למה אני לא מצליחה לצרף תמונה? לא מצליח לי לצרף תמונה אולי מישהו יכול לאמר לי איך עושים זאת
ר רויטל555 New member 18/4/05 #1 למה אני לא מצליחה לצרף../images/Emo7.gif תמונה? לא מצליח לי לצרף תמונה אולי מישהו יכול לאמר לי איך עושים זאת
למה אני לא מצליחה לצרף../images/Emo7.gif תמונה? לא מצליח לי לצרף תמונה אולי מישהו יכול לאמר לי איך עושים זאת
H haiavered New member 19/4/05 #2 תבדקי אם התמונה לא יותא גדולה מ 250KB אם היא גדולה יותר תקטיני אותה.
H haiavered New member 19/4/05 #4 אני מקטינה בפוטושופ ומגה בייט גדול; יותר.את רוצה לשלוח אלי כדי שאקטיןלך את התמונות?תשלחי אלי במייל..אני אעדה סאת יותר מאוחר אני פשוט באמצע אפיה.
אני מקטינה בפוטושופ ומגה בייט גדול; יותר.את רוצה לשלוח אלי כדי שאקטיןלך את התמונות?תשלחי אלי במייל..אני אעדה סאת יותר מאוחר אני פשוט באמצע אפיה.
H haiavered New member 20/4/05 #7 הי האם את לא חוזרת אלי כי כבר הסתדר או שאין לך את המייל שלי נדמה לי ששלחתי לך . אשלח לך שוב.
V vizelon New member 25/4/05 #8 לא ממש הסתדרתי../images/Emo7.gif אני מנסה לשלוך לך את זה שוב אם יש לך זמן... תודה
H haiavered New member 26/4/05 #12 תפרקי את הקובץ שילחי לי תמונה תמונה כי זה בודאי מאוד כבד לכל תמונה תפתחי מכתב חדש תצרפי כאטאצ'מנט.ושילחי.לאט לאט זה יגיע אלי.
תפרקי את הקובץ שילחי לי תמונה תמונה כי זה בודאי מאוד כבד לכל תמונה תפתחי מכתב חדש תצרפי כאטאצ'מנט.ושילחי.לאט לאט זה יגיע אלי.