למה אני לא אראה את הסדרה מילואים

SimsY

New member
למה אני לא אראה את הסדרה מילואים

כששמעתי שהסדרה הזאת מתחילה דרך הפרומואים נורא שמחתי - כי הסוג הזה של הסדרות מעניין אותי מאוד. ואז נזכרתי בפעם הקודמת שראיתי את הסדרה הקודמת לה - טירונות. 3 שנים השקעתי בלראות אותה - מ-1998 עד 2001 צחקתי, בכיתי, ודאגתי ביחד עם הגיבורים ומה יצא מכל זה ? סוף הסדרה היה בלתי מובן לחלוטין וסתום בסוף כולם נמחקו ולא נותר מאף אחד זכר - אחרי הפרק האחרון הרגשתי מרומה, הרגשתי צער שהתחלתי בכלל לראות את הסדרה כי כל הזמן הזה בוזבז לריק... 3 שנים של צפייה מותחת לראות מה יסתיים עם כל אחד מהגיבורים - והסוף נשאר פתוח לחלוטין עם הדמויות האחרות כאשר כל המחלקה נהרגה. אז אחרי הניסיון המר שלי עם "טירונות" עד כמה שאני נורא רוצה לראות אני לא רוצה שוב להיות מולך שולל, עד כמה שנורא אהבתי את טירונות ולא הפסדתי מעולם =אף= פרק של זה. הטריק הזה היה זול וקלקל לגמרי את כל הסדרה - יוצרי הסדרה לכלכו אותה בגדול - וגם אם לא היה להם כח לסיים כבר את הסדרה - עדיין אפשר לגמור את זה יותר באלגנטיות. "צופה מאוכזב"

aviah

New member
האחים ברבש אכן דפוקים

בהתנשאות אופיינית, הסידרה מרוכזת במג"ד ובקציני המטה שלו. כשכבר מראים מישהו מהחיילים הפשוטים, הוא איזה דפוק שמסתובב עם רימון ביד ומאיים להרוג את עצמו. אז הקמ"ן מזיין את האשה של הקמב"צ (או להיפך). אז מה? שניהם מזיינים 300 חיילים כבר חמש עשרה שנה, וזו הבעיה של המילואים.

SimsY

New member
טוב האמת אני לא יכול לחוות דיעה

כי אני החלטתי לא לראות את הסדרה וזה אחרי העוול שנגרם בסוף הסדרה הקודמת.

K A R I N O 7 0

New member
מה זאת ההתכחשות להתמכרות הזו??

אם לא היה מעניין אותך לא היית נכנסת לפורום אז אל תנסי למצוא אשמים להתחלת ההתמכורות הזו לסדרה מעולה אז אל תשכחי ואל תתכחשי האחים ברבש הם בסדר ויום רביעי 9 וחצי זה מתאים??אני כבר מכורה

SimsY

New member
קודם כל אני בן

זה מעניין אותי אבל אני לא מתכוון לכלכל את העניין הזה בגלל שאין לי צורך להיות מאוכזב שוב - אם את רוצה שיהיה לך לבריאות ובכיף! לי היה מספיק אחרי הקטע בטירונות

perrinat

New member
איך בדיוק אתה מכלכל את הסדרה?

אתה נותן לה חסות? מפרסם בערוץ 2?

perrinat

New member
מי הבטיח לך שיהיה סוף ברור../images/Emo35.gif

זה לא אמריקה פה... לא אמור להיות "סוף טוב הכל טוב", אף אחד לא הבטיח לך שתהיה אמירה ברורה.... הסדרה והסוף נתונים לפרשנויות שונות. הסדרה מראה את המצב בארץ, לא סתם הסלוגן הוא: "תסתכל עליהם ותראה אותנו" כל אחד לוקח מהסדרה משהו אחר. מכאן ועד לכלוכים וטריקים....

