למה אני כזו מטומטמת?

אושר מ

New member
למה אני כזו מטומטמת?

למה רובנו לא מתחילות עם הבנים, ומחכות כמו טיפשות שיתחילו איתנו? הרי מי שמפסיד את ההזדמנותב סופו של דבר, זה אנחנו...

apl

New member
ממממ

תראי,את כן* יכולה להיות זו שיוזמת ולא מחכה שיתחילו איתך.. במקום לעמוד כמו קישוט(תרתי משמע:))את זו שתגשי,תדברי ותזרמי.. ובקשר לזה שהבנות הן אלו שמפסידות בסופו של דבר,אז לאו דווקא- אם מישו מעוניין בך,אז הוא זה שייגש אליך,ואת לא תצטרכי לעשות יותר מדי (אם גם את מעוניינת)... לכן,אם יש עניין,אז כדאי לנסות, לא?

אושר מ

New member
אני כן מתחילה עם בחורים..

פשוט תלוי מתי ובאיזו סיטואציה... אבל במסיבה למשל אין בעיה.. אבל כשזה מישהו שאת מכירה וזו סביבה מוכרת? זה הרבה יותר קשה, לא?

ilana4ka

New member
אמממ...

האמת היא שאצלי זה גם די תלוי בסיטואציה. אבל בעקרון אין לי בעיה לבוא ולדבר עם בחור. אם הוא ממש מוצא חן בעיני, אז אין לי בעיה. ובעצם, לא אמורה להיות לכן כל סיבה להתבייש. זה לגיטימי ביותר לבת להתחיל עם בן, כמו שזה לגיטימי לגבי הבנים. אל תתבישו, אני בטוחה שאתן רק תרוויחו מזה, אין מה להפסיד.

20דניאל

New member
ביישנית?

בנים ברוב המקרים לא ביישנים במסיבות וכאלה, כי אין להם מה להפסיד מקסימום עוברים לאחת אחרת,ומכוון שאתה לא מכיר אף אחת אז אם היא ניראית סבבה מתחילים איתה אבל גם יש בנים שמפתחים ביישנות כלפי בנות יותר מידי יפות כי הם חושבים שאין להם סיכוי... אז תחסכו את המאמץ מכולנו ואם אתן רואות מישהו שנראה לכן תתחילו איתו כי מחפשים את זה וזה לא מוריד לכם מהאגו

apl

New member
../images/Emo26.gifלא עניין של אגו בכלל

מה שנאמר זה שיש ביישנים(משני המינים)שלא ייזמו,לא ייגשו,לא יפנו..ואז-גם כשיש התעניינות הדדית,לא יקרה כלום.. אם שניים ביישנים,אז זו כבר בעיה ומתפספס כרואים שיכול לקרות משו(בפוטנציה).. בקשר לזה שבנים לא פונים לבחורות יפות "מדי" ומתביישים לגשת- אני לא יודעת אם זה קשור,כי בסה"כ מראה כללי ותנועות גוף הם אלו שמוצאים חן בעיניך ואז אתה מחליט אם בא לך לגשת או לא.. ובוא לא נגזים ונגיד שכול הבחורות הן העתק מדויק של קלאודיה שיפר.. יש בנות יפות מראה עם אופי סבבה שמחזיקות בבני זוג,אז אני לא בטוחה לגבי התאוריה שלך:).. ובבקשה מכול הפלצנים(שתכף יפרצו) פה שאומרים שאופי זה יותר חשוב מיופי(אני בעד קומבינציה,גם אופי גם יופי),אז אל תטרחו,,, כולם יודעים שכשאתם מחליטים לדבר עם מישו\מישי,זה בגלל המראה החיצוני. חוצמזה אתם יותר יצירתיים מאיתנו הבנות במשפטי התחלה
ולבשיינים- מה לעשות...החיים קשים

jessy19

New member
אני התחלתי עם בחור, הצעתי לו להיפגש

זה ידיד שלי והצעתי לו להיפגש ליותר מ- 10 דקות כמו תמיד, כי אנחנו תחנה ליד תחנה כל בוקר לאוטובוסים לצבא. האמת שבאמת זה מוזר אבל תמיד זה היה נראה התפקיד של הגבר. אני מצרפת לך שירשור בנושא בפורום אחר.

h e n y

New member
את כול כך צודקת

אוף..... איך מתחילים לעזאזל עם בנים
אני לא מסוגלת... כמה שאני מנסה....... אני ההפך, אין לי בעיה להתחיל עם מישהו שאני מכירה, אבל עם מי שאני לא מכירה{במסיבה, למשל} אין לי אומץ........ {אתם יודעים איפה אפשר לקנות??
}

ווואלה רק עכשיו אנחנו צריכות להבין

איזה תפקיד קשה יש לבנים....
ואני ממש מרחמת על הבנים שבאופיים הם ביישנים ... ממש פאק רציני ! (במידה והייתי בן נראה לי הייתי רווקה עד גיל 50 )
.

