למה אני כזאת גרועה? למה?
S Shusho New member 24/3/04 #3 הכל נופל לי בין הידיים. אם פיזית ואם נפשית. היתה לי הרצאה היום, מלמלתי לחלוטין, ורעדתי. ואני עוד רועדת. וכל כך רע לי כל כך רע. ושוב הכל נופל מסביבי, והכל מבולבל. מה כל כך גרוע בי שהכל קורה לי?
הכל נופל לי בין הידיים. אם פיזית ואם נפשית. היתה לי הרצאה היום, מלמלתי לחלוטין, ורעדתי. ואני עוד רועדת. וכל כך רע לי כל כך רע. ושוב הכל נופל מסביבי, והכל מבולבל. מה כל כך גרוע בי שהכל קורה לי?
T ToryMaster New member 24/3/04 #5 הו! ../images/Emo12.gif מה גרוע בך? היי מותק, לכולנו קורה שיש ימים נוראיים, שהכל מתקלקל בהם, ואז אנחנו שואלים את עצמנו מה עשינו שזה מגיע לנו. לי עצמי היה שבוע כזה עכשיו תחזיקי מעמד, תתקשרי אלי אם את צריכה, יהיה בסדר יפה שלי
הו! ../images/Emo12.gif מה גרוע בך? היי מותק, לכולנו קורה שיש ימים נוראיים, שהכל מתקלקל בהם, ואז אנחנו שואלים את עצמנו מה עשינו שזה מגיע לנו. לי עצמי היה שבוע כזה עכשיו תחזיקי מעמד, תתקשרי אלי אם את צריכה, יהיה בסדר יפה שלי
S Shusho New member 24/3/04 #6 נראה שהכל מתחיל להמשך והפחד והשנאה הזאת שוב תקפו אותי לא עוד יום אחד רע. זה מתחיל להמשך. וכל כך לא צפיתי את זה קורה.
נראה שהכל מתחיל להמשך והפחד והשנאה הזאת שוב תקפו אותי לא עוד יום אחד רע. זה מתחיל להמשך. וכל כך לא צפיתי את זה קורה.