למה אני לא מוכרת?

למה אני לא מוכרת?

כניראה שזאת שאלת השאלות באי ביי. מה הסיבות לכך שבן אדם שמפרסם את המוצר שלו לא יקנו אותו?

ACE OF SPADES

New member
קודם כל את יכולה לתת קישור למכירה

שלך ואנשים מהפורום יתנו לך טיפים איך לשפר , או מה לא נראה טוב. יש הרבה דרכים איך לשפר את המכירה שלך ואיך ליצור דף יותר טוב. יש גם דברים בל יעברו : * חשוב מאוד לפרסם בקטגוריה הנכונה. * חשוב מאוד לצרך תמונה של המוצר. * במידה ויש מדניות החזרה , אז כדאי וחשוב לציין אותה. * לפרט על המוצר , לכתוב למה הוא טוב ... * לעצב את דף המכירה שיראה מקצועי (כמה שניתן) ונעים לעין. בתור קופירייטר אני יכל לתת לך כמה עצות , את מוכרת את הבובות שלך נכון? קודם כל באופן אישי מאוד אהבתי את הבובות שלך , אני חושב שהן מקסימות ומיכוון שנולד לי אחיין רק לא מזמן (לפני שבוע) אני כבר זומם על אחת הבובות שלך , אני רק מחכה שהוא יגדל טיפה. (גם היה תענוג לראות את אותו קליפ של ג'נסיס שפעם מאוד אהבתי). אבל נחזור לנושא: אם ניקח את המכירה צעד אחד קדימה , המכירה שלך צריכה להיות ברוח המוצר , תשתמשי בצבעים קלילים וכיפיים בטקסט שלך , אולי תכתבי בהומוריסטיות... אני גם הייתי מעלה את הקובץ של התוכנית מאודטה ל-YOUTUBE , ומעלה את הסירטון לדף המכירה. זה יכל ליצור רושם טוב . ניתן לעשות את זה וגם זה לא ממש מסובך , בדיוק כמו שעשית באתר שלך . ויש עוד המון דברים שאפשר לעשות: לעצב דף מכירה בצורה מקצועית (כאן כבר דרוש ידע , או כסף לשלם למישהו שיעשה את זה בשבילך) , ועוד... אבל כמו שכתבתי בהתחלה את יכולה להעלות את המכירה שלך על גבי הפורום וננסה לתת טיפים.

מאיה.. ס ב ל נ ו ת

מאיה , רק העלת את המכירה לא? אם כן אז את חייבת סבלנות והרבה. זה לוקח זמן. את עם 0 פידבקים , לא כולם קונים ממוכר עם 0 ועוד מישראל. תקני כמה דברים זולים (אולי חומרים מהם את עושה את הבובות) תצברי קצת פידבקים.ואולי באמת תתני קשור למכירה , אולי נוכל לעזור. בהצלחה:))

מאיה איזה בובות מקסימות

רק עכשיו נכנסתי לאתר שלך ממש יפות . מצטרפת לדעתה של קונדוליזה , היא לקחה לי פשוט את המילים מהמקלדת בהצלחה מאיה

RoieL

New member
הייתי ממליץ לך לפתוח יוזר חדש

כי ליוזר שלך יש פידבק שלילי. פידבק כזה מאוד מרתיע.

העלתי את זה עם יוזר חדש

אני יוצאת כרגע. כשאחזור אני אשלח לינק. תודה לכולם על הפידבקים!

