רוב הזמן נח
Well-known member
באמת לא ברור 
הטעות שלך. הנה אני לא פותח את ערוץ 13* ואין לי מחשבות כאלה כלל ועיקרלמה אני צריך לפתוח בבוקר ערוץ 13 ולחשוב שהגעתי לערוץ תעמולה של חמאס/ אירן?
אבל בערוץ 13 לפעמים יש רגעי שפיות. לאחרונה הרבה הרבה פחות. אז חבל לי לפספס.הטעות שלך. הנה אני לא פותח את ערוץ 13* ואין לי מחשבות כאלה כלל ועיקר. פשוט לאללה.
* זולת כשאני קצת בדאון ובא לי לחייך.
תצפה בערוץ 13, אל תצפה בחדשות מהנדסות התודעה שלהם. הם ידפקו לך את המוחאבל בערוץ 13 לפעמים יש רגעי שפיות. לאחרונה הרבה הרבה פחות. אז חבל לי לפספס.
כי זה ערוץ תעמולה של חמאס/ אירן. אז פשוט על תפתח אותו, בדיוק כמו שאתה לא פותח את אל ג'זירה, אל מיאדין ואל עאלם.באמת לא ברור![]()
מה לכהן בבית קברות ?באמת לא ברור![]()
לפי הנתונים צופים ב- 14 יותר מ-13מה לכהן בבית קברות ?
עשו לכם ערוץ שמתאים לרמתכם השכלית אינטלקטואלית שמספרו 14
תכייפו לכם שם עם מיסטר ברדוגו .
אני די מחבב ערוץ שנותן יותר מקום ליהדות .לפי הנתונים צופים ב- 14 יותר מ-13
ולפי הנתונים מתארחים בערוץ אנשים מגוונים יותר שלא מביאים בכלל לערוץ 13 או 12.
אז מי שחשוב לו חופש הביטוי, לא יכול שלא לצפות בערוץ 14.
התכוונתי לנושא האקטואלי וחדשותי של הערוץ.אני די מחבב ערוץ שנותן יותר מקום ליהדות .
אפילו כאתאיסט הגמור שאני זה נחמד בעיניי.
הרי זה חלק מאיתנו .
אני רואה שפיתחת חוש הומור.לפי הנתונים צופים ב- 14 יותר מ-13
ולפי הנתונים מתארחים בערוץ אנשים מגוונים יותר שלא מביאים בכלל לערוץ 13 או 12.
אז מי שחשוב לו חופש הביטוי, לא יכול שלא לצפות בערוץ 14.
גדעון לוי הפסיק להופיע בערוץ 14 בפטריוטים רק בגלל שעיתון הארץ איים עליו שאם ימשיך, יפטר אותו.אני רואה שפיתחת חוש הומור.
לבריאות.
מה ההבדל מלפתוח בבוקר את פורום אקטואליה בתפוז ולקרוא פוסט של lemner40?למה אני צריך לפתוח בבוקר ערוץ 13 ולחשוב שהגעתי לערוץ תעמולה של חמאס/ אירן?
נכון, זה הרבה יותר גרועמה ההבדל מלפתוח בבוקר את פורום אקטואליה בתפוז ולקרוא פוסט של lemner40?
נכון, זה הרבה יותר גרוע![]()
לאחרונה באמת התחלתי לצפות יותר בערוץ 14 כי הוא פשוט יותר מעניין ואין שם נציגים שמקדמים אינטרסים זרים.אתה ממש לא צריך.
הרי עובדות מסכנות את בריאותך הנפשית אז עדיף לך להזין את עצמך בע-14 ובא לציון גואל.
לבריאות.לאחרונה באמת התחלתי לצפות יותר בערוץ 14 כי הוא פשוט יותר מעניין ואין שם נציגים שמקדמים אינטרסים זרים.
השמאלנים ממש חולים מזה שרואים 14 וברדוגו יותר מאשר את 13 ודראקר.לבריאות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.