למה אנשים לא כותבים???

אוקיי אני אתחיל שירשור...

זה רק אני או שאבריל נורא דומה מבחינה חיצונית בלבד!!!!!!!!!!!! לאנוק וסתם כבדרך אגב מה אתם חושבים על אבריל???

אני אומרת לכם אבריל לווין מחכה את

אנוק וזה לא ממש יוצא לה לאבריל יש קול גרוע פלוס!!! בניגוד לאנוק ואני שמחה לראות שלא אוהבים אותה כאן..

El Caballo

New member
לא מסכים איתך.

עם זה שאין ממש דמיון ביניהם אני מסכים (כולה שתיהן לבנות) אבל... יש לאבריל דווקא קול טוב מאוד... ההתבטאות הווקאלית שלה פחות טובה... אבל הקול שלה טוב. ..ואפילו יש לה כמה שירים לא רעים
El Caballo

מה פיתאום...

ראיתי את אבריל בהופעה חייה היא כמעט מתה... (משחק מילים לא מתוחכם) רציני יש לה קול רק על דיסקים עם חיזוקים וכאלה...

El Caballo

New member
הממ...

הופעה חיה דרך הטלביזיה או במציאות ? לי יצא לראות אותה דרך הטלביזיה ב 4 הזדמנויות בערך... באחת מהן היה ברור שיש לה בעיה עם המיקרומפון (שגיאת כתיב מכוונת) אבל היא המשיכה כמו מקצוענית. באחת אחרת היה סאונד על הפנים (לבלינג על הפנים..שמעו בעיקר את נגן גיטרת הליד)... אבל כבר יצא לי לראות הופעות שהסאונד לטלביזיה היה גרוע והסאונד בשטח היה טוב. באחת היא הופיעה בגשם והיה סאונד 100%.. למרות שזה דיי מפחיד כי עלולים להתחשמל. ובהופעה לכבוד מטאליקה היא הייתה גדולה (והיה ברור על הפנים שלהם שהם מתרשמים). ובכ"ז... פחות טובה מאנוק
El Caballo

ממש לא

אני ראיתי לא הייתי בהופעה של אבריל אני מתכוונת בטלויזיה ולא מבחינת הסאונד היא כמעט נחנקה מהצעקות שלה והתחילו לשמוע את הנשימות הכבדות שלה... בקיצור לא מקצועי!!!בכלל!!!

yuli c

New member
אז ככה...

אני לא חושבת שאבריל מחכה את אנוק הן ממש לא אותו בגנון אם כבר היא מחכה את אלאניס מוריסט ואני מסכימה איתך שלאבריל אין קול יפה ובכלל המוסיקה שלה על הפנים לדעתי.

אני מסכימה בזה ש

אווריל ואלניס מאוד דומות גם שתיהם קנדיות אז אולי אווריל מנסה לשחזר את ההצלחה לא יודעת מה הבעיות של אמא שלה ולא יודע אני רואה בה קצת אנוקיות

Ne§t£A Gi®L

New member
וואלה-כן:)../images/Emo108.gif

גם אני חושבת על זה די הרבה. אנוק הייתה כאן קודם:)
עניבות, משהו?

Ne§t£A Gi®L

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo108.gif

גופיות סבא-מכנסיים נמוכים... אבל האמתי? אני לא חושבת שאבריל "מעתיקה". אני לא חושבת שהיא בכלל מכירה את אנוק-מעבר לNOBODY'S WIFE...
כי מה לעשות- אני תמיד טענתי, ועדיין טוענת-שלזמרי הפופ של היום אין מושג במוזיקה. ולאו דווקא אנוק. אני לא בטוחה עד כמה היא קלטה רוק, מוזיקה קלאסית ואולדיז-ועוד כל מיני מוזיקה שזמרי פופ לא ממש מכירים [בריטני ספירס שאלה לא מזמן מי זו יוקו...
ואבריל טעתה בשמו של אחד הזמרים היותר מפורסמים של ה90'S...]-והתוצאה... My baby, Baby-Baby. חבל.

yuli c

New member
אבריל?

קודם כל אני לא יודעת איך הגעת לזה שהיא דומה לאנוק. בקשר למוסיקה שלה ממש לא אהבתי ואגב המוסיקה שלה מזכירה לי קצת את אלאניס מוריסט שזה עוד ביבה לא לסבול את אבריל.

למעלה