למה אני עושה את זה לעצמי

avaloka

New member
למה אני עושה את זה לעצמי

אני לא מבינה את זה. אולי לכתוב משהו יעזור. יש לי קשר לא ברור עם בחור שצעיר ממני בהרבה שנים. אני יודעת שיש לו בעיות בסקס, אבל הוא כלכך השתפר, שלא חשבתי שמה שקרה לי אתמול יקרה ככה. אולי כן יכולתי לדמיין סיטואציה כזאת, אבל נפגעתי נורא כשזה קרה. אני יכולה להבין שזה ממש מגעיל אותו כשאני במחזור. לגיטימי. בגלל זה השתדלנו לא להפגש בימים האלה. גם ידעתי שאם נפגש הוא בכל זאת יעשה דברים שהוא יצטער עליהם אחרכך, או ינסה חזק מדי ללחוץ עלי לעשות דברים שאני לא רוצה, ויכול להיות שם מאבק. איך אני מביאה את עצמי למקום שמדברים אלי לא יפה - הוא מבקש שאני אכיר לו חברות שלי כדי להזדיין איתן - ומצד שני הוא אומר שהוא הכיר בחורה מדהימה והוא רוצה להביא אותה למקום העבודה שלנו, להכיר לי אותה. הוא נהנה להביא אותי למקום של תגובה קיצונית, ואני מרגישה שהוא פוגע לי קשות בכבוד שלי, ומצד שני ברגע שעומד לו, אין עם מי לדבר. הוא רוצה רק דבר אחד. אתמול הוא גמר בתוכי 4 פעמים רצוף תוך 10 דקות וחצי שעה אחרי זה, כשהתחלנו שוב, ברגע שהוא גמר הוא ישר עזב אותי, טוען שהדם מגעיל אותו, ואני נשארתי כלכך מבואסת, כי הייתי ממש מרוגשת. כאילו - לא אכפת לך שגם אני אהנה?? אני לא אמורה להשאר בתוך מערכת יחסים שפוגעת בי, אז מה אני עושה כאן? מצאתי את עצמי אומרת לו שאני אוהבת אותו בגלל זה אני איתו, ושהוא הסקס הכי גרוע שהיה לי בחיים (כמעט נכון)

אישון36

New member
ברוך הבא לפורום

אנחנו אוהבים כאן מזוכיסטים וכאילו שתקועים במערכת לא מספקת יותר/פחות שהורסת להם את החיים. לאור זאת אנו שמחים שבאת לשהות איתנו ואנו נייעץ לך בשמחה אילו מתנות ומה לעשות עם אלם החמודות שאת מטפחת. אני מציע להתחיל לרכוש לו מתנות יקרות - כך הוא לבטח לא יעזוב אותך. אם יש לך אחות קטנה ואטרקטיבית או חברות נאות רוצי לסדר לו אותן - דרך אגב אימך פנויה ? אין לך מה לדאוג, אם תבחני חלק מהמקרים שהגיעו אלינו לאחרונה את לבטח תמצאי מה שיהלום את החוסרים שלך, יש לנו מכול המינים וכול הסוגים. אם הייתי מכנה את האנשים בשמות היו כועסים אבל לאור השיעמום מלאו את הטבלה הקטנה. 1. מזוכיסטים. 2. תקועים במערכת מינית טובה שמונעת קשר. 3. תקועים במערכת מינית לא טובה שמונעת קשר. 4. הורסים כל קשר מתחילתו. 5. מטלבטים עם מי לשכב - ובפועל ????????? את יכולה גם לסיים את הקשר על כל הכאב ולהמשיך בחיים. להההההההההההההאאאאאאאאאא, לא חשבת על זה , נכון ? אישון. האופציה השפויה.

