למה אני כל כך נעלבת?

No fun intended

New member
למה אני כל כך נעלבת?

התחלתי לצאת עם בחור ממש לא מזמן. יד על הלב- יצאתי איתו מלכחילה בגלל שהוא נראה ממש טוב, בלי להכיר אותו בכלל.

בפגישה הראשונה היה נחמד. דיברנו הרבה, והרגשתי שהוא לא ממש באותו ראש כמוני. התנשקנו ובסוף הפגישה הוא ניסה כבר לשכב איתי וסירבתי רק בגלל הנורמה החברתית... אפילו שנורא נמשכתי אליו ורציתי לשכב איתו כבר.

אחר כך כשנפגשנו שנית, נסחפתי ושכבתי איתו. היה מדהים. נשארתי לישון אצלו. סבבה.

מאז הדיבור בינינו הוא מאד מאד מיני. נפגשנו שוב וזה עוד פעם היה במסגרת חדר השינה שלו. הבנתי שאנחנו נכנסים למערכת יחסים שרובה ככולה סקס. והחלטתי שזה מתאים לי. שהוא לא ממש כוס התה שלי ברמת התוכן או סגנון הדיבור. אין לנו הרבה במשותף, ולא ראיתי את עצמי מפתחת אליו רגשות משמעותיים וכל שכן להיפך!
שורה תחתונה- הוא הבחור הכי חתיך שהכרתי והסקס מטורף.

הערב תכננו תכניות לסופ"ש. לצאת לרקוד.
כמובן דיברנו גם על התכניות שלנו ללילה... בקטע אינטימי משהו

ואז זה הגיע.
הוא אמר שתצטרף אלינו עוד מישהי למיטה.

ובאמת. אין לי רגשות אהבה כלפיו או משהו כזה. לא השליתי את עצמי. אבל אני מרגישה פגועה ומושפלת כל כך. נעלבתי נורא.
מה, אני לא מספיקה?? אחרי שבוע כבר משעמם לו והוא מחפש הרפתקאות? או שהוא פשוט עד כדי כך לא מכבד אותי...

מבחינתי כל קשר הוא אקסקלוסיבי, גם אם הוא לא מערב רגשות רומנטיים. ממש קשה לי לחשוב שהוא מחפש עוד בחורות לתקתק.

כתבתי לו בתגובה שזה מגעיל ומעליב. שמגיע לי יותר מזה, מגיע לי שיתלהבו ממני וירצו אותי.
והוא כמובן מחליק את זה "בקטנה" ובכלל הוא רק רצה לפנק אותי... עם עוד בחורה במיטה שלו. ומה אני עושה סיפור. אידיוט מפגר.

אני מרגישה כל כך רע ולא יודעת למה.

DoubleInfinity

New member
כנראה נסחפת קצת לקשר שלא מתאים לך

יש אנשים שלא בנויים לקשר שמבוסס על מין. תמיד מחפשים קצת יותר...
את נשמעת לי קצת כזו (אולי אני טועה)
בכל אופן, הכי חשובה שתהיי שלמה עם עצמך עם מה שעשיתם עד עכשיו ושלא תתחרטי על כלום.
מכאן והלאה זו בחירה שלך אם לחתוך או לא...

יש אנשים שלא בנויים לקשר שמבוסס על מין

אין שום קשר בקשר שמבוסס על מין. זה אינטרס נטו.
קשר לא נבנה על הבסיס הזה. ואישה מרגישה בכך מיד.
&nbsp
כדאי להכיר קצת את 'מבנה' נפשה של האישה כדי להבין את העלבון שעובר עליה.
בשביל זה צריך ללמוד.

שלום

קשר חשוב ליצור מאהבה. לפעמים אנשים נהנים לחפש הרפתקאות וריגושים, וזה שהוא רצה לצרף מישהי לא מעיד שהוא לא מסתפק בך, אלא הוא רוצה לשכלל את חיי המין שלו ולעשותם אותם מסעירים יותר. אם הקשר ביניכם מבוסס על הנאות חומר, מה שאני לא ממש ממליץ עליו בדרך-כלל, אפשר לצפות בקלות שתרצו חוויות חזקות יותר.
&nbsp

מגיע לי שיתלהבו ממני וירצו אותי...

