למה אני כזו רכיכה עלובה?!?

בוזיקית

New member
למה אני כזו רכיכה עלובה?!?

למה הערכתי העצמית שואפת לאפס? למה אני נותנת לכל העולם לנצל את טוב לבי? למה אני מרשה לכולם לדרוך עלי, לפגוע בי? להתיחס אלי בזלזול? לאן נעלמו החומות שבניתי בטיפולים? לאן הבחורה הכועסת והזועמת שהפכתי נעלמה? לאן נעלם החוסן? האומץ שחשבתי שכבר הפך מנת חלקי? למה שוב אני נסדקת, מקריבה את עצמי על מזבח הקדושה המעונה? ומה עם חיי שלי? למה אין לי אומץ למשל לומר לבוס שלי שזהו, עד כאן, לא מוכנה יותר להשפלות שלו, לא מוכנה שידבר אלי ככה? למה אני חושבת שזה מגיע לי? ממה אני כל כך פוחדת? למה רק בגוף שלי אני תופסת מקום? למה אין מקום לרגשות שלי? למה אני גורמת לכולם לחשוב שהצרכים שלי לא חשובים, אם הם קיימים בכלל?

פייה 31

New member
ואני אוסיף ואומר...

מאין את משיגה את הכוחות להתייחס כאן לכל אחד ואחד כאילו היו האנשים הכי קרובים אליך, את מגיבה כאן לכלום בלי יוצא מן הכלל אכפת לך וזה לדעתי אומר עליך המוןןןןןןןןןן!!! יהיו לך תשובות לכל השאלות שלך ביום שתתחילי לאהוב ולהעריך את עצמך כולם מסביבך ירגישו זאת וישדרו דברים אחרים, אני יודעת זה לא קל אבל תנסי בכך שתתחילי לעשות משהו אחד בשבילך משהו שאת אוהבת.

בוזיקית

New member
פיה מקסימה, תודה על המילים החמות

איך את מתמודדת? מה שלום החברה? אני כל הזמן מתפללת בשביל כל הנוכחים וגם הנפקדים בפורום כי זה מה שאני יודעת לעשות, לא יודעת הרבה, רק מניסיון החיים העצוב שלי, ולפעמים טיפה שמח. יש לי שאלה חשובה, כי את כותבת "ביום שתתחילי לאהוב את עצמך" וכיו"ב. יש לך מושג איך עושים את זה? איך אני אמורה לאהוב את עצמי כשאני כל כך לא? אני תמיד חייבת לשים את כל העולם לפני ולא רואה את עצמי. אתן לך דוגמא מגוחכת עד אימה - נגיד אפילו אני מדברת עם מישהו בטלפון או בצ'ט או משהו, וצריכה ללכת לשירותים רחמנא ליצלן. אני מתעלמת מזה כמה שאפשר כדי לא להעליב את הבנאדם שאני מדברת איתו. נו, זה נשמע לך נורמלי? את יודעת מה זה לא לפרגן לעצמך לאכול מצלחת אלא מעל שקיות ובעמידה? לא לחמם את האוכל ולאכול אותו קר? למה? כי לא מגיע לי!!! כי אני לא מספיק טובה!!! ברציו אני יודעת שזה לא נכון, אבל מרגישה את זה כל כך חזק - לא מספיק טובה פייה יקרה, וזה מדכא כל חלקה טובה. רק אם דורכים עלי כנראה שאני מרגישה משהו. רק רוצה מנוחה. רוצה שיעזבו אותי בשקט. להחלים מכל הזוועות. לאגור כוחות. אולי פעם אני אלמד איך חיים בשביל עצמי, איך להפסיק להזניח את עצמי, להאמין באמת ובתמים שכן, יש גם לי מקום בעולם הזה ושלא צריך כל הזמן להאבק או לחדול... שולחת לך
גדול...

פייה 31

New member
בוזי יקירה...

