למה אני לא מוצאת בשום מקום טורצווד 2 פרק 8?

XUXA141

New member
למה אני לא מוצאת בשום מקום טורצווד 2 פרק 8?

בכל האתרים הרגילים זה כבר אמור להיות בימי חמישי בצהרים, ועכשיו כבר ערב ואין כלום, למה?

XUXA141

New member
אוקי מצאתי.../images/Emo58.gif

משום מה "סטייג 6" נסגר, ובלינקים אחרים צריך להתקין כל מני דברים או שמצליחים לראות רק את החמש דקות הראשונות. בכל מקרה - לפרק עצמו. הדיאלוג של אוון והבחורה על הגג היה מענין, ועם התקדמות הפרק ניתן היה להבין טוב יותר מה הולך על הגג. ההופעה של מרתה היתה חלשה יותר, והכי מצחיק היה לראות אותה מנשקת את ג'ק שאפילו לא טרח לעצום עיניים ונראה נבוך מכל הסיפור. (בסדר, אתה לא אוהב בנות, אבל בדוקטור הו דווקא אמרת שאין לך בעיה עם כל המינים, לא?) הסיפור של אוון והחלקים המתפרקים שלו (חתך ביד, שבר באצבעות) מזכירים את הסרט ההוא עם מריל סטריפ - שלא יכולה למות אבל החלקים שלה מתפרקים. רק שפה אין את ברוס ויליס שיסדר את העסק. טוש מתחילה להיות פאטתית עם המרדף שלה אחרי אוון, במיוחד שעכשיו לא ממש יצא לזה מזה משהו. לפי הפרומו לפרק הבא - הרבה אקשן בחתונה של גוון. (וזה אחרי שבפרק הקודם היא הודתה שהיא אוהבת גם את ג'ק).

GrEeNgIrL3

New member
לא אהבתי כל כך את הפרק ../images/Emo58.gif

זה מן פרק כזה שלא מתקדם לשום מקום.. היה דיי משעמם. בכלל, כל הקטע הזה עם אוון דיי מעצבן.. הבנו שהוא מת אבל לא צריך לגרור את זה ככה.. הפרק הבא בהחלט ניראה לי יותר מענייין.. נקווה שבאמת יהיה ככה!

nick at noon

New member
מה שמעצבן אותי ../images/Emo58.gif 2X08

זה שכמעט כל הזמן בשלושת הפרקים שמרתה הייתה שם הוקדשו לאוון. אומנם היה מעצבן אם היו מתעלמים משאר הצוות ומתמקדים בה אבל אם לא מתייחסים אליה בכלל אז למה היא שם? בסה"כ פרק נחמד. בהתחלה חשבתי שבעצם הוא וג'ק הם באותו מצב כי שניהם תקועים באותו גיל אבל באמת המצב של אוון מחורבן שהוא לא יכול לאכול ולא יכול להחלים מדברים. שלא לדבר על עניינים של מתחת לחגורה.

XUXA141

New member
../images/Emo58.gif

מעניין איך הם יצאו מזה, או שישאירו אותו ככה לנצח ,עד סוף הסידרה? זה מאד מגביל - לא יהיו יותר קטעים רומנטיים או סקס מבחינתו (ובסידרה הזו זה קטע משמעותי), הוא כל הזמן צריך להזהר לא להפגע, בקיצור, הרבה מגבלות.

מגבלות זה טוב, לא?

את לא חושבת שכל הדברים שכתבת יהפכו את הכל ליותר מעניין? הרי הסדרה הזאת, כמו כל סדרה, היא על קונפליקטים.

../images/Emo58.gif 208

אני לא אוהבת את אוון, אני לא אוהבת את הקו העלילה שהוא מת, ואני לא אוהבת שטושיקו והוא יוצאים או במערכת יחסים או מה שזה לא יהיה. היא הרבה יותר טובה ממנו, ואם רק יוציאו אותה מהביטחון העצמצי הנמוך והמעצבן הזה היא יכולה להיות דמות נהדרת. האמת היא שאין ממש דחמות שאני אוהבת בסידרה, מספיק כדי להתחבר אליה, וזה די מעצבן. אפילו ג'ק, שבדוקטור הוּ הוא אחלה דמות, כייפית ומשוחררת, הוא די משעמם ולא מתאים פה. משהו בסידרה הזו לא עובד וזה מתחיל להעיק יותר מידי.

Yaki J

New member
חותם על כל מילה שנאמרה ../images/Emo58.gif

מעצבנת ככל שתהיה, לא הבנתי למה הביאו את מרת'ה גונס? היא לא היתה יותר מניצבת בסדרה, וזה עלבון לשחקנית ולדמות. אוון דמות גרועה. הוא כתוב כמו דמות מספר הקלישאות של "כך תכתוב אנטי-גיבור" ובמקום לעשות עמנו חסד ולהרוג את הדמות הזאת (שבעיניי כבר סר חינה עוד בפרקי הטייסת הנעלמת המגוחכים בעונה הקודמת) אז מסדרים שלא ניתן להרוג אותו לעולם. יופי. וקפטן ג'ק... Don't get me started. איך ייתכן שדמות יכולה להיות כיפית, מצחיקה, פלרטטנית וגונבת הצגה בסדרה אחת, ואילו בסדרה שאמורה לתת לו יותר זמן מסך הוא לא יותר מאשר חיקוי "אנג'ל" - ולא חיקוי מוצלח. הגיע הזמן שאיזה שואוראנר רציני יקח את הסדרה תחת כנפיו ויעשה בה סדר.

XUXA141

New member
רק עכשיו קלטתי משהו מוזר..../images/Emo58.gif

אוון טען שאין לו נשימה ולכן לא יכול להנשים מישהו אבל הוא מדבר. בשביל להוציא קולות מהגרון צריך לפלוט אוויר, לא? משהו שירעיד את מיתרי הקול, לא? לא ראינו אותו נושם איכשהו? (חוצמזה בשביל להנשים הוא יכל פשוט "לתפוס" אוויר ולדחוס אותו עם הלשון או הלחיים, בלי להכניס לגוף שלו אלא רק לגוף של האדם שהוא רוצה להנשים, לא?)

למעלה