רק בסביבות גיל 40.. עוד 15 שנים(!) הוא אמר שהוא מעוניין לעזוב את הארץ לתקופה מסויימת עוד ארבעה חודשים ויש לו עבר עתיר יזיזויות וסטוצים.. אם כי הוא אמר שהוא מחפש אהבה.. אבל אני לא יודעת כמה הוא רציני. הוא מוצלח מאוד, חוץ מההתנסויות שלו בסמים קלים ובינוניים.. ויש לנו המון במשותף. הוא מאוד מאוד אינטיליגנטי ומשכיל והשיחה איתו קולחת מעניינת ומאתגרת אינטלקטואלית. הוא גם נראה נפלא לדעתי. השני הוא מישהו רציני יותר, מחפש משהו רציני, לפחות זה מה שהוא טען. הוא שנון, אינטיליגנטי, נעים להיות איתו ולא מלחיץ, במשך הרבה מאוד זמן כשיצאתי עם כל מני מניאקים הלקתי את עצמי שלא נתתי לו צ'אנס. אבל הוא פחות מאתגר מהראשון, פחות בטוח בעצמו(הראשון ממש מאוהב בעצמו ומשום מה יש לי משיכה לכאלה) ואני לא בטוחה אם הוא פחות אינטיליגנטי, אבל יש לנו פחות תחומי עניין משותפים(תחומי העניין שלו צרים משהו, אומנותיים ולא מדעיים, למרות שהוא טוב בהם), הוא מתחשב, נחמד, והוא ממש חנון חמוד מהסוג שאני אוהבת. בחרתי בשני. בעיקר בגלל שנמאס לי שהלב שלי נשבר, והוא הראה סימנים חד משמעיים של עניין בי, בעוד שהראשון, מקסים ככל שיהיה, מתוסבך מאוד, מאוהב בעצמו ומזכיר לי אנשים שבגללם לקחתי הפסקה מלכתחילה. זה היה ממש לפני יומיים אז אני לא יודעת איך זה יתפתח. אני כבר מתקרבת לאמצע שנות העשרים שלי ונמאס לי ממניאקים, אני רוצה משהו רציני. מרגיז אותי שאני לא יכולה למזג אותם לכדי גבר אחד מושלם :) חושבת שעשיתי את הבחירה הנכונה, הראשון היה מעוניין אבל לא במשהו רציני לדעתי, ואני פשוט לא במקום כזה. היה נחמד לראות את המניאק המקסים מתפלא שהחנון השיג את הבחורה.. מה אתם חושבים?

עשית נכון

וכל הכבוד על הבחירה
נמאס שבנות מעדיפות מניאקים, וזאת דוגמא מהחיים, ממש טובה. מהראשון לא יצא לך כלום, חוץ מ"ריגושים" או מה שזה לא יהיה וטוב שעברת את השלב הזה בחיים תני לזה זמן, תכירי, אולי עוד תופתעי... אם לא, תדעי שניסית ולא הפסדת כלום עם סמים אל תתעסקי, בחיים

RieM

New member
אני חושב שאת עדיין לא מרוצה

בחרת במישהו שלא מדליק אותך וזה אוכל אותך מבפנים, אחרת לא היית טורחת לספר לנו את כל הסיפור המופלא הזה. משהו בתוכך משתוקק למשהו אחר .. לאו דווקא ממוסד .. מסעיר יותר .. הבחור הראשון מפחיד אותך ועם הבחור השני את מרגישה שאת שולטת בענינים, אבל מה לעשות .. הוא קצת משעמם אותך, מכיוון שהכל נתון וידוע מראש. וכמו שדון חואן אמר לקרלוס - "זה הרבה יותר מרגש שלא לדעת מאחורי איזה שיח מסתתרת הארנבת, מאשר להתנהג כאילו אנו יודעים הכל".

אתגרים מושכים אותך

את מאוהבת באתגרים באהבה ולא ביחסים אמיתיים קראתי על הבחור הראשון שמצא חן בעינייך אם זה הטיפוס שעושה לך את זה אז את באמת נמשכת לפרובלמטיים. הגיע הזמן שתתני צ'אנס לחנונים כפי שעשית ואז תגלי שהבחירות שלך שהשתפרו מובילות אותך למערכות יחסים בריאות. בהצלחה

