יפה כתבת קונדוליסה , אני רוצה לחדד
מאיה: ראיתי את המכירות שלך , אחת באמת פורסמה על היוזר הראשון שלך, תורידי את אותה מכירה כי היא באמת ביזבוז זמן. לגבי כתיבה באנגלית , אני ממליץ לך להשתמש ב-WORD ואז לעשות COPY/PASTE לטקסט במקרה הזה. ב-WORD יש מערכת בדיקת שגיאות כתיב מקצועית והיא תתקן שגיאות במידה ויש. בנוסף אם את רוצה עוד עזרה עם ניסוח האנגלית את יכולה לעשות PASTE לטקסט שלך על גבי הפורום , ונראה עם התחביר עובד ונראה טוב , ואם יש מה לתקן . את גם יכולה לכתוב בפורום אם מישהו יכל לעזור לך ONLINE בצאט , ותיכנסי לצאט , שם אפשר להיתכתב וזה יותר דינמי ויעיל במקרים ורוצים שיחה שוטפת ועניינית. גם אני כמו קונדוליזה חושב שיש לבובות שלך המון פונטיצאל , חבל מאוד שאת לא מציינת את העובדה שהבובות הן יחידות מסוגן והן עבודת יד של אמנית. חבל מאוד שאת גם לא מעצבת טיפה את הטקסט , צבעים , גדלים , כותרת ... חשוב להתיחס לאיביי ברצינות , אנשים לא אוהבים לקנות אם דף המכירה נראה להם עלוב... וכשיש לך מוצר כל כך שמח ומיוחד כדאי לפחות להשקיע בהתחלה, לעצב גם דף מכירה שמח , או לפחות לעבוד על הבסיס , שזה כתיבה נכונה , קיטלוג נכון , הספת פרטים למכירה. תיכנסי ותיראי דפי מכירה של אחרים בקטגוריה שלך , זה מאוד חשוב , תראי איזה סיגנונות יש , ותלמדי מה הבסיס והחובה של דפי המכירה. הכל מגיע מנסיון , כמו כל דבר בחיים , בסוף את תראי שאת תשלטי במכירות שלך וגם יגיעו הקונים . אבל צריך בהתחלה לעבור את המכשולים הראשונים וגם ללמוד עם הזמן והנסיון.