Old Girl

New member
הי אבאלוקה,

תראי קשה מאוד לעזור דרך הפורום לאדם שתקוע בקשר פוגע והרסני. לדעתי זה לא מקרי, כלומר למי שמוצא את עצמו בקשר כזה יש איזושהי בעיה של הערכה עצמית, ביטחון עצמי, קבלה עצמית, שצריך לחשוב עליה באופן יותר מקיף. בינתיים, אני חושבת שהדבר היחיד שיועיל לך זה לעזוב את כל הניתוחים והניסיונות להבין למה הוא עושה ככה וככה. צאי לו מהקופסה. אפשר להגיד בהכללה, שהרבה אנשים מתחילים להתנהג בצורה חזירית כשמאפשרים להם זאת, אבל גם זה לא רלוונטי. את כל המשאבים והאנרגיות שאת מקדישה לתהיות מדוע מתנהג כלפיך כפי שמתנהג, תקדישי לניסיון להבין מה גורם לך להיות בקשר כל כך הרסני. זאת הייתה אחת התהיות האחרונות שלך בהודעה, אני רואה. תישארי שם, זו שאלה שהתשובה לה אכן חשובה מאוד, כדי שתוכלי למצוא את עצמך במקום טוב יותר. שבי ותחשבי מדוע את נמצאת שם. אני לא מאמינה ב"אוהבת אותו", הבן אדם מתנהג אליך כמו בהמה, אין שם מה "לאהוב". עד כמה שאפשר להבין מההודעה - אתם לא בקשר מספיק עמוק כדי להגיע לרמה של "אהבה", אהבה זה משהו שמרגישים כלפי אדם שמכירים, שיש חיבור רגשי. נראה שאת מכורה להשפלה וליחס מחורבן. אני משוכנעת שאת לא אשמה בזה, שלא נולדת כך. אבל תמשיכי לחשוב על זה, למצוא את הסיבה, לכעוס, לרצות לשנות את הדברים מהיסוד. אני מאמינה שזה אפשרי.

B ל ונ ד י

New member
זה אמיתי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הדבר האחרון שנראה לי צריך להטריד אותך זה זה שהוא סקס גרוע. הרבה יותר גרוע מכך זה העובדה שאת נותנת לבחור לעשות בך דברים שאת לא רוצה ושהבחור הזה לא מכבד אותך, את הרצונות שלך ושאת מושפלת וממשיכה להיות שם.

Barvazoom

New member
קומי

ולכי. זה מה שרצית לשמוע? מצטערת, התשובה כתובה בהודעה שלך. "למה אני עושה את זה לעצמי?" - לא יודעת, תשאלי שוב ושוב ותביני אולי למה. אני לא אומרת את זה מרוע, פשוט מחוסר הבנה למה את באמת עושה את זה. מי שהיה מבקש ממני להכיר לו חברות שלי כדי שיזדיין איתן (מילים שלך......) הייתי שולחת אותו לחפש חברות משל עצמו שישיגו לו זיון. תכבדי את עצמך במנה של טוּב.

ד נ י ת3

New member
אז תני לי לשאול אותך שאלה

(שאגב רק את יכולה לענות עליה): למה את איתו? בלי תרוצים (כמו סקס טוב). תהיי כנה עם עצמך. מה הקשר הזה נותן לך?

magenta73

New member
לא, את לא אמורה

להשאר בתוך מערכת יחסים שפוגעת בך. מה את עושה שם?... בגדול, את סובלת. ולמה? לא יודעת. אולי כי את לא בטוחה בעצמך שתמצאי משהו טוב יותר, או פוחדת להיות לבד. בגדול - אני בטוחה שתמצאי טוב מזה. גם אם תהיי קצת לבד. עדיף להיות לבד מאשר להיות עם בחור שמתנהג אלייך כמו חרא.

ורד 1970

New member
אם לא תכבדי את עצמך,לא יכבדו אותך

אנחנו אלה שאחראים לכך שאחרים יכבדו או לא יכבדו אותנו את מאפשרת לו להתנהג אליך ככה,ולדעתי עם כל הקושי שאולי יהיה לך,תעיפי אותו לקיבינימט וכמה שיותר מהר. מי שיבקש ל*** את החברות שלי ישאר מאוד רחוק ממני. שלא לדבר על מי שלא יודע לכבד אותי...זורקת אותו מיד. תלמדי להעריך את עצמך ולכבד וככה הסביבה תתנהג אליך

ufffnick

New member
בואי נקרא לילדים בשמם.

