למה אני שם?

anakonda4

New member
למה אני שם?

הכרתי מישהו לפני כחצי שנה..

הוא מוצא חן בעיני, למרות שהוא אף פעם לא עשה בשבילי כלום. להבדיל אלפי הבדלות מבחורים רבים אחרים שיצאתי איתם, שהשקיעו, היו אנשי שיחה מעניינים, יוזמים, מפתיעים ומאד מעוניינים. זה הנ"ל לא מתקשר אלי אף פעם, רק מתכתב בהודעות,
לא מציע שום דבר קונקרטי אף פעם, לא מספר כלום על עצמו (מן הסתם - כי כבר אמרתי שהוא לא מתקשר).
כל מה שיש בינינו זה סקס לפעמים, שגם הוא לא משהו (לפחות מבחינתי).
הייתי מאד רוצה שהוא ישנה את היחס כלפי, יתעניין וירצה אותי קרוב, כמו כל שאר הבחורים שאי פעם הכירו אותי. התעניינו, התקשרו ורצו המשך. כיבדו אותי והיו מוכנים לקטוף את הירח מהשמיים בשבילי. זה היחס שהתרגלתי אליו.
הוא רק טוען שאין לא זמן עכשיו לזוגיות (עבודה תובענית), ושאר תירוצים מביכים. כי ברור שמי שמעוניין ימצא זמן.
אני יודעת שאני מטומטמת, ורק נפגעת, ועדיין לא מצליחה להתנתק מה"קשר" הזה - אי אפשר אפילו לקרוא לזה קשר, כי אני גם ככה לבד כל חצי השנה הזאת. סובלת מחוסר יחס מתמיד.
אני יודעת שאני נשמעת כמו מטומטמת לפי ההודעה הזאת, שהרי התשובה ברורה מאליה, אבל לאמיתו של דבר אני בחורה פיקחית, נבונה, מקסימה, מצחיקה והרבה אומרים שגם מאד יפה.
איך להסביר את העובדה ש"נתקעתי" על מישהו שאפילו לא ברמה שלי, ועוד מזלזל בי ככה?
לפעמים אני אפילו מרגישה שעמוק בלב הוא יודע שהוא לא ברמה שלי, ו"מעייף" אותו להתאים את עצמו אלי - אז הוא פשוט לא עושה את זה...

אשמח לשמוע עצות ודעות.

Another Girl

New member
ושכחת גם צנועה

לשאלתך - לא המצאת כאן את הגלגל. זו נטייה אנושית קלוקלת לרצות את הלא מושג ולעשות לו אידיאליזציה (לא מוצדקת). הגיוני שתתקבעי דווקא על מי שזורק עלייך ולא "מוכן לקטוף את הירח בשבילך". עד כדי כך שאת אפילו מוכנה להתעלם מהסקס הרע.
מה עושים בנידון? כלום. ממשיכים לחשוב שאולי אפשר "לשנות אותו", עד שהוא יפגע בך טוב טוב ורק אז תביני שהבחורים מהסוג הראשון הם מה שאת רוצה לעצמך.

הוא משחק לך

על המקום הזה בתוכך שמרגיש "לא שווה מספיק". האשליה שלך היא שאם בסופו של דבר הוא ירצה אותך אז זכית באיזו תעודת ערך גבוהה.

הבחור לא בעיניין שלך וגם לא שווה שום מאמץ.

יש איזה אמצע בין גבר שרואה אותך כחצי אלה ובין גבר שמתייחס אליך כמו זבל. האמצע נמצא במקום שיש מערכת יחסים, שיתוף והנאה מהביחד וגם לכל אחד את הדברים שהוא אוהב לעשות לבד.

Berethor

New member
הגיוני

נראה שהיא באמת איתו רק משום שהוא היחיד שלא שם עליה, וזה משהו שגם חדש לה וגם מושך אותו עליו באופן מעוות.

אולי את בחורה פיקחית, נבונה, מקסימה, מצחיקה..

ומאוד יפה - אבל הביטחון העצמי שלך שואף לאפס.

מישהי עם ביטחון עצמי לא נמצאת בקשר של חצי שנה עם מישהו שאין לו זמן בשבילה ואין לו שום רצון לתת לה יחס נורמלי... מישהי עם ביטחון עצמי לא נותנת לבחור לזלזל בה חצי שנה ונשארת בזוגיות אומללה רק כי היא מחפשת שהוא יתחיל להתייחס אליה טוב, מחפשת את האישור שלו - היא פשוט עוזבת את הבן אדם וממשיכה למישהו נורמלי.

