למה אני מרגישה לבד גם כשיש חברות

alona 27

New member
למה אני מרגישה לבד גם כשיש חברות

בצהריים התקשרתי לחברה כדי לספר שהתוקף שלי נמצא בבית שלי אמא שלי פתחה לו והוא רץ אחרי לחדר. היא בקושי שמעה אותי מרוב שהקול שלי היה חנוק צרוד, לא היה לי כוח להוציא מילה, אז היא אמרה אין לי כוח לדבר וסגרה. בערב היא התקשרה אליי עצבנית "בבקשה אל תתקשרי אליי בהיסטריה" סיפרה שזה גם מלחיץ אותה, וגם אין לי מה לפחד כי היא לא חושבת שהוא יעשה משהו, וחוץ מזה אין לה איפה לתת לי לישון (כאילו שביקשתי משהו).

ולא מדובר באחת שלא אכפת לה להיות לבד, מדובר בבחורה חברותית שנפגשת כל יום עם 2 חברות לפחות, מדובר באחת שלא רואים עליה שיכולה להיות לא אכפתית, נראית מאוד רגישה. כולם מדברים על כמה היא נחמדה ועדינה, נראית כמו חברה אידיאלית.

זה כל כך לא מספיק כשיש חברות, זה כל כך לא מגן בפני בדידות. הבטחתי לעצמי שבפעם הבאה שתהיה לי חברה חדשה, או אפילו ידידה חדשה אני אספר לה על ההתחלה משהו רגיש עליי משהו קשה, כדי לדעת שלה אפשר לספר דברים. אני דואגת שמעכשיו יהיו לי רק חברות טובות, אנושיות, כאלה שהם בני אדם, שאוהבים אנשים גם כאלה שלא זהים להם, ולא רק כאלה שעברו בדיוק את אותם דברים.

היי דארלינג.

נשמע כאילו זו אני מדברת. :)

גם כשאנחנו מוקפים אנשים אנחנו עלולים להרגיש לבד. אבל החוכמה היא ללקט את האנשים הטובים ביותר מכל תקופה, להשאיר מעגל קטן של אנשים שיאהבו אותך באמת. אנשים שפרצו את כל החומות.
ואלה יכולים להיות גם אנשים שונים ממך, שזה נפלא. הם יכולים לתת לך פרספקטיבה אחרת לדברים מנק' מבט אחרת לגמרי.

אלונה

נשמע באמת לא נעים.
ברגע שהכי צריך אוזן קשבת ...
למרות שיש לי הרגשה שהיה משהו מאחורי זה.
כל אדם עלול לאכזב וצריך לדעת לדבר על הכל ולהתגבר יחד על האכזבות.
נדמה לי שזאת התאוריה :)

למעלה