נראה לי שאני בכל מקרה

אהיה רווקה בגיל 50....... א. אני לא מתחילה עם בנים.....מקסימום שולחת מבטים(אם הם מתחילים לדבר אז אני זורמת בלי בעיה) הבעיה היא להתחיל את השיחה- אין מצב-או תלוי כמה אני שיכורה
ב. אני הבחורה הכי בררנית שקיימת על פני האדמה!!!! ולא הכוונה לא למראה של אותו בחור אלה על כל הדברים האחרים כגון:דיבור,אכילה (אם במסעדה), תנועות גוף....... כמה אני מופרעת בעצם?!?!?!?! אולי אמצא מישהו עוד 56,553 שנים ככה.........

apl

New member
../images/Emo6.gif זו בעיה בררנות יתר

בתכלס אני כמעט תמיד נמצאת עם חברות וידידים(לפחות במקומות שסבבה להכיר בהם אנשים..יוצאים)אז בסה"כ הם יכולים לעזור אם וכאשר:).. אם לא יוצא כלום-אז מקסימום עושים צחוקיה מכול הסיטואציה.. ואז אולי זה מקלקל את הסיכוי,אבל לפחות אנחנו נהנים מהסיטואציה הזו.. 10 אנשים יושבים בפאב כקבוצה..מישו מתעניין אבל מתבייש לגשת כי פאדיחות "להפריע לה עם החבר'ה"..אז חפיף. אני באופן אישי לא הבנאדם הכי ביישן ואין לי בעיה למצוא על מה לדבר לרוב(אם לא הולך כלום,אז אפשר לדבר על מזג האויר בחלק הצפוני של דרום אפריקה
)) אז אין ממש בעיה..אבל אם בנות באמת הן לא אלו שייזמו לפעמים,אז בעיה-כי יש הרבה בנים ביישנים שלא ממש רוצים לבוא לאחת שמסתובבת עם חברות שלה..ומראש הם לא ייגשו שכשהיא לא לבד.. בקשר לזה שאת מופרעת....גם אני כזו+-(יש תנועות גוף שדוחות אותי למשל
))...אבל אפשר למצוא על כול דבר מה להעיר ולברר,וזה לא נגמר..לכן לתת צ'אנס זה מתבקש.. ואם כתבתי קצת שטויות,אז זה בגלל שרק חזרתי ממבחן בספרות, אנא התחשבו

A n d r i a n a

New member
חחח.. איזה חמודה.. :)

גם אני כזאת.... בחיי אוף, למה לעזעזעל אין לי אומץ להתחיל עם בנים?

dreamgirl000

New member
אני בקטע הזה..מאוד ביישנית..

אבל למרות שפעם אחת כשהתגברתי על הקטע הזה... התחלתי עם בחור...שישב כנראה עם המשפחה שלו...במסעדה......ופשוט..באתי אליו..אמרתי לו משהו...,"אתה יודע אתה מזכיר לי מישהושהיכרתי פעם?"....והוא נשאר עם המבט שלו תקוע בעיניים שלי...ואדיש.....כזה אדיש...שהוא רק עשה "אה?" וחייך מרוב בושה...הסמקתי...וחזרתי לחברות שלי שאיתן ישבתי.....ומאז יש לי שוק...

ilana4ka

New member
אחותי...

אין שום סיבה שבעולם שתתביישי להתחיל עם בחור. כמו שכבר אמרתי לפני זה זה הכי לגיטימי בעולם. ואם לא הלך לך פעם עם איזה בחוריקו במסעדה, זה לא אומר שגם פעם הבאה לא יילך.
אני אומרת, אם בחור מוצא חן בעינייך, לא חשוב מהי הסיטואציה, את כבר בטח תמצאי איזו דרך להגיע אליו, להתחיל איתו. זה מחמיא לבחור, זה מעלה לך את הביטחון העצמי, ובקיצור, גם אם הוא יידחה אותך, אז זה בכלל לא נורא. כי גם ככה את לא תראי אותו יותר בחיים, אז זה ממש לא עקרוני. הקיצר-גוו 4 איט!

למעלה