למה אני לא יכולה להכנס לצ'אט??????? לא רק לפה. לשום צ'אט בתפוז - זה קרה לעוד מישהו?
מ מת1קה New member 2/2/04 #1 למה אני לא יכולה להכנס לצ'אט??????? לא רק לפה. לשום צ'אט בתפוז - זה קרה לעוד מישהו?
מ מת1קה New member 2/2/04 #4 לא זה לא הסתדר אצלי../images/Emo46.gif איזה בעסה... הייתי באמצע שיחה עם אהובי.
א אפרסקית קטנה New member 2/2/04 #6 מישהו יכול להסביר לי משהו? למה הבלוג טו וי לא פועל ורק הצ'אט הרגיל פועל?
ת תפוז בלוגים New member 2/2/04 #10 אנו מתנצלים על התקלה שאירעה ברשת במהלך הלילה. התקלה היתה בשל העומס על הרשת, אך כעת הכל תקין.
ח חמת חלילים New member 2/2/04 #12 תפוז אין פעם שרוצה אני להיכנס לצ'ט של תפוז הבסיסי ואני יכולה. תמיד יש תקלות, השרת נופל, תקלה בשרת וכ' אם יש שירות לקוחות לתפוז אשמח לקבל את המספר תודה
תפוז אין פעם שרוצה אני להיכנס לצ'ט של תפוז הבסיסי ואני יכולה. תמיד יש תקלות, השרת נופל, תקלה בשרת וכ' אם יש שירות לקוחות לתפוז אשמח לקבל את המספר תודה
ב בהביבו New member 2/2/04 #13 בעיות בצ'אט, וסיוע יינתנו בפורום הצ'אט בתפוז. במידת הצורך ניתן אף לפנות אישית למנהל הצ'אט במייל : [email protected]
בעיות בצ'אט, וסיוע יינתנו בפורום הצ'אט בתפוז. במידת הצורך ניתן אף לפנות אישית למנהל הצ'אט במייל : [email protected]
ח חמת חלילים New member 2/2/04 #11 צ'אט תפוז גם אני לא מצליחה להיכנס בשעות מסויימות, תמיד יש בעיות בעיקר בצ'ט הבסיסי של תפוז, כנראה שהוא מלא מדי, עמוס. מי שנותן לך תשובה שיתן גם לי בבקשה
צ'אט תפוז גם אני לא מצליחה להיכנס בשעות מסויימות, תמיד יש בעיות בעיקר בצ'ט הבסיסי של תפוז, כנראה שהוא מלא מדי, עמוס. מי שנותן לך תשובה שיתן גם לי בבקשה