למה אני נעלב שאומרים לי שאני מתנהג כמו בחורה?

di9010

New member
למה אני נעלב שאומרים לי שאני מתנהג כמו בחורה?

אני רוצה להתנהג כמו בחורה. אני רוצה להיות בחורה
אבל אני מסתיר את זה (אני ג'נדרקוויר ? טרנסג'נדרית ? וואט אבר?) ואז שמסתבר לי שההסתרה לא ממש עבדה ואומרים לי <בעבודה/ ידידים> "אתה מתנהג כמו בחורה" אני נעלב מזה
מצד שני, אני אתבאס אם יחשבו שאני מתנהג כמו גבר (מגעיל אותי.. סורי..זה לא אני)

לפעמים אומרים לי את זה בעבודה. ואני לא יודע מה להגיב. להתחיל לתת הרצאות שאני ג'נדרקוויר? ומה זה?

אני זוכר שהייתי בכיתה ו' נסענו לטיול מהתנועת נוער, ישבנו שמה על העץ והעבירו צחוקים עלי שאני בעצם בחורה. בתקופה ההיא כמובן שלא היה לי כלל הבנה מינית (מלשון סקס), אך הרגשתי שיש משהו בדבריהם.. לא ידעתי מה להגיב מלבד להיעלם מהמקום ולנסות לשנות נושא..
אני לא יודעת אם לשמוח או להתבאס...

זה מבלבל
תודה על הקריאה

אולי אתה נעלב

כי אנשים אומרים את זה כמשהו מעליב?
גם אם בעצם זה משהו שאתה רוצה.

אני למדתי מהניסיון שלהודות בזה בביטחון זה הכי טוב. המצב שלי שונה ממך כי אני גבר טרנס, אבל לפעמים כשאני עושה משהו שיכול להיתפס נשי אני אומר ״כן זה נשי אבל אין לי בעיה אני בטוח בגבריות שלי״ וצוחק. ( ועוד דברים בסגנון הזה בהקשר שאני נמוך וחלש יחסית לגברים).
בתור בחורה כשהיו אומרים לי שאני בחורה גברית גם הייתי אומר ״נכון וזה מחמאה בשבילי״.

אז אולי תקח את זה לכיוון של מה שמתאים לך, סתם נגיד בסגנון של ״אני יודע שאני נשי ואין לי בעיה עם זה/ ככה אני אוהב את עצמי״ וכו׳
כי כשאתה מודה בבטחון בדברים שנתפסים אצל אחרים כחולשות זה כבר פחות מרגיש להם כחולשות:)

koantin

New member
מישהו בעבודה קודמת...

אחד מהמאצ'ואיסטים בגרוש, אמר לי בגלל שמרחתי קרם ידיין בקביעות שאני כוסית.
אמרתי לו תודה.
אז הוא אמר שהוא לא התכוון לזה בתור מחמאה.
אז אמרתי לו שבשבילי זו כן מחמאה.

כמובן שאני עדיין אשמח לשמוע שהוא מת מוות מבדר(כואב) במיוחד...פחות שרצים כאלו בעולם יותר טוב.

jb312

New member
גבר אישה

היה כיף לקרוא .........צרי קשר......

Ch3sh

New member
אולי את נעלבת כי...

"תופסים" אותך?
את מנסה להסתיר את הזהות המגדרית שלך אבל זה לא מצליח, אז זה מביך.
אז או שתסתירי יותר טוב - מזיק ביותר בעיני
או שתקבלי באלגנטיות - כמו שהציעו לפני
או שתשלבי לפי הסיטואציה ומצב ה

למעלה