זה לא במקרה, היא עובדת בעיקר בלעשות פרובוקציות, היא בעיקר מקללת את השמאל ומעבר לזה לא תורמת כלום לא כשרה ולא חברת כנסת. להזכיר גם על איילת שקד ירקו אש כשהייתה שרת משפטים ועל בנט כשהיה שר חינוך.אני לא באמת עוקב אחרי פעילותה כשרה ואין לי מושג אם עושה עבודה טובה או לא, אבל כאשר אני רואה כמה שינאה יוקדת ורפש יש בקפלן כלפיה אני מבין שהיא במקום הנכון.
כמו שאני אומר תמיד.
רוצים לדעת מי טהור - תראו במי הטומאה נלחמת.
הטומאה יודעת הכי טוב לזהות מי טהור
ברור ליזה לא במקרה, היא עובדת בעיקר בלעשות פרובוקציות, היא בעיקר מקללת את השמאל ומעבר לזה לא תורמת כלום לא כשרה ולא חברת כנסת. להזכיר גם על איילת שקד ירקו אש כשהייתה שרת משפטים ועל בנט כשהיה שר חינוך.
הלוואי...לא תורמת כלום לא כשרה ולא חברת כנסת
טומאה יש רק אצל הביביסטיםאני לא באמת עוקב אחרי פעילותה כשרה ואין לי מושג אם עושה עבודה טובה או לא, אבל כאשר אני רואה כמה שינאה יוקדת ורפש יש בקפלן כלפיה אני מבין שהיא במקום הנכון.
כמו שאני אומר תמיד.
היא מייצגת אופיינית של ממשלת הימין שבה הדיבורים הם העיקר ולא העשיה.אני לא באמת עוקב אחרי פעילותה כשרה ואין לי מושג אם עושה עבודה טובה או לא, אבל כאשר אני רואה כמה שינאה יוקדת ורפש יש בקפלן כלפיה אני מבין שהיא במקום הנכון.
כמו שאני אומר תמיד.
היטלר שנא את סטאליןאני לא באמת עוקב אחרי פעילותה כשרה ואין לי מושג אם עושה עבודה טובה או לא, אבל כאשר אני רואה כמה שינאה יוקדת ורפש יש בקפלן כלפיה אני מבין שהיא במקום הנכון.
כמו שאני אומר תמיד.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.