למה אני לא רוקדת זוגות.....

אני עם הפוש אפ...

קוקו? כבר מזמן לא (אלא אם חם) סרפן???שבריה??? זה עוד קיים??

לא ירדת לסוף דעתי....

אין לי שום בעיה עם הבחורים שהתחתנו הם חבריי עד היום... הבעיה שלי היא עם הבחור החרמן האדיוט שעדיין עושה את זה בהרקדה....

למה אני לא רוקדת זוגות.....

אז ככה.... לפני המון שנים (כשהייתי צעירה ויפה בעצם אני עדיין כזו) הייתי רוקדת בבר אילן הייתי מאד צעירה אני חושבת שמשהו בסביבות 14 בכל אופן לא הייתי רוקדת זוגות כי זה לא היה נראה לי..... יום אחד בא בחור ששכנע אותי לרקוד הוא לקח אותי כפרוייקט ולימד אותי את כל ריקודי הזוגות ואז כשראה שכלום לא יצא ממני הוא עזב אותי לטובת אחרת (הם נשואים היום - אגב) וכך עברתי לאחר גם רקדנו תקופה התאמנו כמו כפפה ליד (באמת) ואז גם הוא התחתן ועזב ואז נדדתי בין ידיים שונות פעם כאלה שלא בקצב פעם כאלה שכאילו רוקדים עם עצמם ופעם כאלה שהייתי מוכנה למות בידיהם... עד שיו אחד נפלתי על איש (עד היום אני פוגשת אותו בהרקדות) שחירמן אותי בגלל שהייתי ילדה התביישתי ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי הוא הצמיד אותי תפס לי ת´תחת היום במבט לאחור זה נשמע אולי קצת מצחיק אבל אז זה היה סוף העולם בשבילי... מאז החלטתי שאם אין לי בן זוג קבוע אני לא רוקדת... וכך לא רקדתי תקופה והריקודים התחדשו ולחזור כבר היה קשה אז אני יושבת בצד עם חברות מרכלת על כל העולם ואשתו (נשמע מגעיל אבל זה כיף) וכל פעם שאני רואה אותו בהרקדה (תופס תחת של מישהי אחרת) אני לא מצטערת שאני לא רוקדת.... מדי פעם אני חוטאת ורוקדת אבל זה פעם בשנה בערך (לא נחשב.....)

פושפושית

ההפסד כולו שלך לפני מספר חודשים כמעט והזמנתי אותך באוניברסיטה הסוף כמובן ידוע, לא הזמנתי ולא רקדנו נראה לי ששנינו הפסדנו

סליחה??????? אותי?????????

איך אתה יודע מי אני? אגב אני חושבת שאתה טועה לא רצית להזמין אותי......

לפושפושית שלום לך

את מתארת מה שקרה לך כשהיית צעירה מאד והיום את בוגרת.מדברייך משתמע בעצם שמהבחור הראשון את הרווחת הרבה מאד כי הוא לימד אותך את כל הריקודים.הלואי לדעתי שזה יקרה לעוד הרבה בחורות ובחורים.בדרך כלל זה קורה ליפות וזה מזלך הטוב.אז בסך הכל הוא היה המסכן בי לא זכה באהבתך והתחתן עם אחרת.עם הבחור השני את התאמת כמו כפפה ליד.אני מניח שאת התאמת איתו כבת זוג בריקודים. זה נגמר כאשר הוא החליט להתחתן עם מישהי.אם הכוונה שלך היתה שהתאמתם כמו כפפות ליד גם כזוג בחיים אז ברור שלא התאמתם כי בעצם הוא גם חיפש בריקודים בת זוג לחיים.את לא יכולה לכפות עליו כלןם.גם אם היית מתחתנת איתו יכול להיות שאולי אחרי שבוע היה נפרד ממך. ככה זה בחיים.אחר כך כאשר רצית להגיע עם האחרים לאותה התאמה לא הצלחת והתיאשת מכולם ומרמת ההתקדמות שלך בריקודי הזוגות.במקום להתמודד עם הבעיה את פשוט ברחת הרמת ידיים ונכנעת.ולא ממשיכה לחפש בןזוג קבוע ומתאים.תני לי את תגובתך.בעיני ריקודי הזוגות יפים יותר מריקודי המעגל.כיוון שיש בהם אלמנטים מיוחדים ומורכבים ואת גם מפסידה חצי הרקדה.עם החברות. את אולי יכולה לרכל כאשר אין הרקדה ואולי בטלפון או יחד בבית.

וואי הייתי מאד צעירה....