אני לא ממש מצליחה להתמודד עם המחלה של חברה שלי הנשמה שלי כואבת כל כך לפעמים אני מרגישה שאני לא יכולה לנשום אני נחנקת, היא כרגע התחילה בטיפולים מה שאמור להאריך את החיים שלה ואני שואלת את עצמי כמה העולם שלנו עקום ומוזר יש אנשים שרוצים לשים יד בנפשם ויש אנשם שהיו נותנים הכל כדי לחיות עוד קצת.. המון נשים לא אהבתי את עצמי לא הערכתי את נתתי שידרכו עלי תמיד עבדתי במקומות עבודה בהם הבוס התייחס אלי כאילו הייתי שפחה שלו ואני שתקתי כי חשבתי שזה מגיע לי שאני לא שווה, יום אחד אשתו של הבוס שלי צעקה עלי על כלום ואני ישבתי ושתקתי כמה דקות אחרי אני שומעת שני נשים שישבו בקבלה אומרות אחת לשניה : ראית איך היא צעקה עליה? והשניה אומרת והיא פשוט ישבה שם ושתקה אם זאת היתה אני הייתי הורגת אותה מה היא חושבת לעצמה לאף אחד לא מגיע שיתיחסו אליו בצורה כזו!! ואז הראשונה אומרת: את יודעת זאת היא אשמה שהיא מסכימה שיתיחסו אליה בצורה כזו!!! באותה השניה אמרתי לעצמי זהו לאאאאאאאאא עוד אספתי את הדברים שלי ועזבתי את מקום עבודה בזה התחיל השינוי שלי, זה המשיך בכך שהתעקשתי למצוא לעצמי תעסוקה בלילה לצאת לבלות עם חברות, סתם לקרוא ספר, לשבת בגינה ולשמוע את השקט.... השינוי לא בא מהררר לאט לאט התחלתי להרגיש טוב ורציתי פתאום גם להראות טוב עשיתי דיאטה וירדתי 14 קג' זה היה קשה מאוד אבל כל כך רציתי, לאף אדם בעולם לא מגיע שיתיחסו אליו כך, בוזי יקירה בואי נחתום הסכם ביננו שהיום כשאת יושבת לאכול צהריים את יושבת ברוגע לאט לאט אוכלת אוכל חם את סוגרת את כל המכשירים בבית ופשוט יושבת בשקט בבקשה תנסי.

פייה 31

New member
בוזי יקירה...

אני לא ממש מצליחה להתמודד עם המחלה של חברה שלי הנשמה שלי כואבת כל כך לפעמים אני מרגישה שאני לא יכולה לנשום אני נחנקת, היא כרגע התחילה בטיפולים מה שאמור להאריך את החיים שלה ואני שואלת את עצמי כמה העולם שלנו עקום ומוזר יש אנשים שרוצים לשים יד בנפשם ויש אנשם שהיו נותנים הכל כדי לחיות עוד קצת.. המון נשים לא אהבתי את עצמי לא הערכתי את נתתי שידרכו עלי תמיד עבדתי במקומות עבודה בהם הבוס התייחס אלי כאילו הייתי שפחה שלו ואני שתקתי כי חשבתי שזה מגיע לי שאני לא שווה, יום אחד אשתו של הבוס שלי צעקה עלי על כלום ואני ישבתי ושתקתי כמה דקות אחרי אני שומעת שני נשים שישבו בקבלה אומרות אחת לשניה : ראית איך היא צעקה עליה? והשניה אומרת והיא פשוט ישבה שם ושתקה אם זאת היתה אני הייתי הורגת אותה מה היא חושבת לעצמה לאף אחד לא מגיע שיתיחסו אליו בצורה כזו!! ואז הראשונה אומרת: את יודעת זאת היא אשמה שהיא מסכימה שיתיחסו אליה בצורה כזו!!! באותה השניה אמרתי לעצמי זהו לאאאאאאאאא עוד אספתי את הדברים שלי ועזבתי את מקום עבודה בזה התחיל השינוי שלי, זה המשיך בכך שהתעקשתי למצוא לעצמי תעסוקה בלילה לצאת לבלות עם חברות, סתם לקרוא ספר, לשבת בגינה ולשמוע את השקט.... השינוי לא בא מהררר לאט לאט התחלתי להרגיש טוב ורציתי פתאום גם להראות טוב עשיתי דיאטה וירדתי 14 קג' זה היה קשה מאוד אבל כל כך רציתי, לאף אדם בעולם לא מגיע שיתיחסו אליו כך, בוזי יקירה בואי נחתום הסכם ביננו שהיום כשאת יושבת לאכול צהריים את יושבת ברוגע לאט לאט אוכלת אוכל חם את סוגרת את כל המכשירים בבית ופשוט יושבת בשקט בבקשה תנסי.

בוזיקית

New member
פיה`לה, ריגשת אותי כל כך...

בקשר לחברה שלך לבי איתך והלואי שהיו לי המילים הנכונות או התשובות... את במחשבתי, וזה כל מה שיש לי להציע... ובקשר לחוזה בינינו אני מוכנה לשמוע בעצתך ולפרגן לעצמי פעם ביום ארוחה חמה על השולחן. כשאני יודעת שלאנשים אכפת זה מחזק בי את המוטיבציה לשפר, למרות השנאה העצמית. ובקשר לעבודה אני בשקט בשקט מציצה במודעות דרושים. בינתים לא יותר מזה. מבטיחה לספר איך היה. חיממת את לבי! תודה!

פייה 31

New member
../images/Emo6.gifואת העלאת חיוך ענקי על פניי...

