למה אני מחייך אליך

בעירו

New member
למה אני מחייך אליך

החיוך שלי לא אמיתי הוא ריק מתוכן הוא מציג את ההצגה הידועה הכל בסדר ואתה אוהב את ההצגה הזאת החיוך שלי שקט אין בו סיבות ולך זה לא נראה מוזר אתה לא שואל את עצמך למה אני מחייך אולי אני מחייך כי אני עייף מהמלחמות אולי אני מחייך כי נמאס עליי הבכי אולי אני מחייך כי לראות אותך גם אחרי כל הדברים שאמרת לי וגם אחרי התקופה שנעלמת עדיין גורם לי לחייך זה חיוך-מסכה הוא חיוך מזויף או שאולי הוא אמיתי אבל אז אני המזויף. אני מעדיף לחשוב שהחיוך הוא המזויף מבין שנינו אבל יש לו סיבה טובה. החיוך שלי אומר לך שאני אוהב אותך הגוף שלי יגיד לך את זה עוד מעט כשנתפשט אבל אני יודע שאני אולי אוהב אותך אבל גם שונא אותך נורא. טוב שיש לי חיוך כזה מזויף מסכתי אחרת זה הייתי אני.
בעירו

בעירו

New member
אם תגיד

אם תגיד לי עוד פעם אחת שזה לא אני, זה אתה אז אני אשתגע אבכה אצרח אמות מצער וזה יהיה רק באשמתך. אתה רואה, אנחנו מסכימים.
בעירו

בעירו

New member
אחת קטנה

אחת קטנה אתה לא צריך לעשות מזה עניין גדול אחת עדינה קטנטונת בשבילי ככה טיפ טיפה עם השפתיים קצת תרטיב אותם עכשיו שים את היד שלך על העורף שלי גחן קדימה הצמד את שפתיך לשפתיי חזק יותר פתח את הפה לא כל כך גדול בעדינות לאט לאט שלח את הלשון שלך העבר אותה על שפתיי גע בקצות שיניי לטף את לשוני תן לי לטעום אותך טעם אותי את ידך העבר מהעורף שלי אל הגב לטף אותי תן לי להישאר כך
בעירו

אהההה! ../images/Emo2.gif

השירים שלך מבטאים את הרגשות שלי! אני מרגיש כאילו משהו חדר לי ללב! ובכל זאת, אני מרגיש צורך לבטא זאת במילותי: ספינתי ------ שטה לה ספינתי בין פלוטו לנפטון עת הבחינה בזיו כוכבך מיהרה היא אל תופת-אשך ולולא משכת אתה בלמיה היתה נשרפת באורך הגדול כעת חגה ספינתי סביב כוכבך הלוהט מייחלת בכל כוח מנועיה להספות בשלהבת-צורך ולהאסף אל אדמתך נצח-ישראל, שמרגיש יחסית טוב, בהתחשב במצב.

Roi inc

New member
זה מיני כן../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

.m

New member
יפה... ../images/Emo39.gif

ויחד עם החיבור לשיחה שלנו, אני יכולה להגיד שירדתי לסוף דעתך. (איך כולם חושבים שהם יודעים מי אתה, ורק אני יודעת...
)
mai

למעלה