למה אני צריכה להפסיד בגלל המטבח?

  • פותח הנושא Leli
  • פורסם בתאריך

Leli

New member
למה אני צריכה להפסיד בגלל המטבח?

אתמול עשיתי משמרת והיה מאוד מלא במסעדה שאני עובדת בה,בגלל מגבלות תחבורה ציבורית עבדתי רק מ10 עד 12 אבל עשיתי 800 שקל מכירות(ביום ממוצע של 8 שעות אני עושה 1700-2000) אבל בגלל כל הלחץ המטבח לא היה ערוך וכל המנות התעכבו לי ולמרות שהוצאתי את הגרון בצעקות כלום לא עזר,הלקוחות,כמובן,חשבו שאני אשמה ויצא שעל כל השולחנות האלו עשיתי רק 20 שקל(!) זה פחות משכר מינימום עבור שעתיים של קריעת תחת.נמאס לי מזה!
 

get well

New member
לכי תסבירי ללקחות שאת לא מכינה

את האוכל. מסכנה זה באמת מכה.. ולא משלימים לך למינימום לפחות? למה לא אמרת להם ששרות זה 10% לפחות???
 

Leli

New member
משלימים לי למינ אם אין פער גדול ...

בין הסה"כ מכירות לטיפים,כשיש פער גדול הם מסיקים שזה בגלל השרות שנתתי. אני אומרת לאנשים שזה 10% לפחות אבל רק אם אני מרגישה שהם יצאו מרוצים,במקרה הזה זה לא היה כך
 
למעלה