למה אנשים כאלה חארות?

N o R i K o

New member
כדי שתוכלי להעריך את כל האנשים הלא חארות

N o R i K o

New member
לוקח להם קצת זמן,

אבל בסוף הם מגיעים...

אני יודעת שזה ישמע הכי קלישאתי בעולם, אבל אחרי שקיבלתי סכין בגב ממי שכיניתי אותה החברה הכי טובה שלי, חשבתי שלא אצליח לסמוך יותר על אנשים. אבל בסוף מגיעים האנשים הנכונים

גילושיט

New member
היי,

בגלל שעברנו את מקרה דומה אני חושבת (עם החברה הכי "טובה") יש לי צורך לומר לך שמאז שזה קרה (3 שנים פלוס-מינוס) אני פשוט לא מצליחה לסמוך על אף אחד. לא מצליחה להיפתח באמת לאף אחד.
וכשכתבתי את ההודעה הראשית זה היה אחרי שמישהי שעד עכשיו החשבתי אותה ל"אנשים הטובים" שכולכם מדברים עליהם כזה הרבה, עשתה משהו הפוך ממה שחשבתי עליה ודווקא בגלל זה - זה היה פי אלף פוגע.
אז אולי לכם היה מזל והצלחתם למצוא את האנשים הטובים באמצע הדרך.. ואם הייתם שואלים אותי לפני שבוע אולי גם אני הייתי אומרת שיש כמה כאלה לידי. אבל במוקדם או במאוחר סביר להניח שיקרה משהו שישבור את המחשבה הזו.. (במכוון או שלא) סתם הייתי צריכה לפרוק סורי שנפלתי עליך

N o R i K o

New member
לא אמרתי סתם שזה לוקח זמן

גם לי זה קרה פעמיים, ובכל זאת למדתי לסמוך בדרכי שלי על אנשים מסוימים. כשאני מרגישה שמישהו לא מתאים לי, אני לאט לאט מתרחקת, בהרבה פחות רעש וצלצולים כדי לעשות את זה כמה שפחות מכאיב.
אל תתני לאנשים כאלה לחסום אותך מפני אנשים טובים אחרים. אחרת תתני לבדידות להשתלט עלייך והיא באמת נוראית.

NEO83

New member
דיברת עם החברה על מה שהיא עשתה?

היא מודעת לזה שנפגעת?

יפה שלי....

מי כמוני יודעת,שהעולם מורכב מאנשים חארות,ומאנשים יפים (מבפנים ומבחוץ)...
במקום להתייאש מהחארות תתחברי לטובים,ולא חסר כאלה...

מה יעזור לנו אם נתייאש מהם?

אוהבת אותך!

Optimistic Girl

New member
מה קרה מאמי?

מי העציב/עיצבן אותך?
ולמה,מה הוא/היא עשו?

יש אנשים וטובים
חברים טובים שתמיד איתך באש ובמים
רק צריך להגדיר מטרה בראש ;איזה סוג של חברים מחפשים
ובסופו של דבר "באיחור" של 6 שנים
אני מצאתי אותה...
את השיבוט שלי ;אחותי התאומה

גם את יכולה למצוא אנשים מצויינים
רק צריך לדעת לסנן אנשים ולחפש בנרות!

דינדש

New member
מי עצבן אותך?!?! אני אקרעעע אותוווו!!!

ועכשיו ברצינות. לא חסרים חארות. אבל גם אנשים טובים... גם אם לא קל למצוא אותם. יום יבוא ובאיזושהי נק' דרך של החיים תמצאי את אלו שיחממו לך את הלב!

ועד אז - אנחנו פה!

גילושיט

New member
אתם חמודים. תודה.

והלווואי שיגיע כבר הזמן הזה שאמצא את מה שכולכם מדברים עליו.

למעלה