למה אני לא רואה כלום בפורום?
ת תמיד בשמחה bat New member 12/2/08 #2 אהה הסתדר חחח אפשר למחוק את ההודעה אני רק אולפניסטית לשעבר, סתם באתי לראות איך נראה הפורום
ת תמיד בשמחה bat New member 12/2/08 #4 לא נורא... אמר חברו לא נורא חבר ישנן צרות גדולות יותר.... אז איך הולך בבגרויות??
י ירדנוש היחידה 2 New member 13/2/08 #5 עדיין לא התחלתי..../images/Emo178.gif מפחדת מזה. כ"כ מפחדת. עוד פחות מחצי שנה
ת תמיד בשמחה bat New member 13/2/08 #6 אין מה לפחד. כמו מבחן רק קצת יותר מלחיץץ סתאאאם עכשיו ברצינות אחותי באמת שאין מה לפחד,כמו מבחן
ד דודידואית New member 13/2/08 #7 לפחות לך יש גג 4.לי יש 8 מקצועות,9 שאלונים ועשיתי 2 שאלונים החורף.. אבל תכלס מתרגלים לזה.הראשונה קצת מלחיצה בדקה הראשונה כי זה עם בוחן ונייר של משרד החינוך, אבל השאלות והנוסח הוא בדיוק כמו מה שאת עושה בכיתה,ומה שתעשי בעז"ה במתכונת/מתכונות.
לפחות לך יש גג 4.לי יש 8 מקצועות,9 שאלונים ועשיתי 2 שאלונים החורף.. אבל תכלס מתרגלים לזה.הראשונה קצת מלחיצה בדקה הראשונה כי זה עם בוחן ונייר של משרד החינוך, אבל השאלות והנוסח הוא בדיוק כמו מה שאת עושה בכיתה,ומה שתעשי בעז"ה במתכונת/מתכונות.
י ירדנוש היחידה 2 New member 14/2/08 #8 וואיי בהצלחה.. בהצלחה נשמה. מירדן שעושה מאמצים להתחבר לפורום ונאלצה להתחבר מהפון.