למה אני לא מחליף את הוינדווס 7 שלי?

lemner40

Well-known member

זה הכי טוב.
למה אתה לא מחליף כלום ? לא את המחשב, לא האוטו, לא כלום
אין לך סמארטפון, כי אתה לא מתקדם לשום דבר, אין לך משפחה,
אפילו לא התקדמת להחזיק טלויזיה
1. כי אתה תימני קמצן, אתה לא מוציא כסף אם אתה לא חייב
2. אתה פארנואיד, אתה מפחד מכל דבר ומכל אחד.
3. אתה כבר לא רלוונטי לכלום, אז אין לך צורך להתחדש
4. אתה מאמין בכל שקר קיים ולא מאמין לאף אמת
טיפשות ? שגעון ? שניהם

אתה לא מוציא כסף אם אתה לא חייב
חצי תימני,נראה לי שהטראומה לא עוברת.

רק אנשים שחיו בתימן ואולי הילדים שלהם נמצאים בטראומה של החוסר.

זה יותר פשוט כל התקדמות טכנולוגית מלווה במאמץ,זה שלא "קנית והכל בסדר מעכשיו",

בשביל להטמיע את הטכנולוגיה החדשה נדרש מאמץ גדול וויתור על דברים,ולכן רק שאני חייב אני מבצע מעבר טכנולוגי.

למשל יש משחק במחשב שאני מאוד אוהב שלא יעבוד בוינדווס 10 כי קניתי אותו והחברה כבר לא פעילה

אז לא יתנו לי קוד חדש שאני אוכל לשים ולהפעיל אותו.

lemner40

Well-known member
חצי תימני,נראה לי שהטראומה לא עוברת.

רק אנשים שחיו בתימן ואולי הילדים שלהם נמצאים בטראומה של החוסר.

זה יותר פשוט כל התקדמות טכנולוגית מלווה במאמץ,זה שלא "קנית והכל בסדר מעכשיו",

בשביל להטמיע את הטכנולוגיה החדשה נדרש מאמץ גדול וויתור על דברים,ולכן רק שאני חייב אני מבצע מעבר טכנולוגי.

למשל יש משחק במחשב שאני מאוד אוהב שלא יעבוד בוינדווס 10 כי קניתי אותו והחברה כבר לא פעילה

אז לא יתנו לי קוד חדש שאני אוכל לשים ולהפעיל אותו.
ושאר 99 אחוז מהאוכלוסיה
מחליפה מכונית כשהיא יכולה,מחליפה טלפון כל שנתיים, מחליפה טלויזה, מחשב, מוצרי חשמל
ואתה יודע, גם מוציאה כסף על דברים כמו טיול בעולם
מה הם יודעים שאתה לא ?
אגב, מה המוצר הטכנולוגי האחרון שקנית שעלה יותר מ2000 שח ?

נערך לאחרונה ב:
מוצרים חדשים הם לא תמיד יותר מתקדמים טכנולוגית .
While both systems are optimized for performance, Windows 11 utilizes foreground processes to load apps faster. Another difference between Windows 7 and Windows 11 is the way to handle background processes. Windows 11 has a low number of background processes, which means it can run on even the lowest-end PCs.

זה ההסבר שמצאתי למה 11 יותר טוב - בקיצור כלום.

הסיבה העיקרית שתוכנות חדשות/שידרוגים חדשים נכתבים ל 10 ומעלה.

אגב כמובן מדובר בשקר כי דרישות המערכת של win 11 גדולות בהרבה מ win 7

לדעתי הם מתקדמים יותר טכנולוגית אבל לא בהכרח לטובת המשתמש...

DANIAVNI

Well-known member
While both systems are optimized for performance, Windows 11 utilizes foreground processes to load apps faster. Another difference between Windows 7 and Windows 11 is the way to handle background processes. Windows 11 has a low number of background processes, which means it can run on even the lowest-end PCs.

זה ההסבר שמצאתי למה 11 יותר טוב - בקיצור כלום.

הסיבה העיקרית שתוכנות חדשות/שידרוגים חדשים נכתבים ל 10 ומעלה.

