למה אני רואה רבלדה?

THE HELL BOY

New member
למה אני רואה רבלדה?../images/Emo87.gif

סקר מעניין. מעניין אותי לדעת מה מושך אותכם לראות את הנובלה. אני אשרשר לעצמי את התשובות שלי [אני לא רואה כל פרק ופרק אלא פה ושם כי ראיתי את הגירסה הארגנטינאית שבדיוק בול פגיעה גם פה. אבל ההבדל- עצום
)

THE HELL BOY

New member
../images/Emo87.gif אני רואה את רבלדה כי....

שחקנים מ406 עברו לפה
במיוחד דולסה רמיה. אהבתי את מאיטה. אנריקה רוצ'ה (לאון) הוא אחד השחקנים המוערכים ביותר אצלי ואני יודע מה הוא יכול לעשות במסגרת הרוע שלו (כאן בישראל הפרקים איתו די על אש קטנה... חכו
) השירים פה מאוד מעניינים מבחינת המילים. פונצ'ו. כל מילה נוספת מיותרת. וכי זאת הפקה מושקעת (לדעתי. אני מסתפק בתפאורה פשוטה ולא בתפאורה מושקעת ב432432 פריטים שלא צריך אותם ממש)

s h a r o n 7

New member
מוזר לראות אותך בשחור../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif

ולא באדום חחח
הכל נכון
אבל במיוחד
פונצ'ו. כל מילה נוספת מיותרת.

THE HELL BOY

New member
חח גם לי מוזר../images/Emo87.gif

ובמיוחד שאלפונסו עם מגבת והוא רטוב כולו... אוח אוח... תענוגות החיים.

bigmomentom

New member
מאוד פשוט

טלנובלה מצחיקה וממכרת עם שחקנים יוצאים מן הכלל שעושים אותה על הצד הטוב ביותר. פשוט תענוג יומי.

תשובה../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

אממ ראיתי את הגרסה הארגנטינאית, ומאוד התענייתי בגרסה מקסיקאית וחשבתי לראות 2/3 פרקים. ואז ראיתי שהשחקנים מעולים וכולם חמודים.. אז המשכתי לראות
וגם כי את רוב השחקנים אני מכירה מנובלות אחרות .

soy rebelde

New member
תשובה ../images/Emo26.gif

אני רואה רבלדה כי ראיתי גם כיתה 406 ומאד נהניתי מהמשחק של השחקנים שם. ברבלדה כידוע יש הרבה שחקנים משם [כריסטיאן, פונצ'ו, אנהי, דולסה, קרלה וכו'...] וזה כיף
אני לא עקבתי אחרי הגירסה הארגנטינאית, ולכן כיף לי לראות את הנובלה כי בשבילי היא פחות או יותר בלתי צפויה
יש בסידרה כימיה נהדרת בין כולם, להקה גדולה יחסית [אהבתי שהם 6 ולא 4] וקולות יפים ומיוחדים מה שהופך את הצפייה למהנה.. בקיצור, התחלתי לראות והתמכרתי
[כמו כולם פה אני מניחה חח]

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifאממ.. שאלה טובה....

למה באמת אני רואה רבלדה?
מוזר מאוד!
חח.. סתם, בהתחלה לא התכוונתי בכלל לראות את זה.. כשרק שמעתי על זה פעם ראשונה, אבל כשגיליתי שזה עם שחקנים מ406 אז אמרתי שאני אראה מידיי פעם! בלי לעקוב.. רק כדי לראות ת'שחקנים היפים והמוכשרים שאני כ"כ אוהבת
ואז ראיתי לפעמים.. אבל כמובן שלאט לאט התמכרתי.. כמו כולם(כמעט)
אז בקיצור- בעיקר בגלל 406!!!

ortal herrera

New member
בגלל 2 סיבות:

1. פונצ'ו! 2. ראיתי את הגירסה הארגנטינאת ואהבתי אותה.. ואחרי שראיתי 406 אז חשבתי שזה יכול להיות ממש יפה הגירסה המקסיקנית עם השחקנים שאהבתי מ-406

moranstf

New member
עונה

דבר ראשון אני רואה בגלל שיש שם מלכה והרבה נסיכים.. דבר שני זה שמעניין לראות גירסה שונה דבר שלישי נגמר 406!
הייתי חייבת להתנחם איכשהו ולראות אותם לפחות פה אבל התאהבתי!!!! הם עושים את זה בצורה הכי טובה שיכולה להיות, יש הרבה דברים שונים חוץ מזה שהתרבות שונה וגם בגלל זה זה נראה שונה והכי חשובה שאנהי היא מלכה אחת ויחידה!!!!

LemonLimeLilach

New member
אני רואה כי

אני אוהבת את הסיפור. ראיתי את הארגנטינאי מן הסתם והתאהבתי בסיפור ובדמויות ועכשיו אני רואה את זה רק עם שחקנים אחרים. כל כך אהבתי. וכמובן שעכשיו התאהבתי גם ברוב השחקנים המקסיקניים.

ג ב ש ו ש

New member
אני רואה רבלדה כי..../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

המון שחקנים מכיתה 406
עברו לשם
אממ זו סידרה מקסיקנית זה כבר משהו
אני רואה כמעט ורק מקסיקניות ואממ אהבתי בהרבהה את הגירסה הזו מאשר את הארגנטינאית
ואממ אני רואה את זה כי זה פשוט מושלם... אני אוהב את זה

eveligne406

New member
בגלל סיבה אחת שמסתכמת במילה אחת

ששווה מליוניםםם. אנהי, אוביו.. רק בגללה אני רואה את הסדרה אם היא לא הייתה לא היתי רואה...

oren456

New member
למה אני רואה ?

כמובן בגלל השחקנים של 406 ( אנהאי במיוחד) וכמובן שאני חולה על טלנובלות.

../images/Emo127.gif אהבתי את הסקר:

למה אני רואה?? קודם כל בגלל שראיתי את הגירסה הארגנטינאית וממש אהבתי אז הייתי בטוחה שגם את זה אני מאוד יאהב..ואכן כך....אומנם בהתחלה זה היה נראה לי זהה לחלוטיין אבל המשכתי לאהוב את זה..כי השחקנים יפים מוכשרים מדהימים.. והתמכרתי לזה..וראיתי שהם משחקים מעולה אפילו יותר טוב מהמקורי בחלק מהסצינות... בעיקר אהבתי את מיגל יותר ממנואל .. אז זה שינה לי הרבה כי תמיד שהיה את מנואל לא אהבתי לראות ובקושי הייתי מקשיבה אבל עכשיו שיש את מיגל אני שקועה...חחח

תשובה...

אני חושבת שאני רואה את זה בגלל הרוב פה.. כי ראיתי את הגירסה הארגנטינאית ואני נוראה אוהבת אותה! אז סיקרן אותי בגירסה המקסיקנית אז ריתי כמה פרקים! ומאז אני רואה...

סוכריה16

New member
פונצ'ו, כרסיטיאן, אנהי !!!

אלו הסיבות למה אני רואה רבלדה.. ובעיקר מ"מ!

למעלה