למה אנשים יורדים על אנטרפרייז?

למה אנשים יורדים על אנטרפרייז?

הרבה אנשים כאן (כאילו שבכלל יש כאן הרבה אנשים...) טורחים לפתוח הודעה ולכתוב כמה הם לא אוהבים את אנט´. ואני ממש לא מבין למה. לא שאני לא מבין למה הם לא אוהבים את הסידרה. מה שאני לא מבין זה למה כלכך חשוב להם להודיע את זה לעולם ולחזור שוב ושוב על זה. אני לא סובל את TOS. סידרה מיושנת ומטופשת ואפילו מגוחכת בהבטים מסויימים. מאוד מביך לראות פרק בזה ולחשוב שזה הבסיס לTNG המופלאה. ואני יודע שיש עוד שחושבים ככה, אבל אף אחד (כמעט) לא קם כדי לבקר אותה בכל פעם שמישהו מזכיר אותה. אני גם חושב שהיפים והאמיצים היא סידרה מטופשת. האם זה אומר שאני צריך לטרוח ולצעוק את זה כל פעם שמישהו אומר שהוא נהנה ממנה? לא אוהבים אל תראו. אבל למה כל כך חשוב/מהנה לחזור ולהכריז על זה?

Mikee P M

New member
אנשים רוצים

להביע את דעתם ומותר להם. בשביל זה יש פורום. אולי פשוט תפסיק לקרוא את כל ההודעות שמצהירות על כך שוב ושוב וכך לא תתרגז. אני לא מבינה מה מעצבן אותך כל כך ובטח שלא מבינה למה בשביל זה תריך לפתוח הודעה חדשה בפורום. אבל כנראה שמה שמותר ליוביוב הירוק, אסור לנו, בני תמותה.

Esmena

New member
וחוץ מזה,

הפורום הזה היה עד עכשיו רוב הזמן בגישה מאוד מאוד פרו -ENT . ברור שזה יוצר אנטגוניזם(שובפעם זאתי)מצד אלה שלא אוהבים/סובלים. בנוסף, TOS היא סידרה ישנה,שמשודרת כרגע בערוץ לא נגיש. ENT היא הסידרה החדשה ביותר ,ולכן המדוברת ביותר, לכן ברור שבין הדברים יאמרו גם דברים לא חיוביים. ( אגב, זה הסיט את ליבי שממש אף פעם לא דיברנו כאן ממש על TOS)

reystlen

New member
כולם מפחדים . . .

לבקר משהוא ישן ויש להודות לו הם לא היו מצליחים לא היה עכשיו כלום. . .

למעלה