ווטרס

New member
שלום מאיה,

ראיתי את דף המכירה שלך באיביי, וישנן כמה סיבות שהבובה לא נמכרת: 1. עבר רק יום מאז שהכנסת את הבובה, למה את מצפה חביבתי? :) רוב הקונים שמים BID רק בדקה האחרונה לפני הסוף. כמו כן, ראיתי ששמת את המוצר רק ל 3 ימים, כאשר יש לך אופציה לשבוע. לאן את ממהרת? בשבוע ימים המכירה שלך תוצג בפני הרבה יותר אנשים מאשר שלושה ימים. מספיק אחד שיראה ויתלהב כדי שהמוצר ימכר. ואם הוא יבוא בדיוק ביום הרביעי? 2. פירוט דל מ א ו ד - אפילו על עט פיילוט אפשר לכתוב יותר. קודם כל תרשמי הרבה יותר פרטים בכותרת. קונה באיביי מחפש לפי מילים, ולך יש עוד מספר מילים שאת יכולה להכניס כך שיהיה יותר קל למצוא את הבובה שלך. לאחר מכן, תתארי איפה הבובה מיוצרת, האם היא חדשה או משומשת, מה השימוש בבובה כזאת? האם לילדים או לתאטראות? מאיזה גיל עד איזה גיל? ממה המוצר עשוי? מה הבלאי שלו? תלהיבי את הקונה, כך שלא יהיו לו ספק שהוא קונה מוצר שהוא לא יתחרט עליו. 3. משלוחים והחזרות - פרטי את תנאי החזרת המוצר, קודם כל. לגבי משלוחים, ציינת שאת שולחת רק לארה"ב - תני את האופציה לקניה מכל העולם . Worldwide shipping. (וכמובן תצייני כמה יעלה המשלוח). 4. תמונות - לטעמי חסרות תמונות מהצדדים, מהגובה, מלמטה וכו'. תמונות אלו יכולות לעזור להמחיש את המוצר לקונה. זה לאו דווקא יעלה לך יותר משום שאת יכולה להשתמש באתרים שמאכסנים תמונות בחינם. (אגב, את יכולה לנסות לצלם את הבובה עומדת ליד ילד או מבוגר כדי להמחיש את גודל הבובה). יש לך כמה וכמה דברים ללמוד על איביי - אבל את בדרך הנכונה: לנסות, לשאול, לטעות, לחוות ובסוף להצליח. גם את רומא לא בנו ביום אחד. שיהיה לך בהצלחה יקירתי.

בעיות..בעיות

מאיה , תתייחסי בעניניות לביקורת שלי ואל תפגעי . אין לך מושג מה את עושה שם . אין לך מושג למה את לא מוכרת. תבדקי , תלמדי , תתענייני במכירות אחרות דומות או יותר . הליסט שלך מזעזע . המילים בכותרת עוד יותר . מלא מלא שגיאות כתיב . אנגלית של כיתה א' . ללא עיצוב מינימלי , אין תמונות מספיקות . אין מחיר משלוח . כלום . לדעתי את עדיין לא מוכנה למכור באיביי . את אפילו לא יודעת שאת מוכרת על היוזר עם -1 . את יכולה למכור את הבובות האלה באיביי יפה מאד . כמו שאת מציגה אותם אין לך שום סיכוי . שוב , הביקורת עניינית ובונה ולא במטרה לפגוע . את חייבת להסתכל , ללמוד , להפנים , לראות מכירות אחרות , להבין משמעות של קטגוריות , מילים בכותרת , מחירים , הצגת הליסט , ורק אחר כך לנסות להתחיל למכור . אם את צריכה עזרה בניסוח הכותרת אשמח לעזור לך במסרים .

מאיה 2 המכירות שלך עדיין מופיעות

תורידי את המכירה עם ה 1- . את חייבת לשנות את הדף . יש לבובות שלך ים פוטנציאל . את אפילו לא רושמת שזו עבודת יד ואת אמנית . כלום . חבל.

ACE OF SPADES

New member
יפה כתבת קונדוליסה , אני רוצה לחדד

מאיה: ראיתי את המכירות שלך , אחת באמת פורסמה על היוזר הראשון שלך, תורידי את אותה מכירה כי היא באמת ביזבוז זמן. לגבי כתיבה באנגלית , אני ממליץ לך להשתמש ב-WORD ואז לעשות COPY/PASTE לטקסט במקרה הזה. ב-WORD יש מערכת בדיקת שגיאות כתיב מקצועית והיא תתקן שגיאות במידה ויש. בנוסף אם את רוצה עוד עזרה עם ניסוח האנגלית את יכולה לעשות PASTE לטקסט שלך על גבי הפורום , ונראה עם התחביר עובד ונראה טוב , ואם יש מה לתקן . את גם יכולה לכתוב בפורום אם מישהו יכל לעזור לך ONLINE בצאט , ותיכנסי לצאט , שם אפשר להיתכתב וזה יותר דינמי ויעיל במקרים ורוצים שיחה שוטפת ועניינית. גם אני כמו קונדוליזה חושב שיש לבובות שלך המון פונטיצאל , חבל מאוד שאת לא מציינת את העובדה שהבובות הן יחידות מסוגן והן עבודת יד של אמנית. חבל מאוד שאת גם לא מעצבת טיפה את הטקסט , צבעים , גדלים , כותרת ... חשוב להתיחס לאיביי ברצינות , אנשים לא אוהבים לקנות אם דף המכירה נראה להם עלוב... וכשיש לך מוצר כל כך שמח ומיוחד כדאי לפחות להשקיע בהתחלה, לעצב גם דף מכירה שמח , או לפחות לעבוד על הבסיס , שזה כתיבה נכונה , קיטלוג נכון , הספת פרטים למכירה. תיכנסי ותיראי דפי מכירה של אחרים בקטגוריה שלך , זה מאוד חשוב , תראי איזה סיגנונות יש , ותלמדי מה הבסיס והחובה של דפי המכירה. הכל מגיע מנסיון , כמו כל דבר בחיים , בסוף את תראי שאת תשלטי במכירות שלך וגם יגיעו הקונים . אבל צריך בהתחלה לעבור את המכשולים הראשונים וגם ללמוד עם הזמן והנסיון.

