למה אני לא מצליח לצלם אם PREMIER 6.

edddie

New member
למה אני לא מצליח לצלם אם PREMIER 6.

PREMIER6.5 אני ניכנס ל FILE CAPTURE MOVIE CAPTURE לוחץ RECORD ואני לא מצליח לצלם למה??

edddie

New member
כנס...

קיבלתי אותו אם המצלמה זה או presto או newsoft ב פרימייר 6.0 הצלחתי לצלם

matan_fla

New member
דרייבר

תנסה לחפש עדכון לדרייבר. לכרטיס שלי הייתי צריך לעדכן את הדרייבר לפני שעברתי ל 6.5

edddie

New member
לא מצאתי דריווירים לא באתר של..

www.canon.com וגם לא ב www.canondv.com

Schnickelfritz

New member
נצל"ש בעיית Premiere 6.5

כשאני מנסה לעשות מעיין Masking לתמונה על סרט זה פשוט עושה את ה X הזה
והוא מהבהב כל הזמן ולא מראה את מה שאמור לבוא מעל הסרט
השתמשתי במיני מדריכים כדי ללמוד איך לעשות masting אבל זה עדיין לא עובד כמו שצריך... יש מושג מדוע?

טל רום

New member
צריך לנגן נכון

אפשרות ראשונה היא ללחוץ על מקש ALT לגרור את סמן הוידאו מעל הקליפ ולראות את התוצאה האפשרות השניה היא להקיש על Enter ולראות Preview של הסרט במצב זה התוכנה תרנדר את האפקט טל

ernieball

New member
מנצל"ש

אפרופו רינדור.. הרבה פעמיים בסרטים שאני עורך אז בזמן הרינדור(כן לפעמים הם מקדימים ואז הם צריכים לחקות
) הלקוחות שואלים אותי מה אני עושה... ואני אומר להם שאני מרנדר,ואז הם שואלים אותי מה זה "לרנדר" ופה אני נתקע...אני לא יודע איך אפשר להסביר את זה בעברית... יש למישהו תרגום או פירוש עברי למילה?

טל רום

New member
אני נוהג להסביר שזהו חישוב

ובמילון אפשר גם למצוא את התרגום - מציאת פיתרון

NetGangsta

New member
וואלה אתה כל כך צודק, ואף אחד לא

יודע איך להסביר מה זה "רינדור". "רנדר" לפי המילון זה "ביצוע", שאין לזה שום משמעות ואי אפשר להבין מזה כלום. הרי הבעיה היא לא רק שאתה לא יכול להסביר את זה ללקוחות, הרי אתה בקושי מצליח להסביר את זה לעצמך! אז אתה יודע מתי צריך לעשות את זה ואתה גם יודע שמה שזה עושה זה יוצר עוד קובץ AVI שמשולב בתוכו השינוי שעשית. אבל אין לך מושג למה זה באמת נחוץ. (או שכן, ואז תוכל להסביר לי
)

Schnickelfritz

New member
אה, תודה רבה ../images/Emo13.gif

ואם כבר אז כבר- יש לי גם בעיית סאונד. הוא פשוט לא נשמע... ז"א, הקטעים כשאני מריצה אותם לבד ,סתם, יש להם סאונד, אבל בתוך הסרט עצמו זה כאילו עשיתי לו mute (מה שלא עשיתי...). ואם אני כבר בפרץ שאלות פרמייר- איך אני משנה את ה timeline שיהיה על single line editing ולא a/b? תודה רבה מראש! (מצטערת על ריבוי השאלות, משתמשת חדשה...
)

roli

New member
את יכולה

לשנות את ה editindg mode דרך התפריט שבמשולש הקטן בצד ימין למעלה של הטיים ליין. בקשר לבעיית סאונד- למה בדיוק את מתכוונת? באיזה שלב של העבודה היא נוצרת? דרך אגב, לפרימייר יש help די מקיף וטוב, זו דרך טובה להתחיל להכיר את התוכנה.

edddie

New member
לא מצאתי את ה דריווירים מישהו יכול

ללללללעעעעעעעעעעעעעעעעעעעזזזזזזזזזזזזזזזוווווווווווווווררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

edddie

New member
אז מה ההבדל בין 6.0 ל 6.5

חוץ מזה שבאחד יש 0 ובשני 5 ו5 לא עובד ו0 כן

roli

New member
4 הבדלים בין 6 ל6.5

-ב6.5 יש פילטרים חדשים של after effects. -היא מגיעה עם תוכנת export לmpeg, vcd, dvd. -יש לה תוכנת כתוביות חדשה עם המון כלים חדשים. -... שכחתי את האחרון...

למעלה