"אין לי רגשות אהבה כלפיו או משהו כזה. לא השליתי את עצמי." - אני מניח שגם לו אין.
יש לו רגשות אהבה לגוף שלך. עכשיו יש לו רגשות אהבה לעוד גוף.
את יודעת מה? מה אני מבלבל את המוח... הסתכלי - זו אהבה? זו תאווה מזוקקת.
נעלבת? ברור שתעלבי. גם אני הייתי נעלב. מה אני לא היחידה שלך?
אבל נעלבת - כי הטשטוש מהחתיכיות שלו ירד קצת. הייעוד שלך (שיאהבו אותך ורק אותך. ראי מה כתבת אחרי כן - שיכבדו אותך) עלה קצת - עמוק עמוק - כן היו לך רגשות, וציפיות - הנה לך למה העלבון.
&nbsp
&nbsp
*המגע הגופני - הוא שוחד חזק. לכן הוא לא כדאי כשמכירים שותף לחיים.
&nbsp

אני חושבת שהבעיה היא שהוא לא טרח לשאול אותך

אם זה בכלל מתאים לך, או הקטע שלך. במקומך הייתי דווקא חוזרת אליו ואומרת שחשבת והחלטת שזה רעיון מצויין, רק שאם לא איכפת לו, הפעם יצטרף אליכם דווקא ידיד שלך ובפעם אחרת הבחורה שהוא תכנן...

הדבר העיקרי שמעליב פה

זה שהוא אפילו לא שאל אותך אם מתאים לך, אם גם לך זה נראה "פינוק" להוסיף עוד בחורה למיטה-פשוט קבע עובדות בשטח-
כאילו את רק כלי למימוש הפנטזיות הפרטיות שלו.
&nbsp
זה חוסר כבוד אנושי ברמה הכי בסיסית.
גם בתור "סתם סקס" לא הייתי נמצאת בקשר עם אדם כזה.

No fun intended

New member
בדיוק

זה מה שגם אמרתי לו אתמול.. שאני לא צעצוע שלו- אני אישה.
אבל ברצינות הבחור דושבאג אמיתי. לפחות האמת יצאה לאור מהר. ולפחות נהניתי (ונזהרתי). לא נורא...
NEXT!
&nbsp
והפעם בחור שיתייחס אליי כאדם לא כחפץ.

תודה

ELLA1992

New member
הוא לגמרי לא רציני, אני מציעה לך להתרחק

וחבל מאוד שמה שסחף אותך להיות איתו זה רק המראה שלו, בעצמך ציינת שהוא לא איש שיחה ואין לכם על מה לדבר, מה שמסביר המון, אין לו מה להציע לך מלבד מראה וסקס. וואו. חתיכים וטובים במיטה לא חסר אני מבטיחה לך!
מה שכן חסר, זה אנשי שיחה עמוקים, גברים עם לב ונשמה שיודעים להעריך , שיודעים לאהוב ולכבד, לפי מה שאת מתארת הוא לא ניחן בכל אלו וחבל כי זה הופך אותו לאפס מאופס ומבטל גם את היתרונות הבודדים והעלובים שיש לו שגם הם - לא יותר מאשר זמניים!
אני אומרת לך את זה בתור בחורה מינית, גם לי הסקס מאוד חשוב וגם לי המראה החיצוני די חשוב, אבל יחד עם זאת, כבוד! לא בקשה גדולה מדי, כבר יצא לי לצאת עם גברים כמו זה שתיארת, אבל יחי ההבדל העצום- הם טרחו ליידע אותי מראש שהם לא מחפשים קשר רציני ושהם מחפשים בעיקר קשר מיני ואם מעוניינים באורגיה, לצורך העניין, אז יש ליידע מראש! הבחור שלך, לא עשה זאת, אני לא מבינה מדוע את בכלל טורחת לשאול, התשובה די ברורה, תשאלי את עצמך, מה יש לך לחפש איתו עכשיו? מה? מבטיחה לך שמערכת יחסים לא תיצא לך מזה, ואת תמשיכי להיפגע ממנו , תברחי ומהר.

No fun intended

New member
זרקתי אותו לעזאזל

באמת לא חסרים בחורים כמוהו, והם הסוג הכי קל... כי ממילא כל מה שיש להם לתת נמצא אצלם בין הרגליים.
ובאמת שאני רוצה יותר מזה. רוצה קשר אמיתי.
לא יודעת למה כל כך קשה למצוא בחור שמחפש יותר מסתם פאק-באדי

PorFavor1

New member
מה נסגר איתך ?

הבנת שהוא לא מתאים לך, אלא רק לזיונים.
אמרת שזה מתאים לך עד שהוא הציע לצרף עוד בחורה.
ועכשיו הוא פסולת אנושית....
כל מה שיש לו זה רק בין הרגליים... כלומר שהוא אובייקט מיני ותו לא.
יזיזה שכמותך שנעלבת... תראו אותה...
ומה בדיוק את שווה חוץ מערכך הגופני מיני? ממש חידה...
אולי את בכבודך ובעצמך לא ראויה לשום אהבה בכלל ?

