שיהיה לך לבריאות.השמאלנים ממש חולים מזה שרואים 14 וברדוגו יותר מאשרת את 13 ודראקר.
![]()
שיהיה לך לבריאות.השמאלנים ממש חולים מזה שרואים 14 וברדוגו יותר מאשרת את 13 ודראקר.
![]()
כמובןשיהיה לך לבריאות.
אין שום עובדות בתקשורת השמאלנית. רק שקרים, טיוחים והסתרות והנדוס תודעה המוני אינטנסיבי. למדו מאל ג'זירה יקירת נפשם של השמאלנים.אתה ממש לא צריך.
הרי עובדות מסכנות את בריאותך הנפשית אז עדיף לך להזין את עצמך בע-14 ובא לציון גואל.
אתה משקר כמובן.אין שום עובדות בתקשורת השמאלנית. רק שקרים, טיוחים והסתרות והנדוס תודעה המוני אינטנסיבי. למדו מאל ג'זירה יקירת נפשם של השמאלנים.
האירוניה התאבדה, שמאלני תומך טרור מדבר על שקרניםאתה משקר כמובן.
עובדות הן האויב הגדול של הטמטום הימני.האירוניה התאבדה, שמאלני תומך טרור מדבר על שקרנים
מדהים אותי בכל פעם מחדש ששמאלנים שלא מפסיקים לשקר ובכל פעם נתפסים על חם על שקר אחר חושבים שמישהו פה מספיק מטומטם בשביל להאמין להםעובדות הן האויב הגדול של הטמטום הימני.
השקרים של הימין לא מפליאים כי עולמם מעוות.מדהים אותי בכל פעם מחדש ששמאלנים שלא מפסיקים לשקר ובכל פעם נתפסים על חם על שקר אחר חושבים שמישהו פה מספיק מטומטם בשביל להאמין להם
מאיפה העתקת את זה?השקרים של הימין לא מפליאים כי עולמם מעוות.
הם לא יכירו באמת גם אם תשב על פניהם.
מדהים אותי בכל פעם מחדש ששמאלנים שלא מפסיקים לשקר ובכל פעם נתפסים על חם על שקר אחר חושבים שמישהו פה מספיק מטומטם בשביל להאמין להם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.