אגב כמובן מדובר בשקר כי דרישות המערכת של win 11 גדולות בהרבה מ win 7

לדעתי הם מתקדמים יותר טכנולוגית אבל לא בהכרח לטובת המשתמש...
אני תמיד נזכר בסיפור על מכוניות החיפושית פולקסוואגן שעשו פעם שיכלו לסוע עשרות שנים בלי תקלות, היום כבר לא עושים כאלה .

התקדמות טכנולוגית כבר אמרנו ?

אני תמיד נזכר בסיפור על מכוניות החיפושית פולקסוואגן שעשו פעם שיכלו לסוע עשרות שנים בלי תקלות, היום כבר לא עושים כאלה .

התקדמות טכנולוגית כבר אמרנו ?
היום גם הממשלות לא מאפשרות בכלל בניה של זה בגלל תקינה חמורה בטיחותית וסביבתית.

ביטניקט

Well-known member
8 יותר טוב.
8.1 הכי טוב, ועדיין יש לי לפטופ שעובד איתו כבר למעלה מ 10 שנים וכמו חדש. אמנם לא הכל עובד עם מערכות ההפעלה הישנות האלה, אך מה שכן עובד עובד חלק ומצויין. חוץ מזה, אי אפשר להתקין על הלפטופים הישנים את מערכות ההפעלה החדשות יותר.

רוב הזמן נח

Well-known member
8.1 הכי טוב, ועדיין יש לי לפטופ שעובד איתו כבר למעלה מ 10 שנים וכמו חדש. אמנם לא הכל עובד עם מערכות ההפעלה הישנות האלה, אך מה שכן עובד עובד חלק ומצויין. חוץ מזה, אי אפשר להתקין על הלפטופים הישנים את מערכות ההפעלה החדשות יותר.
לא הבנתי מה נותן ה- 1.

אצלי נשאר 8 עגול

ביטניקט

Well-known member
לא הבנתי מה נותן ה- 1.

אצלי נשאר 8 עגול
תקרא על ההבדל בין 8 ל 8.1. זו גרסה משופרת של 8, אפשר אפילו לקרוא לזה עובדתית 9. כל הבאגים שהיו ב 8 תוקנו ב 8.1. למעשה מדובר במערכת ההפעלה הכי יציבה ואמינה עד חלונות 10. אגב, מאוד קל ופשוט לשדרג מ 8 ל 8.1. אני שדרגתי ישירות מ 7 ל 8.1

רוב הזמן נח

Well-known member
תקרא על ההבדל בין 8 ל 8.1. זו גרסה משופרת של 8, אפשר אפילו לקרוא לזה עובדתית 9. כל הבאגים שהיו ב 8 תוקנו ב 8.1. למעשה מדובר במערכת ההפעלה הכי יציבה ואמינה עד חלונות 10. אגב, מאוד קל ופשוט לשדרג מ 8 ל 8.1. אני שדרגתי ישירות מ 7 ל 8.1
יש לי 8. לפני כמה שנים אמרו לי יש 8.1.

עידכנתי, ראיתי שזה לא הוסיף לי כלום וחזרתי ל- 8

דגלמנגל

Well-known member
8 יותר טוב.
אכן, 8 היה נהדר. ל-10, הורדתי את המחשבון של 8, כולל שינוי ברג'יסטרי והאייקון המתאים בשורת הפקודות.

בתחילת ה-10, היה מאבק תמידי, בניטרול הרוגלות של מיקרוסופט (במסווה של הגנה) כשבכל עדכון הם היו
משתלטים על המחשב ודוחפים אותן מחדש. היה לי דף הוראות, איך לשחזר את הניטרול ...עד לעדכון הבא.
בשלב מסוים, הצליחו במיקרוסופט להבין, שהלקוחות מעדיפים את האנטי-וירוס הפרטי שלהם, על פני זה
שמגיע עם התוכנה והפסיקו את ההשתלטות.

הבעיה עם ה-11, היא שצריך בשבילו חומרה חדשה, דבר שאני דוחה, כל זמן שיש לי תמיכה ב-10. חוצמזה,
גם אין לי כוח להתחיל מחדש את המלחמות עם מיקרוסופט, על הפרטיות שלי.

למעלה