זה מצחיק

את אומרת שנמאס לך ממניאקים ואת מחפשת את המניאק בנרות בסוף לדעתי עשית את הבחירה הנכונה אבל תוך דקה אמרת את כל המגרעות הגדולות ביותר ואת עדיין חשבת לעצום עיניים ולהכנס לאש נשמה תביני בן אדם שמאוהב בעצמו לא יכול להיות מאוהב במישהי אחרת אלא הוא יאהב את עצמו דרך המישהי האחרת זה כמו השאלה אם דייג אוהב דגים דייג לא אוהב דגים כי אם כן הוא לא היה מוציא אותם מהמים והורג אותם אלא הוא אוהב את עצמו דרך הדגים הוא משתמש בדגים כדי להסב לו עונג ואילו גבר שמאוהב בעצמו ישתמש בל כדי להסב לו עונג הוא יפנק אותך לא בגלל שהוא אוהב אותך אלא הו יפנק אותך כי הוא יודע שאת תתגמלי אותו באיזושהי צורה זו לא אהבה לדעתי אם את מחפשת גבר מתאים תחפשי מישהו שיראה את טובתך לפני טובתו וזה המבחן הכי גדול לאהבה בן אדם שעושה משהו שהוא לרעתו כדי שבת זוגו תהיה מאושרת הוא אוהב אותה ולא את עצמו בהצלחה

flowerboy69

New member
את מאוד מזכירה לי את זו

שסיפרתי עליה שפגעה בי בעבר.כמוך מצד אחד היא ככ רצתה אהבה ודברה על אהבה.מצד שני היו 2 גורמים מהעבר-חבר וידיד ששניהם לא באמת שמו עליה ורק רצו לנצל את החולשות שלה והם כל הזמן היו שם באיזור וניסו לקחת אותה.זה הצליח לשניהם לצערי. מצד אחר-היא אחת שפשוט לא ידעה להסתדר כשטוב לה ושהדברים היו טובים.היא תמיד חפשה דברים מורכבים תמיד העדיפה את מי שפגע בה על פני תמיד רצתה להיות עם מי שהכי היה בעייתי ושוננה ממנה.היה לה קשר עם מורה שלה עם גבר נשוי ועם גרוש עם ילד...פשוט לא יכלה להיות בקשר פשוט ואמיתי. את אולי רוצה קשר אבל נראה שאת לא פועלת נכון.אם הם ידידים שלך-אמיתיים-מדוע שירצו להרוס את זה בקשר אחר?ידידות חזקה מאהבה וחשובה יותר כי אהבות נוטות להגמר וידידות היא מה שנשאר להחזיק אותך כשקשה. דבר שני.למה את חוזרת לעבר ולא מביטה קדימה להכיר מישהו חדש בלי עבר משותף וליצור איתו את מה שאת רוצה.ללכת יחד את כל הדרך בלי קיצורים.רק ככה זה באמת אמיתי. דבר שלישי-אדם בעייתי איננו אתגר.הוא לא מי שיחזיק לך את הלב ויתן לך לדעת שיש לך קשר אמיתי שיהיה שם גם מחר.אתגר זה להכיר אדם שיהיה יציב איתך שתדעי שיש לכם משהו אמיתי יחד ואת האתגרים תרצו יחד לפי הצרכים אחד של השני.כל המשחקים מסביב אולי מוסיפים עיניין אבל לא יוצרים אהבה אמיתית ובסוף הדרך נשארים פגועים ולבד ולא מבינים איך זה קרה.אם העיניים היו פקוחות מההתחלה אז הכל פתאום היה ככ ברור... תחשבי על זה.

White sunrise

New member
את פשוט פחדנית

סליחה שזה יוצא ככה אבל את מפחדת לקחת סיכונים ומי שלא מהמר לא מרוויח . אז יהיה לך קשר נוח ושיגרתי קשר שלא ירגש אותך זה מה ששאת רוצה ? לכי לפי הרגשות שלך ואם תיפגעי זה חלק מהעניין שיהיה לך יום מקסים

כן, גם להמר וגם להרוויח

עסקי הסמים הולכים טוב היום, יש בזה הרבה כסף
זה ממש לא קשור לפחדנות - גם לקפוץ מהגג זה סיכון, ואפשר להרוויח מזה כמה עצמות שבורות בכיף

mangoo0

New member
החלטתי לוותר על שניהם

הקראש על הראשון די מנע ממני מלראות את היתרונות שבשני, האופציה שכביכול בטוחה יותר אולי אני לבדוק בעתיד אם הבחור הפחות יציב ישתנה או יתנהג אחרת אם אני לא אראה שאני מעוניינת.... ואולי עדיף ששניהם ישארו ידידים, שזה הרבה יותר טוב מקשר גרוע

למעלה