את כתבת "הוא מוצא חן בעיניי" - למה? מכל מה שכתבת מה בדיוק מוצא חן בעיינך?
- זה שהוא לא מתקשר איתך
- זה שאין לו זמן בשבילך
- זה שהסקס לא משהו
- זה שהוא לא מתעניין בך ולא רוצה אותך קרוב אליו?

תתחילי באמת להאמין שאת בחורה פיקחית , מקסימה, מצחיקה ואפילו מאוד יפה ותעזבי אותו ואת הרצון שהוא יתפקח ויגיד לך שזה נכון שאת באמת כזו - את לא צריכה את האישור שלו, את יכולה להפסיק לחכות ...

אני לא חושבת שהוא יודע על הקשר הזה

בעצמה היא אמרה שהוא אומר לה שאין לו זמן לזוגיות... היא סתם חצי יזיזה בשבילו

Shamy

New member
לפעמים אנו נמצאים בסיטואציה שלדעתנו מגיעה לנו

אולי בגלל שהוא גורם לך להתאמץ ..ולשווא יש לציין אז את מרגישה צורך להשאר במערכת יחסים הזו (אולי כי כולם גרמו לך להרגיש כמו מלכת העולם לא פחות מזה לפי התיאורים שלך ועכשיו בא מישהו שממש לא רואה אותך ממטר ואת רוצה שהוא יראה אותך כמו מלכת העולם שאת חושבת שאת)

ובמצבים כאלה אני במקומך הייתי חותכת.."כמה לרוץ כדי לדרוך באותו המקום?" (רונה קינן/הקול שקורא לי)

לפעמים פשוט צריך להבין שלא בעיני כולם אנחנו נתפסים כמו מה שאנחנו תופסים מעצמנו וכדי למנוע מעצמנו לשקוע בייאוש ואובססיביות ברדיפה אחרי תחנות רוח צריך לדעת לפעמים מתי לוותר ולהמשיך הלאה
וכשממשיכים הלאה ומתחילים להעריך ולכבד את עצמך אתה תמצא שאחרים מכבדים אותך

שלום

אהבה היא מורכבת ואיננו מבינים אותה לגמרי. לפעמים מוצאים באדם תכונות מסוימות שאוהבים, ואז רוצים קשר. עשי מה שנעים וטוב לך. אדם יכול להרע בגלל חוסר חיבה או בגלל בעיה, אם יש לו בעיה והוא חשוב לך את אמורה לדאוג לו.

Berethor

New member
שאלה טובה

מה קרה עם אותם בחורים רבים? למה הם נעלמו? ודווקא איתו את נשארת, אירוני לא. האם זה סתם טעות או שמה יש לכך סיבה. בכל אופן הבעיה היא בשניכם, את חושבת שאת 'פרינססה' ורגילה ליחס אחר לגמרי, והוא מצידו באמת בקושי נותן לך יחס, אפילו מינימלי לפי איך שזה נראה, אפילו בלי קשר לדרישות המוגזמות שלך. למרות שכביכול זה בגלל אילוצים של עבודה, מה שכמובן לא דווקא הסיבה.

איזה נשארת? הם בכלל לא ביחד

היא רק הכירה אותו לפני חצי שנה, מדי פעם יש להם סקס מזדמן ולא מעבר לזה

הוא בפירוש אמר לה שהוא לא רוצה זוגיות וזה בכלל לא משנה מה הסיבות או התירוצים שהוא נותן לה- הוא פייר איתה עד הסוף

קו מחשבה של נערה מתבגרת

לא יצא מהדבר הזה כלום.......
אם החיים היו כאלה קלים היינו פשוט משנים את כל מי שבא לנו (ואם אנחנו משנים אותו, אז למה למעשה מלכתחילה היה בא לנו עליו? הרי התאהבנו במי שהוא)

מאחר ואי אפשר לשנות את כל העולם ולהתאים אותו אליך, צריך למצוא מישהו שמתאים לך כמו שהוא- ופה הבעיה הגדולה והעבודה הקשה.