לא היו לי כוונות רומנטיות לאף אחד מהם.... כשכבר רציתי לחזור לרקוד גיליתי שהכל השתנה.. ולא כל אחד יכול ויודע להוביל וללמד ושוב באמת יש לי קליטה מהירה אבל הבן זוג חייב לעזור.... וכן הרמתי ידיים כנראה..... אני כבר המון שנים לא רוקדת קשה לחזור.....

לפושפושית

כיוון שעשית הפסקה את צריכה להתחיל מחדש בריקודי הזוגות בחוג למתחילם ברמה שתתאים לך.ולהמשיך באותו ערב עם ריקודי המעגל בחוג למתקדמים ולהתמיד בחוג של המתחילים עד שהחוג מגיע לרמה של מתקדמים. לא נורא שאת לא יודעת לרקוד את ריקודי הזוגות כי בינתיים רוב ריקודי הזוגות שכעת את לא יודעת לרקוד אותם בין כה וכה יעלמו וירקדו בעיקר את הריקודים החדשים שיחוברו ויגיעו להשתלמויות במשך השנה הקרובה ואותם את תדעי לרקוד אולי טוב יותר מהאחרים.זה לא חוק שבן הזוג צריך לעזור לך להשתלב בריקודי הזוגות כמו שקרה לך כאשר היית בת 14 שנים.וזה לא חוק שאם את יפה אז מגיע לך שאחרים יעזרו וילמדו אותך.את צריכה לעזור לעצמך ןללמוד לבד בעצמך.כל אחד מצפה שבן זוגו ירקוד טוב יותר ממנו.אז למה את לא חושבת על אחרים והולכת לחוגים ממש מתחילים מהצעד הראשון ומתחילה ללמד כל מיני בחורים שמעולם לא רקדו ריקודי עם.האם זה לא אנוכי מצידך.האם רק אחרים צריכים ללמד או לעזור לך להשתלב בריקודים.אנא תגובתך לאחר שתקראי ותביני טוב את מה שאני כותב לך.

../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

אני לא סובלת מזה שאני לא רוקדת זוגות.... (אולי כי אני לא יודעת מה אני מפסידה) נראה לי רחוק ממני לבוא למתחילים לא חלילה מזלזול פשוט לא נראה לי להגיע לחוגים ב 19:00 או 20:00 ולצאת אחרי חצות נראה יותר מדי שעות.... אבל אתה יודע מה? אני אנסה.... אני לא הפלתי הכל על בן זוג, אמרתי לך שהקליטה שלי מהירה אני מסתדרת אבל אני צריכה בן זוג שיודע לרקוד ולו רק שיעזור בהכוונה מינימלית החוג למשל היום באוניבסיטה עמוס ואי אפשר ללמוד ריקוד אלא אם הבן זוג יודע לרקוד.... ולא אני לא חושבת שזה אנוכי.... אגב.... מעולם לא אמרתי שאני יפה לא יודעת איך הגעת למסקנה הזו (סתם שתדע שיפות מפחדים להזמין לרקוד) ואני מרימה את הכפפה אולי אלך למתחילים.... נראה.... שיהיה לך יום נפלא

תתחילי עם ריקודים קלים !

פושפושית שלום. לטעמי ריקודי הזוגות הם הדבר היפה ביותר שיש בריקודי העם. אני מציעה לך להתחיל בריקודי זוגות הקלים והפשוטים שהפכו ל"נכס צאן ברזל" בהרקדות בארץ כמו :"היה חלום", "שמרי לי על המנגינה", "שב אני אלייך", "אהבה פשוטה", "רק הד קולך", "מרש הדייגים" וכו´. ריקודים אלה שורדים זמן רב וישארו כנראה לזמן רב וכדאי להתחיל בהם. לא כדאי להתחיל "לרדוף" אחר זוגות וותיקים כדי להעתיק ריקודים שממילא לא יירקדו בעוד שבוע - שבועיים. ותהני רק מהטוב. מירי !

מירייייייייייייי

אותם אני מכירה.... את כל הישנים אני מכירה..... מצבי בכי רע אבל יש לי עדיין תקווה.....

