למה אנשים מתעצלים לקרוא

ezaton

New member
למה אנשים מתעצלים לקרוא

וחושבים שאנחנו ניתן להם תשובות קלות? אוף, זה מעצבן אותי. עצלנות, רבותי, לא מתאימה לעוסקים בלינוקס. הרצון לנסות וללמוד מחייב חיפוש מידע וחומר לימודי. אנחנו יכולים לתת הפניות למידע מועיל, אבל לתת תשובות בסדר "א´ ב´ כי אני חדש בלינוקס ולא רוצה לנסות ללמוד לבד" אנחנו לא צריכים לתת. Ez

AquaGun

New member
הבנתי את המסר....

אבל באמת חיפשתי.... אני פשוט לא מוצא את זה... ואני גם לא יכול לקרוא את כל המסך, אז יכול להיות שפיספסתי את זה בגלל זה... אני לא יודע... לא מצאתי

ezaton

New member
הרץ Xconfigurator.

קצת על KDE ו X: בלינוקס, הממשק מבוסס על שכבות - שרת ה X רץ, ומעליו לקוח ה X, ולקוח ה X מריץ מנהל גרפי. כלומר: 1) שרת X יכול לרוץ על מחשבים שונים ולהציג מידע כאילו ישבת מול המכונה עצמה (כלומר - ממש ממשק גרפי מלא, רק מרחוק). 2) לבחירתך כל מנהל תצוגה (Desktop Manager) שתרצה - KDE, Gnome, WindowMaker ועוד. 3) מנהלי תצוגה, בהיותם שכבה עליונה, לא מאפשרים שינוי רזולוציה או כל הגדרות שנוגעות ל X עצמו, אלא רק הגדרות תצוגה פנימיות - להוסיף כותרות, לשנות פונטים וכן הלאה. 4) הכלי לשינוי רזולוציה, רמת צבעים, או כל דבר שנוגע ל X עצמו (עכבר, ועוד) הוא ה Xconfigurator (שים לב שה-X גדול), ועליך להריץ אותו מחלון terminal (ורצוי במצב טקסט בלבד), וכ- root. קובץ ההגדרות של ה X הוא etc/X/XF86config-4/ ותוכל לעיין בו (אל תשנה אם אתה לא יודע מה אתה עושה). Ez

למעלה