Berethor

New member
סקס זה לא דבר של מה בכך

אומנם לא אוטומטית הופך אותם לזוג, אבל מאוד קרוב לכך. עכשיו אני מבין למה את חושבת שהם לא זוג אלא בעצם יזיזים, אבל זה שנוי במחלוקת, במיוחד שזה לא מה שנקבע שם ובררת המחדל היא זוגיות ולא יזיזות. בכל אופן הזוגיות שם לא משהו משום בחינה, אפילו מינית, אומנם יש לה דרישות מוגזמות ללא ספק, אבל כפי שהיא מתארת את זה, מה שהוא מספק לה זה ההפך הגמור, בין אם במכוון ובין אם לא. אגב אי אפשר להיות פייר עד הסוף ומצד שני לתת תירוצים, תירוצים אם הם שקריים זה למעשה שקרים. אבל שוב אין דרך לדעת בוודאות אם הוא משקר לה ולא שם עליה או האם זה כי הוא פשוט טיפוס כזה וגם מאוד עסוק וכו, בכל מקרה אם זה לא נראה לה אין לה מה לחפש איתו, נראה שהיא איתו דווקא בגלל שהוא לא שם עליה, זה סוג של הפוך על הפוך, ממה שהיא כביכול רגילה עליו.

anakonda4

New member
לכל מי שהגיב

דבר ראשון - תודה רבה על התייחסותכם.

דבר שני - מתנצלת שההודעה יצאה קצת מתנשאת או לא צנועה, כתבתי באמצע הלילה ופשוט שפכתי מהר טקסט קצר, וניסיתי לתאר הכי בקצרה שיש את הסיטואציה.
אני לא חושבת שאני "חצי אלה" או דברים בסגנון..
מה שכן - למזלי זכיתי ליחס מאד טוב מבחורים שיצאתי איתם, ולחיזורים נמרצים.
לכן אני כ"כ מאוכזבת מהאידיוט הנ"ל,
וכועסת על עצמי לפעמים שאני מרשה לעצמי (או לפחות הרשתי) לסבול בגללו, לחשוב עליו ובגדול לתת לו לזרוק עלי ***.

כולכם צדקתם, ועדיין. איך מדלגים ועוברים הלאה, בלי להיתקי ובלי להצטער,
ובלי לופ מחשבות מיותר של "אולי בכל זאת כדאי"?

crisRobin

New member
ללא קשר לאחרים

ללא קשר לאיך שאחרים התיחסו אליך, את יודעת שאת שווה יותר.
לפעמים יש תחושה שאנחנו לא רוצים להפסיד בוויכוח.
הזוגיות שלך, אם תעזבי אותה עכשיו, אומרת שהיית מוכנה שיתנהגו אליך ככה חצי שנה.
ואת רוצה לנצח בוויכוח. לשנות את המצב. שלא ביזבזת חצי שנה.
ככה מבזבזים עוד חצי שנה.

הוא כבר לא רלוונטי להחלטה שלך.
את בעצמך יודעת שזה לא ישתנה וזה ממש!!! לא קשור לזמן שאין לו לזוגיות (גם בדקה אחת אפשר לתת לך תחושה של נסיכה בין פגישה לפגישה).

אם תחליטי שאת אוהבת את עצמך, תפקחי את העיניים ותסלחי לעצמך על החצי שנה האחרונה

anakonda4

New member
אתה כ"כ צודק לגבי זה

שגם בדקה אחת אפשר לתת תחושה של נסיכה...

אבל אני יודעת מה יקרה...
הוא יכתובף אני אמשיך לענות - כאילו זה בסדר..כאילו שככה זה צריך להיות.
ממש בזיון ש"הורגלתי" לתת יחס הזה.

לדעתי, אני נשארת שם מתוך שעמום (שבכל זאת הוא מפיד לי, גם אם זה פעם ב..)
ומתוך של זה מה שבא לי עכשיו אז יאללה (למרות שכאמור אני זאת שסובלת מזה אחר כך, כשמתחילות המחשבות על למה זה ככה ולא אחרת).

crisRobin

New member
תשווי אותו לאקס

אם זה היה באמת ככה, להפיג את השיעמום, לא היית מתוסכלת מזה.

אם את רוצה להשתחרר, פשוט תחשבי על אקס שלך שהתגברת עליו כבר מזמן.
תחשבי על כל הדברים שלא אהבת אצלו.
בפעם הבאה שהוא כותב "ערה?" פשוט תעני כאילו את עונה לאקס שלך ולא אליו.

sweetjane1982

New member
את יזיזה שלו

ואפילו מהסקס את לא מתלהבת.
פשוט תצאי עם בחורים אחרים כמה שיותר,
עד שתכירי גבר שווה.
אל תתקשרי אליו ולא נעליים,
ובאופן כללי תעסיקי את עצמך בדברים אחרים חוץ מהאפס הזה.

למעלה