לפושפושית-המשך

בהודעה שלך כתבת שכאשר הייתי יפה וצעירה ובעצם עדיין אני כזאת.כעת את אומרת מעולם לא אמרתי שאני יפה.אני חושב שאת כן יכולה להמשיך ולהגיד ולחשוב שאת יפה. דרך אגב גם לי יש את אותה הבעיה שלך כיוון שעשיתי הפסקה.זאת באמת בעיה כאשר עושים הפסקה.אף בן זוג לא חייב אפילו לכוון אותך כי יש לך תפיסה מהירה.את חייבת ללמוד את הריקודים החדשים מהמדריך ולרקוד עם רוקדים אפילו לא מיומנים.נכון זה לא נעים.ויש את רוב הסיכויים שהמדריך ילמד באותו ערב ובערב שלאחר שבוע ריקודים שאת יודעת אותם ויהיו ערבים שהמדריך ילמד ריקוד חדש וזה הרווח שלך.זה הרע במיעוטו.ההתקדמות שלך תהיה איטית ובמשך השנה תלמדי את כל ריקודי הזוגות החדשים היפים והלא יפים.רצוי מאד גם שלא תקפצי ותעברי מחוג לחוג אחר אחרת לא תלמדי כלום.את צריכה להתמיד באותו חוג כדי שלא תפספסי בערב מסויים ריקוד חדש ויפה שאת לא יודעת לרקוד אותו.אם תלכי לחוג אחר באחד הערבים אז יכול להיות שהמדריך ילמד את אותו ריקוד שהמדריך לימד אותך בפעם הקודמת ואז את מאבדת את הראש והזנב שלך .את מתרגזת ולא מתקדמת בריקודי הזוגות וכל הזמן את דורכת במקום. לפני מספר ימים שאל בחור אחד על הבעיה הזו בפורום. עניתי לו כמו שעניתי לך והוא הודה לי.אם את זוכרת הוא רצה לצלם והסברתי לו מדוע זה לא שווה ולא כדאי.אנא תגובתך.קראי ביסודיות את תגובתי לפני שאת מגיבה.

אני חושבת שאנחנו טוחנים מיים כי ...

אין בעיה לחברה של ההרקדה ללמד (לכוון) הבעיה היא שלא כולם יודעים להוביל... מה לעשות אתה צודק אבל.... לא חושבת ששאפשר ללמוד מבן זוג שלא שולט בריקוד (אי אפשר לעשות את זה לבד) אני לא עוברת מחוג לחוג אני משתדלת ללכת פעם בשבוע לאותו מקום ובקשר לויכוח "יפה או לא יפה" כשכתבתי "הייתי יפה וצעירה" זו היתה מן צורת ביטוי של "פעם" לא הייתה לי כוונה להעיד על מראי החיצוני.... שיהיה לך המשך ערב נפלא....

לפושפושית המשך של המשך

ניסיתי כל הזמן להסביר לך בצורה מפורטת וברורה למרות שירון מבקש שנתמצאת ואילו את עונה לי בצורה דיפלומטית ומתחמקת בצורה מטושטשת ולא ברורה.את פשוט לא עונה לעניןוזאת לא הפעם הראשנה שאת עושה את זה. אני אומר את זה רק לטובתך.אם תתיחסי ככה עם חברים או אנשים אחרים אז הם יעזבו אותך ולא ירצו את קרבתך ואת תסבלי הרבה בחיים.אולי את חושבת שמשעמם לי ושאני מעביר את הזמן שלי ליד המחשב.נראה לי שאת לא נכנסת לעומק דברי.בנוגע לזמן- כאשר אמרת מה להתחיל כל כך מוקדם ולגמור מאוחר וזה הרבה זמן אז אני רוצה לומר לך שבעצם זה אותו מספר שעות .שימי לב-הרי את לא חייבת ללכת לריקודי המעגל של המתחילים .אז ריקודי הזוגות של המתחילים הם בערך ב-20:30 ולריקודי הזוגות של המתקדמים את לא תלכי אלא אם כן חשוב לך מאד לשבת ולרכל ביחד עם החברות שלך כי בין כה וכה את לא רוקדת זוגות במתקדמים.אם את רוצה לקצר בזמן שאת שוהה בזמן ההרקדה אז אל תשארי לרכל עם החברות ותלכי הביתה.או שבעצם את לא יודעת מה את רוצה ומה חשוב לך יותר.

לפושפושית שלום

שלום לך. ביום א בבית דני ריקודי הזוגות של "המתחילים" הם בשעה 21:00 גם היום יום חמישי ריקודי הזוגות של "המתחילים" אצל גדי ביטון הם בשעה 21:00 ולא בשעות 19:00 או 20:00 לא ברור לי איזה ריקודי זוגות את לא יודעת בכל רמות של החוגים כיום רוקדים ריקודי זוגות חדשים/ישנים/ישנים מאד. מאחל לך ערב נעים (אני חושב אנחנו מכירים אני רוקד בימים א/ג/בבית דני) בברכה יוסי.

אני יודעת את הישנים אבל....

יש המון חדשים ואת כל החדשים של השנים האחרונות אני לא מכירה...

למעלה