תמשיכי עם החשיבה השבלונית שלך, שאת מתנת אלוהים לאנושות, ושעל כל גבר לחוש שאת מספיקה בהחלט.
תמשיכי לעשות הצגה של נעלבת, ושאת קורבן תמים ומקופח.
לכי עם זה, נשמה... אבל עד הסוף.

Surrealistical

New member
איך הגעת לאובייקט מיני?

בתור גבר אין לו מה להציע לה חוץ מסקס. והיא צודקת, הוא באמת נשמע כמו זבל.
הבעיה לא בזה שלא היה ביניהם חיבור אלא שהוא הצהיר שמביא עוד בחורה למיטה. לא ככה מתנהגים אנשים שיש להם אפילו טיפה כבוד לבן אדם השני. אפילו אם זו יזיזות מוצהרת (מה שזה לא היה במקרה הזה) על דבר כזה צריך קודם לדבר ולברר איך הבן אדם השני מרגיש בנושא. מהדרך שבה הוא עשה את זה אפשר להבין שהוא זבל, וזה ממש לא קשור למה היא ראויה.

PorFavor1

New member
זה לא בדיוק התלונה שלה

היא אומרת שזה מגעיל ומעליב.
אני לא יודע לגבי הסגנון של הבחור. זה גם די מעליב שאת קוראת לו זבל.
יש גם המוני נשים שהם זבל, פסולת אנושית.
&nbsp
הוא לא אנס אותה, ולא הכריח אותה לשום דבר.
בין שניהם לא היו שום רגשות רומנטיים מכל סוג.
דבריה של פותחת השרשור לגבי מגעיל ומעליב, הם לא בדיוק לעניין.... לא בדיוק....
פותחת השרשור היא יזיזה. אך ורק יזיזה. לא יותר ולא פחות.
יזיזה איננה ראויה לשום מונוגמיה, לשום צנזורה בכלל.
הפוזה הנעלבת שלה- לא לעניין.
אך ורק יזיזה, ללא שום מונוגמיה.
אין לה שום כבוד לתבוע מאף אחד.

Surrealistical

New member
וואלה?

אם היא יזיזה אין לה שום סיבה לצפות לכבוד? מה זה השטויות האלו? כבוד בסיסי בין אנשים צריך להיות לא משנה באיזה סטטוס המערכת יחסים. אפילו עם זרים גמורים אמור להיות כבוד מסויים.
ותקרא שנית את ההודעה שלה, הם לא היו בסטטוס יזיזות. הם התחילו לצאת והמערכת יחסים התחילה לתפוס פן מיני. ממש לא הוחלט כאן באופן רשמי משני הצדדים שזאת עכשיו הולכת להיות יזיזות, ושכול אחד מהם רשאי לשכב עם אחרים. שלא לדבר על להחליט על דעת עצמו לצרף מישהי למיטה לשלישיה מבלי לשאול את הבן אדם השני (איזה יצור צריך להיות בשביל שדבר כזה יהיה מקובל?)
ומה זה רלוונטי שיש הרבה נשים זבל? יש המון בני אדם שהם זבל, זה לא אומר שאי אפשר להצהיר על אחד כזה מבלי להתחיל לעבור על כל אדם זבל בעולם.

AEOLIAH

New member
תגידי לו שאין בעיה ואת מעוניינת לצרף גבר.

נראה מה תהיה התגובה שלו

PorFavor1

New member
הוא יסרב

אבל הוא לא יזרוק אותה לקיבינימט.
היא רואה בבבן זוגה אובייקט מיני.
כך גם בן זוגה רואה אותה, כאובייקט מיני.
אבל כשהוא מציע ללכת עם זה עוד צעד אחד קדימה, היא רואה את עצמה נפגעת ממש כמו אישה חוקית שהתחתנה עם בן זוגה ברבנות...
בחורה שמצאה לה בחור לזיונים בלבד, שאין לה שום אשליות לגביו.
איזה ראש ...

AEOLIAH

New member
אני רציני הגברים האלו ל פעמים מרגישים כאילו מגיע להם כל מה

שהם רוצים הייתי עושה לו יותר גרוע הייתי קובע עם עוד מישהו ואז כשהייתי הולך אליו הייתי אומר להוא להגיע ואז כשהעיניינים מתחילים להתחמם ההוא דופק בדלת החבר פותח תדלת לו מבין מי זה ונלחיץ אש ואז ככה מעיף אותו.

ככה היא היתה צריכה לגמור עם היצור הזה

למעלה