למה אני מבולבלת?

shirlley

New member
למה אני מבולבלת?

שלום רב, שמישירלי שריד, ת.לידה 27.8.75 וחבר שלי גדי מליש ת.לידה 31.8.75 אנחו יחד 4 שנים, ויש לי לעיתים התלבטויות..כי אני לא יודעת מה אני רוצה מעצמי. נפרדנו בעבר ביוזמתי, וזה כאב ולכן חזרנו.. אנימרגישה שאני צריכה להרגיש כאב על מנת להודות ברגשותיי.. האם אוכל לדעת מה יהיהבסופו של דבר? אני מבולבלת מאוד תודה רבה, שירלי

קשר לא קל, אבל..

לפעמים קשה מאוד להיות עם - וקשה בלי.. את אכן זקוקה לכאב כדי להרגיש, וזאת כי את מאוד ביקורתית על הרגשות מהסוגים האחרים. מהמקום הזה, אף אחד לא יכול לתת לך עצה, אלא את עצמך : נסי לפתוח את עצמך לאהבה, בלי ביקורתיות. נכון, זה מפחיד, אבל בסופו של דבר אם לא תעשי כן, תחזרי לאותו המקום, לסטנד בי הזה. מכאן - זה תלוי בך.

shirlley

New member
איך אני אמורה לפתוח עצמי..

שלום יאיר. ראשית כל אודה לך על התיחסותך לבעייתי. שנית, לא הבנתי בפני איזה רגשות אחרים אני ביקורתית, כך שקצת קשה להבין ולעזור לעצמי..אם אני לא מבינה במה אני סגורה. האם לדעתך יש עתיד לקשר שלנו? אשמח לתגובה נוספת.. תודה שירלי

ביקורתיות לא ממש קשורה לרגשות אחרים

היא בעצם מן שופט פנימי מחמיר, ובדרך כלל בקשר הזוגי היא יוצאת בצורה חזקה יותר, או עליך או על בן הזוג. ולגבי הקשר - התגובה הנוספת היא.. זה תלוי בכם. לא תקבלי ממני פרט אחד יותר ממה שיש לך לקשר, כי אני נוטה לא לתת לאנשים אינפורמציה שיכולה לעבוד בעד או נגד קשרים שהם יכולים להשיג בעצמם, בעיקר בגלל ש.. אכפת לי מהם ומהקשרים שלהם, שמן הסתם בחרו עם סיבה פנימית כלשהי, והיא - הסיבה - תוליך מהמקום הזה את האינטואיציה כדי שיוכלו לבחור בדרכים שמתאימות להם, שאולי לעיתים לא נראות כמו ה`דרכים הנכונות`. על כן, מיי דיר- מה דעתך את על הקשר שלכם ?

למעלה