RoieL

New member
הם יכולים להשעות על זה?

אני לא חושב..

אז מה זה כבר יכול להיות?

זה קרה אחרי שהורדתי את היוזר הקודם, כדי שישאר רק אחד.

ACE OF SPADES

New member
?! ?! ?! ?! ?! ?! ?! לא משעים

על שני יוזרים. לי יש 3. מה זאת אומרת ניסית להוריד את הקודם?

אני מעתיקה את מה ששלחו לי

We regret to inform you that your eBay account has been suspended due to concerns we have for the safety and integrity of the eBay community. "Abusing eBay" of the eBay User Agreement states, in part: "...we may limit, suspend, or terminate our service and user accounts, prohibit access to our website, remove hosted content, and take technical and legal steps to keep users off the Site if we think that they are creating problems, possible legal liabilities, or acting inconsistently with the letter or spirit of our policies." Due to the suspension of this account, please be advised you are prohibited from using eBay in any way. This includes the registering of a new account. Please note that any seller fees due to eBay will immediately become due and payable. eBay will charge any amounts you have not previously disputed to the billing method currently on file. Regards, Safeharbor Department eBay, Inc.

ACE OF SPADES

New member
טוב תשמעי מה שאני מציע:

תפני אל הלייב CHAT שלהם , עזבי בנתיים למה השעו אותך , מה שחשוב זה איך את חוזרת. יכל להיות שאם פתחת חשבון , נסית להוריד מכירה מחשבון קודם , או ניסית לבטל יוזר אחר משהו היה נראה להם חשוד ולא כשר ולכן השעו אותך. הם לא השעו אל שני יוזרים כי הם פירוש כותבים שמותר להחזיק שני יוזרים , כנראה פשוט המעשים שלך נראו חשודים... תפני לעזרה שלהם ותשאלי מה עליך לעשות במקרה כזה , כנראה שאותה בחורה בתמיכה תתן לך כתובת אימייל ותבקש ממך לכתוב מכתב. וזה בדיוק מה שתעשי , תכתבי מכתב ותסבירי מה קרה ושאת תמימת לב , ותתנצלי . בקיצור תלקקי , ותתנצלי. יתכן והם ידרשו מסמכים , אז תשלחי אליהם . בזמן שהחשבון שלך מושעה אני ממליץ לך עדיין להיכנס לאיביי , לעשות חיפושים ולראות מכירות , לקרוא טיפה חומר וללמוד טיפה על האתר . כשתחזרי מההשעיה תהיי מוכנה להתחיל על רגל ימין.

בבקשה אם אתה יכול תישאר ער

עוד כמה דקות אני מסיימת את הליקוקים האחרונים שלי בוורד. אני יעלה את זה לכאן. את הצ'אט איתם כבר עשיתי והם הפנו אותי ליחידה שמטפלת בפושעים כמוני

ACE OF SPADES

New member
טוב תשמעי מה תעשי:

דבר ראשון אל תתיאשי , גם הטובים ביותר קיבלו השעיות בתחילת דרכם , וגם בהמשך דרכם. את יכולה לשאול בצאט החי , שקישור אליו ניתן למצוא בדף הבית , למה ומדוע הושעית. לאחר מכן תשאלי גם מה עליך לעשות על מנת להסיר את אותה השעיה.

למעלה