למה אני כמעט תמיד מרגיש לא טוב ולא מוצא פתרון

limmon1

New member
למה אני כמעט תמיד מרגיש לא טוב ולא מוצא פתרון

שנים שלמות אני מרגיש מן לחץ כזה בצד שמאל של הפה שמלווה ברעידות קטנות כמו ויברציה כזאת. הלכתי לטונות של רופאים,מרפאות כאב,עשיתי בדיקות ct ו- mri ולא גילו כלום והאמת שאני אובד עצות כי אני לא רואה פתרון באופק. שמתי לב רק לדבר אחד כשאני מעשן התופעה מתגברת אבל כשאני מפסיק לעשן כלומר עושה הפסקה של מספר ימים ומעלה אז אני מרגיש קצת יותר טוב אבל לא באופן כזה שאפשר להגיד שזה לא מטריד אותי כי אם זה היה ככה אז אני מאמין שהיתי מפסיק לעשן אולי לגמרי. בכל מקרה התופעה הלא מוגדרת גומרת אותי מבחינה נפשית כי אני מרגיש דכאון וחולשה וחושב רק על זה כל הזמן מה לא היתי עושה בשביל להיפטר מזה אחת ולתמיד.

שאלה כללית?

>>תשובה כללית>>> משום שאתה אדם רגיש שנוטה להיות מעורב רגשית, ולתת לדברים להשפיע עליו, ולכן בימים אלו שהעולם נמצא בימים מלאי התרחשויות של אור ושל אופל...אתה נוטה לחלות ולחוש כאב... אם כוונתך לשאלה ספציפית שלח שם ושם אמך...!!! ואז התשובה תהא אישית והעישון - מסכן אותך ברמות מעל הממוצע של לחלות בסדטן הגרון ו/או הריאות
תזרוק מחר את הסגריות לפח. לא חבל!?

limmon1

New member
קודם כל תודה לאונרדו על הדברים

הפרטים שלי: שמי-עידן , שם אימי - לידיה , תאריך הלידה שלי- 8.10.80 את אומרת שאני בן אדם רגיש שנוטה להיות מעורב רגשית אוקיי אני מקבל את זה אבל זה דבר שאני לא יכול לההימנע ממנו כי זה אני וככה אני מרגיש גם אם אני לא רוצה להרגיש ככה. לגבי הסיגריות- קשה לי להפסיק בעיקר בגלל שאני מדוכא מהמצב שאני נמצא שגרם גם לחוסר מעש ולכן אני גם מעשן משיעמום. ניסיתי להפסיק בעבר לעשן הצלחתי 3 תקופות שונות בנות חצי שנה כל אחת בערך ותמיד חזרתי לעשן.

והידיעה שזה ממש מסוכן לך??

לא יכול = לא רוצה.... יכולת נובעת מרצון. אז ככה עידן בן לידיה אתה בן מזל מאזניים נוטטה למצבי רוח אכן רגיש, חוש צדק מפותח מה שיעזור לך להרגיש טוב הוא דווקא התנדבות ועבודה עם מהסוג הסיעודי עם אנשים - אתה גם יכול להיות יוצר מאוד טוב בתחום המוסיקה והכתיבה אתה טוב בדברים שקשורים לחשבון וניהול חשבונות מקווה שתמצא את האיזון בתוכך בקרוב.....

limmon1

New member
תודה לאונרדו אגב קבעתי פגישה עם מטפלת רוחנית

שעובדת עם חוצנים בשם מירי אסט. מכירה?

למעלה