ישששששששששש אין לך מושג כמה שזה משמח אותי, שתהיה לנו שבת נפלאה שקטה ורגועה ככל האפשר

דולידול

New member
בוזי יקרה

בכל יום תקומי ותגידי לעצמך היום אני עושה משהו אחד בשביל עצמי, היום אני בוחרת לאהוב את האדם המיוחד שבי. היום אני חזקה, היום כולם יבינו שאני גם צריכה... היום יש את בוזי ולבוזי לא מגיע שידברו אליה לא יפה, בוזי כאן, בוזי מרגישה, בוזי קיימת, נוכחת ובוזי יןדעת לדבר ולבטא את הרגשות שלה טוב מאוד. בהצלחה חמודה.

בוזיקית

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo20.gif../images/Emo7.gif../images/Emo142.gif../images/Emo36.gif דולי...

תודה יקירה. קראתי מה שכתבת לי במסרים. קשה לי להגיב. דמעות בעיניים. סליחה חמודה. אני אנסה לחפש לך איזה קישור או משהו מתאים. כואבת איתך. בוזי

אריה1970

New member
תראי בוזי איזו שמש יפה

עולה לה אט אט , רוח קרירה נושבת בקלילות מרובה , עוד שעה אצעד שם על חוף הים אני וכלבי הרי הוא כל עולמי. לנשום את הגלים להריח את הים , את מרגישה? תרגישי , מיים קרירים ,רוח קרירה מצננת כל נשמה כאובה. רחש הגלים המתנפצים אט אט אל החוף וחוזרים חזרה לים הגדול היפה הכחול המקסים המשרה הרגשה של תקווה , המסיר מועקות מהנשמה, הנותן לנו לחוש מוקפים באהבה אין סופית. גלים ים שמיים רוח ים קרה ומרעננת, זה מה שאני צריך הבוקר הזה ולפני שאני מסיים משמרת רציתי שגם תחושי קצת ממה שאני הולך לחוש בקרוב. מחבק אותך בחום וברכות. אריה

כנסי אליי.....

בוזי בייבי... אני חדשה פה, וכשהגעתי את קידמת את פניי בברכת שלום, את יודעת מה שה עשה לי? את יודעת מה זה עושה לכל האנשים פה שאת כל הזמן כותבת ומתייחסת אליהם? אז אני יספר לך.... זה תחושה של אור... של ביחד... שאין לבד... שיש מישהו שמקשיב... שיתמוך... ואפילו ישלח לך
שאתה הכי צריך עכשיו... ומשם יש כוח להמשיך... לטפס.. ולא הכי לבד ובודד... את מועילה פה, ואת חשובה פה, ואולי במקום לקום בבוקר ולהגיד עד כמה את לא שווה תגידי לעצמך איך אני לא שווה אם כל כך הרבה אנשים אוהבים אותי, ונעזרים בי?? תיצאי מהבית עם תחושה שאת שווה, כי את באמת שווה בייבי... לצערי שאנשים קולטים אדם חלש או חסר ביטחון הם רצים בשביל לדרוס, אז התפקיד שלך פה לא גדול כל כך, פשוט להשלים עם זה שאת מיוחדת וטובה ושלא חסר לך כלום... תרימי את האף בייבי... ותעשי קצת שרירים... כי אלו החיים שלך תמיד.... ושמחה להכיר מישהי כמוך

פייה 31

New member
../images/Emo24.gifבוזי חמודה...

נוווו אני במתח עמדת בהסכם כיתבי לי אני מחכה...

בוזיקית

New member
חלקית בלבד פיה יקרה...

האוכל היה חם אבל טרפתי אותו כמו משוגעת ובעמידה, וגם הרבה יותר ממה שהייתי צריכה. גם סיפרתי פה למה - פגעתי בחברה והתנצלתי מעומק הנשמה אבל היא מסרבת לסלוח לי ואני חייבת להזיק לעצמי כדי לכפר. אני יודעת שזה נשמע טיפשי אבל ככה אני - מוכנה לפגוע בעצמי רק שמישהו אחר לא ייפגע. ואחרי שפגעתי בה (ואלוהים עדי שלא התכוונתי) קשה לי מאוד עם עצמי, יותר מהרגיל. גם הייתי אתמול אצל הפסיכיאטרית והיא אמרה לי שאני על סף התמוטטות וחייבת להפסיק לדאוג לכולם ולהתחיל לדאוג שיהיו לי חיים נורמליים, ארוחות מסודרות ושעות שינה נורמליות אחרת תהיה לי פגיעה מוחית בלתי הפיכה. אני משתדלת ותדעי לך שזה מחזק אותי האיכפתיות שלך ושל האנשים המקסימים כאן שבאמת אכפת להם ממני. אני מבטיחה להשתדל יותר ולספר לך. את מקסימה. שאלוהים יברך אותך אמן!!!! אוהבת אותך,

למעלה