SimsY

New member
עדיין אם עושים סדרה

צריך להיות לה טעם מסויים... 3 שנים עושים סדרה בסוף כולם נהרגים - מה שלא ממש נכון למציאות כי עוד לא ראיתי מחלקה שלמה שנהרגה בבת אחת בלבנון וגם אם כן חס ושלום עדיין זאת סדרה טלוויזיה זה אמור להיות קצת אחרת. שמעתי שאקי אבני היה אמור להתחתן עם סנדי אז הוא לא רצה להמשיך עם הסדרה אז הם עשו הכל בחפזון כדי לגמור כבר. יכול להיות שכן יכול להיות שלא - אבל העובדות הן שהסדרה בסוף השאירה אני בטוח הרבה מהצופים וגם אותי עם טעם של חרא בפה וצער על המעקב הצמוד במשך 3 שנים של לצפות ולהקליט ולשמור. ואני לא מדבר על סוף טוב הכרחי - אני מדבר על איזהשהו סוף לסדרה לא איזה משהו לא מובן שאיזה מישהו נעלם (אסף) ואלוהים יודע מה נגמר איתו והשני נחבל (ואלוהים יודע גם מה נגמר איתו) והנגמ"ש מתפוצץ (הם בטח כולם נהרגו) ואז פתאום מראים תמונות שלהם והכל נגמר - זה לא סוף של סדרה! והם חייבים לצופים שלהם את זה - אם הם רוצים אי פעם לעשות עוד משהו. (מה גם שהסוף דבילי לחלוטין כי כבר ציינתי כאן עד כמה שהסוף אמור להיות מציאותי, עדיין לא ראיתי מחלקה שלמה שנמחקה מהמפה בלילה אחד בלבנון)

irit500

New member
אני ממש לא מבינה

בגלל זה לא תראה מילואים??????? זה לא אותו דבר, למה שזה יקרה שוב? וחוץ מזה העיקר שרוב הסדרה נהנית..... זה רק פרק אחד שהרס הכל!!

willo1

New member
זה אמנם היה רק פרק אחד

אבל פרק משמעותי.. הפרק האחרון.. אבל זה עדיין לא אומר שלא צריך לראות את הסדרה כולה רק בגלל שאולי אולי הסוף יהיה 'מאכזב' כמו בטירונות. בכל מקרה, אנחנו נמשיך לראות ולהתעניין.. תרצה תראה, לא תרצה אל תראה. זו מדינה חופשית. אנחנו נשמח לראות אותך פה אם תחליט להישאר עם הקהילה ה- "צופה"

SimsY

New member
אני לא ניסיתי לכפות על אף אחד

שכל אחד יעשה מה שבא לו - כבמה להחלפת דיעות אני רק רציתי להציג את דעתי הפרטית בנושא לא להסית אף אחד לראות/לא לראות. אני חושב שזה לגיטימי לחלוטין

willo1

New member
אני אמרתי

שזה לא לגיטימי? כבר אמרתי שכל אחד יעשה מה שהוא חושב ורוצה לעשות.. אבל זה כבר באמת נראה לי מיותר, לא אהבת את טירונות- סבבה. אני אישית דווקא כן ואני בטוחה שיש עוד הרבה כאלה שאהבו. אנחנו כרגע בפורום מילואים. כמו שאמרתי. אם תחליט לראות את הסדרה בסופו של דבר, נשמח לראות אותך פה, אם לא אז.. יש משפט שאומר- על טעם ועל ריח אין מה להתווכח. אנחנו, בכל אופן, נישאר פה.

SimsY

New member
שכחתי להעיר עוד משהו

הסוף בטירונות לא היה מאכזב - יותר נכון לא היה שום סוף!! הכל היה פתוח לחלוטין כי הראו 4 חיילים נעלמו ולא הראו בסוף מה נסגר איתם לי זה גרם לא לרצות לראות עוד משהו שהם עושים כי אם זאת הרמה אין שום עניין בסדרות שהם מפיקים. תגיד אם פתאום באמצע כל המתח בשיא העונה פתאום יודיע לך שזה הפרק האחרון לא תרגיש מרומה ותגיד לעצמך אז למה בכלל התחלתי לראות אם אני לא אזכה לראות את הסוף ?

יווווווו, אתה נאחס@@../images/Emo184.gif

תפסיק לדבר על טירונות וכמה שזה היה מגעיל וכו!! קלוט!! כאן זה לא טירונות@@ זאת סדרה אחרת, לא מוצא חן בעינייך, אל תראה! אבל למה לנג'ס??.

למעלה