למה אני שונא את פולטילט

FrecCo

Active member
למה אני שונא את פולטילט

הנה יד אחת מטומטמת לגמרי שבמקרה ניצחתי בסופו של דבר אבל מאחר והיא בודדה בתוך ים של BAD BEATS זה לא מנחם אותי בכלל SITNGO 6 שחקנים אני מעלה בעמדה מוקדמת עם AK כולם מתקפלים עד השחקן שיושב לפני שנכנס באול אין. זה SUP TURBO אז אני כמובן משווה והוא מראה AQ מפה מתחילה הפתיחה הכי הזויה שראיתי בזמן האחרון פלופ 3KQ ואני מרוצה טרן Q ואני מתחרט שאי פעם הכנסתי כסף לאתר הזה ריבר K את הטורניר עוד הפסדתי עם פעמיים שנכנסתי עם A גבוה נגד אי נמוך באול אינס והנמוך פגע. תרגישו חופשי לחלוק עוד דוגמאות שאני לא ארגיש מקופח

LamLamos

New member
אל תדאג אחי אתה לא מקופח

יש לי במחשב תמונות של איזה 20 באד ביטים רק מהיום ואתמול (מתוך איזה 40 טורנירים) בפוקרסטארס היד העדיפה תמיד מפסידה זה חוק בוא נתן כמה דוגמאות מהיום כל הידיים האלה באול אין לפני הפלופ וכולם מהיום קינג קווין מול אס קינג נופל לו הקווין אסים מול קינג ג'ק נופל לו זוגיים מלכות נגד פוקט 7 בא ה7 כמובן אס קינג נגד אס מלכה באה מלכה קינג מלכה נגד ג'ק 10 בא לו הג'ק מלכה 9 נגד 4 6 בא לו שלישיית 6 קינג אס נגד קינג ג'ק בא לו ג'ק אס ג'ק מול ג'ק 9 בא לו צבע וכמובן זה בלי להזכיר את כל המרוצים שגם ב90% מהם זה הפסד אני מתחיל לחשוב שזאת תרמית אחת גדולה ..

Elad Almighty

New member
יש לי רק דבר אחד להגיד לכם!

אם הייתה מגיעה מלכה בריבר, הייתי מתאבד.

FrecCo

Active member
יש לי עוד אחד טוב

שלב מאוחר של טורניר, 5 שחקנים בשולחן, אני עושה רייז עם A9 שני שחקנים איתי. פלופ A92 שחקן לפני נכנס באול אין. אני איתו, וגם השלישי. אני מראה זוגיים כשהאחרים מראים AJ ו-AK החידה היומית........מה שני הקלפים הבאים?

FrecCo

Active member
ואגב שניהם התחלקו, הAJ היה עם הביג סטאק

רק אני עפתי בקיצור.

Shaycus

New member
זה פשוט מדהים

כל פעם מחדש היד הפחות טובה לוקחת..אני לא יודע איך להסביר את זה אבל כשאני נכנס באול אין אחרי הפלופ ויודע שיש לי באיזור ה75-85% לקחת את היד אני פשוט יודע שאני הולך להפסיד וזה כל פעם מחדש קורה איך לעזאזל אנשים מצליחים להישאר עם קווים לינאריים של עליות, בלי טלטולים מיותרים.. כנראה זה למה אני צריך לקחת את המשחק הזה בצורה חובבנית.. אני יכול לשחק מושלם במשך שבוע.. יד אחת של באד ביט מטורף פשוט מוציאה אותי מאיזון וגורמת לי לאבד את כל הכסף

shaywh

New member
אין דבר כזה קו לינארי של עלייה

אם זה נראה ככה זה כי זה כמות גדולה מאוד של ידיים\טורנירים.

Shaycus

New member
כן ברור שלא לינארי בצורה ישרה

זה לא משוואה של aX+b :) אבל בכ"ז יש גרפים שהשונויות וסטיות התקן שלהם מזעריות בעליל וזה פשוט לא הגיוני לריצה של כמה שנים.. לכל אחד יש נפילות מתח, אפילו לפיל אייבי הגדול... המשחק הזה משגע אותי ואני לא מפסיק לשחק, זה עוד יותר משגע אותי, בא לי לחזור לתקופה שלא הכרתי את המשחק..

Harleydude

New member
תסתכל יותר מקרוב

לפעמים כשהקו בגרף מתיישר לו אפילו בקטנה על סמפל סייז מספיק גדול זה יכול להיות תקופת BREAK EVEN של חודשיים בכיף. לפעמים גם ירידה שנראית קטנה היא בעצם איזה חודש שהבנאדם לא הפסיק להפסיד. אל תשכח שהכל פרופורציונלי, כשאתה מסתכל על גרף של בנאדם שעשה נגיד מיליון דולר בשנתיים-שלוש בעלייה יציבה לא תמיד רואים כל 50K או 100K שעפו להם פה ושם או איזה חודשיים שלוש שהבנאדם כל פעם הרוויח קצת והפסיד קצת והרוויח קצת והפסיד קצת...

2המרפא

New member
זה עוד בקטנה אתה יודע כמה פעמים שרפתי את הרול

שלי מטילטים מבאד ביטים? יש פה עדים לשטויות שעשיתי ואני מדבר על רולים של 3 ספרות חמודים ו5 אלף בזמנו בסטארס אחרי שדפקתי קופה. כשהייתי בטילט בסטארס שרפתי 5 אלף ב5\10 PLO בשעתיים וחצי בערך (טוב גם הייתי שיכור קצת, מסתבר שאני לא זיגי)

למעלה