(לקוראים אחרים, ההקצנה בביטויים מכוונת, אם כי, יש כאן בסיס טוב לפירושים המוקצנים. או לפחות סממנים לדברים שעשויים לבוא) 1. "ינסה חזק מדי ללחוץ עלי לעשות דברים שאני לא רוצה, ויכול להיות שם מאבק." - קוראים לזה אונס. 2. "איך אני מביאה את עצמי למקום שמדברים אלי לא יפה" - השפלה. 3. "הוא מבקש שאני אכיר לו חברות שלי כדי להזדיין איתן" - חוסר כבוד. 4. "ברגע שעומד לו, אין עם מי לדבר. הוא רוצה רק דבר אחד. אתמול הוא גמר בתוכי 4 פעמים רצוף תוך 10 דקות וחצי" - מכור למין וסובל משפיכה מוקדמת. 5. "לא אכפת לך שגם אני אהנה??" רואה אותך כאובייקט מיני. מהתאורים שלך, יש לו בעיה קשה. וגם לך. סעיפים 1-3,5 הם דברים איומים, שאם הם לא נעשים מהסכמה, יש בזה בסיס פלילי. ישנם מערכות יחסים שדברים כאלה נעשים בהסכמה, ורק בהסכמה הם יכולים להתקיים. לא באילוץ, לא תחת לחץ, אלא הסכמה של שני הצדדים תוך שיח בוגר ופתוח. זה לא מה שקורה במקרה שלך. הסעיף הרביעי, במקרה הזה ישנם סממנים שלבחור שלך יש צורך ביעוץ מבחוץ. הן לשפיכה המוקדמת והן לכך שיש מצב שהוא מכור למין. הוא מאבד שליטה על עצמו ברגע של חרמנות. זה לא דבר נורמלי ולא דבר שפוי. זה דורש הסתכלות. בעניינך את. השאלות שלך נכונות, ואת השובות יש לך. תמצאי אותן ביום שתפסיקי לחפש תירוצים לדברים האלה. אולי יש לך משיכה מזיכוסטית, אבל מערכת יחסים סאדו-מאזוכיסטית, ממש לא מתנהלת כך. מלבד שכל זה צריך להיות בהסכמה של שני הצדדים, לשני בני הזוג ישנה מילה שנקראת "מילת ביטחון" כאשר היא נאמרת ע"י אחד מהצדדים היא אמורה להתפרש כ-"די! מספיק!". זה השלב שעוצרים הכל כי אחד הצדדים לא נהנה. ממליץ לך ללכת ולקרוא על כך בפורום "סקס ו- S&M". ותביני שאת נמצאת במערכת חולנית ומאוד לא בריאה. אני לא אהיה מאלה שיגידו לך לעזוב אותו. למה? כי אני חושב שאת עשית את זה גם ככה. רק חיפשת תמיכה ולגיטיציה למה שעשית. תנתקי איתו את הקשר.

Barvazoom

New member
אתה יודע מה?

זו תגובה מושקעת, נבונה, לא כבדה וכל הכבוד לך עליה!! גם ככה אני אוהבת איך שאתה כותב אבל היום, בהודעה זו קנית אותי לחלוטין. (במאמר מוסגר - אני נהנית בפורום, יש כאן אחלה אנשים! כיף לקרוא אתכם)

belli80

New member
למה?

אולי כי מעולם לא למדת להיות לבד. בנאדם צריך לעבור שלב של ממש ללמוד להיות לבד ולהיות טוב אל עצמו. אחרת זה באמת יכול להיות מפחיד. אבל רציונאלית- את יודעת את התשובה- את יודעת שהוא מסכן את החירות הנפשית שלך, את הראייה העצמית (הפגועה ממילא) שלך, והדברים עומדים על סיפו של נזק פיזי ממשי (תודה, אופניק, על העמדת הדברים באור האמת הראוי להם!) צאי מהבית. תודיעי בעבודה על יום מחלה, סעי לים ותאכלי גלידה. החלטות חשובות לא יכולות להתקבל כשיש רק טעם רע בפה.. יום מקסים!

למעלה