למה אנשים נוהגים כמו פסיכים?!

cobainos

New member
למה אנשים נוהגים כמו פסיכים?!

השעה:3:30 בלילה,אנחנו 4 חבר'ה באוטו,הנהג פונה לרחוב חד-סטרי שמאלה לאט ויפה,פתאום בא פסיכופט מנסה לעקוף במהירות,עולה עם הגלגלים השמאליים על המדרכה,מצפצף ובוםםם.תאונה
.כמה אהבל אפשר להיות?! חבר שלי עוד הספיק להגיד "מה הוא עושה" אמצע הלילה,בקושי יש מכוניות על הכביש,והבודדות שיש חייבות להתקע אחת בשנייה?
בכל אופן,כולם יצאו בסדר(חוץ מהמכוניות) והפסיכי הזה הוא דווקא בחור נחמד שהודה ישר שזאת אשמתו והחליף פרטים

cobainos

New member
ואם אתם שואלים את עצמכם

למה אני מספר לכם את כל זה,זה בגלל שאני חייב לשתף מישהו ואין מתי בשעה הזאת

Guy Schlesnar

New member
זה עוד בסדר לעומת מה שקרה לי בשבת

נסענו לדרום,בכבישים די ישרים וריקים. פתאום מגיעות מכוניות מאחורה ב150 קמ"ש כמו מטורפות. או מה שהכי הפחיד אותי זה היה כשכבר היה חושך,ונסעתי חזרה הביתה. מישהו שנתקעה לו המכונית עצר בצד אבל לא שם אורות מצוקה,לא שם איתות בכלל,פתח את הדלת של הנהג ועמד לידה,והכביש גם ככה חשוך. אני נסעתי באיזה 100 וראיתי את המכונית אומנם,אבל לא את הדלת הפתוחה ואת הדביל שעומד מולה ומנפנף בהסטריה. בשנייה האחרונה סטיתי קצת שמאלה,עוד סנטימטר והייתי פוגע בו,וזה היה רק מזל שבנתיב השמאלי לא היה אף אחד לידי באותו הזמן,כי אז הייתי מתנגש בו. ועוד לפני זה,בבוקר,נסעתי ליד הבית ישר בכביש שבו יש פנייה שמאלה,אבל לנהגים שבאים משם יש תמרור לתת זכות קדימה,ואני יכול להמשיך ישר. איזה נהג זקן לא רק שלא התייחס לתמרור והתחיל לעבור כשהייתי ממש קרוב,אלא גם כשראה שאני קרוב אליו עצר באמצע הצומת,וכמעט התנגשתי בו. כשאבא שלי יצא אליו הפחדן הזה ישר ברח. יום רע להיות נהג.

אנשים מטורפים אחר כך מתפלאים

למה יש תאונות דרכים ןלמה זה קורה. תחשבו על זה.

cobainos

New member
אף אחד כבר לא מתפלא../images/Emo4.gif

כשהרבה בגילנו נוהגים כמו פסיכופטים והרבה זקנים נוהגים כמו צבים עיוורים ונארכיסטים אף אחד לא מתפלא שיש תאונות. וגם לא פלא שחברות הביטוח דורשות סכומים כאלה אסטרונומים.

cobainos

New member
תשמע!אצלי זה שקוף...

אחרי X טסטים אתה לא יכול להיות נהג רע ולהסתכן באבדן הרישיון שלך.

תראו יצא לי לעבוד כמה פעמים עם

התנועה- הגענו לתאונות אלוהים ישמור פשוט כואב הלב- הגענו לפני שנה לתאונת חזית צד בן מרצדס לאופל היו 7 פצועים נאלצו לנסר את המכונית לחלץ אותם. או שבקניון הזהב היתה תאונה שאוטו פגע ברכב האופנוען התחיל לפרפר לנו בידיים עד שמד"א הגיע..

cobainos

New member

אשכרה פרפר לכם בידיים...בררררר תאונות קשות באמת ראיתי רק בצידי דרכים תוך כדי נסיעה ופה ושם ראיתי אנשים מפונים באלונקות..אבל להחזיק פצוע קשה זה מזוויע

שמע זה כואב הלב לראות את כל זה

עובדים כמו רובוטים שם אחר כך שמגיעים הביתה הכל עולה המחזות הכל

למעלה