למה אני לא מצליחה לשמוח?

למה אני לא מצליחה לשמוח?

היי בנות

אני מקווה שלא תקטלו אותי כאן

יש לנו בת שנולדה לאחר 15 הפריות וחמש וחצי שנים של המתנה.
עכשיו התבשר לי שאנחנו בהריון שוב לאחר כמה טיפולים ואני פשוט לא מצליחה לשמוח.מיום חמישי.. אני רק בוכה מהמחשבה של לאבד מהזמן שלי איתה.
קשה לי מאוד המחשבה הזאת - אני יודעת שהלב מתרחב ובלה בלה... אבל למה אני עצובה?
אני כל כך טוטאלית ומסורה לבת שלי שאני פוחדת שלא יהיה לה מקום ובכלל אולי אני לא מוכנה לעוד ילד?
אנחנו לא צעירים ואני יודעת שחייב אח או אחות..
רק תעודדו אותי שאולי מישהי מכן עברה את זה וזה עובר? וזה רק תהליך? כי אני רק בוכההה

זברה יקרה

את מתארת פער בין ההבנה השכלתנית שלך (הלב מתרחב, חייב אח/ות...) לבין הרגש שמציף (עצב).
את גם כותבת שאת ההריון עם הבת השגת אחרי שנים רבות וטיפולים מרובים ועכשיו, כנראה שההריון בא מהר יותר ו"תפס אותך לא מוכנה".
נראה לי, ותקני אותי אם אני טועה, שחזרת לטיפולים בגלל המחשבה השכלתנית (גיל, צריך אח/ות, אולי יקח הרבה זמן...) ולא רצון לילד נוסף.
ברור לך שאת צריכה לעבור תהליך וטוב שיש לך זמן

אני מקווה שתמצאי את המקום בו תוכלי לקבל תמיכה (בן זוג/קרובת משפחה/חברה/איש מקצוע) ולהבין טוב יותר את הרגש ובכך להתפנות להריון.
בהצלחה!

דפי.

יש לנו שם בפנים שריר מופלא

הלב שמתרחב עם כל ילד שבא ומפנה לו כמה מקום שהוא רק צריך.
קפצתי במקרה ואז ראיתי את ההודעה על הפרישה של אנג'י ורגע לפני שסגרתי לא יכולתי שלא להגיב להודעה שלך..
נראה לי שאין הורה ליותר מילד אחד שלא חשב או הרגיש אי פעם את מה שאת חווה עכשיו. זה כל כך טבעי ויותר מזה, היה משהו לא טבעי אם לא היית מרגישה ככה.. מזל שהריון נמשך תשעה חודשים ונותן לנו ולסביבה זמן להסתגל ולהתרגל. הרגשות כל כך משתנים כל הזמן וזה בהחלט תהליך
מסתגלים לדבר חדש- הורות לשניים (או יותר..) ונפרדים ממשהו אחר- ההורות לילדה אחת ומן הסתם הרגשות מעורבים של עצב ושמחה. אני בטוחה שזה מתיש ומפחיד עכשיו, אבל זה רק מעיד בעיני על האחריות והרצינות שבה את לוקחת את האמהות שלך.
וכמובן שיש המון יתרונות לאחאות, המון! שאת ובתך תגלו עם הזמן...

ofirsegevp

New member
ערב טוב - שוב הריון

בתור מישהו שמטפל בבעיות פריון מזה 15 שנים באופן טבעי, אצל רבים
ורבות שאינם נקלטים ומחכים ומחכים... אני יכול
רק לאמר שהתמזל מזלך!

מובן שאת חוששת לאבד זמן איכות עם הבת שלא ציפית כה הרבה זמן אך
עצם הרעיון שיהיו לה אח או אחות עם כל המשמעויות: חברה, אינטרקציה איתם
זו מתנה שאת תעניקי לה ! שיהיה בהצלחה

תודה רבה לכולכם - ההריון נפל ונראה לי שקצת באשמתי :(

היה הריון ואחרי שבועיים וחצי הוא נפל!!

עד שלקח לי זמן להסתגל לרעיון ולאמץ את תגובתם הוא נפל

נקווה לטוב בהמשך ותודה רבה על כל העצות.. זה עוזר מאוד!!!!

כואב לשמוע

ממש מצטערת

תראי, אני לא יודעת אם דעה של מישהו שלא הכרת מעולם שכותב לך סתם באינטרנט שווה משהו, אבל נראה לי שזה משהו שכדאי שתשמעי- זו ממש לא אשמתך. ז ו ל א א ש מ ת ך שההריון נפסק.
זה פשוט לא עובד ככה.. הרי אם הכל היה תלוי בנו, זה היה עובד גם ההיפך, לא? כלומר, אם מספיק היה בהרגשה מסויימת, אז כבר היה כבר מזמן הריון ולא היה צורך בטיפולים. מה שהרגשת זה כל כך טבעי ואין לזה השפעה על המשך או הפסקת ההריון.

קחי את הזמן שלך לעכל קצת את האובדן ואת כל מה שקרה כאן, זה חשוב להמשך הדרך, להמשך החיים.. ואחר כך מאחלת לך מכל ה-
שיגיעו במהרה ובקלות רק בשורות טובות וידיים מלאות

ofirsegevp

New member
הריון שנפל

ממש לא אשמתך! הזמן יעשה את שלו. חלק לא מבוטל מההריונות מסתיים בצורה כזו
הרבה פעמים האישה אפילו לא מודעת לכך כי שבוע ההריון מוקדם מאוד

בהצלחה עד לפעם הבאה!

חוטהשני

New member
זה ממש לא באשמתך !!!
יש עוד גורמים לבעיות השרשרת ההיריון ופשוט חשוב לבדוק את זה.

אחד הדברים הוא למשל בעיה של 'קרישות הדם' - מתברר שבעיות בנושא הזה הם אחד הגורמים להפלות מוקדמות ואם לא מודעים לבעיה (שהבנתי שהטיפול יחסית קל - אני לא התנסתי בטיפול כי לצערי אחרי 2 ההפלות שעברתי לא נקלתי להיריון
) זה עלול לחזור (וגם לגרום לבעיות...)

אם עדיין לא בדקת את הנושא הזה כדאי לך לבקש מהרופא לשלוח אותך להמוטולוג שיבדוק אותך...

היי חוטהשני

אני לוקחת קלקסן 60 באופן אמפירי וכך נקלטתי בהריון הריון.

גם בטיפול הנוכחי לקחתי.

אנחנו עם בעיית זרע ומבצעים מיון מעבדה לזרעים.

נקווה לטוב בטיפול הבא :))

למעלה