למה אנשים נוסעים כמו מטורפים?

קרניר

New member
למה אנשים נוסעים כמו מטורפים?

אתמול אחה"צ ראיתי את המוות מול העיניים, אולי זה ישמע קצת מוגזם, אבל ככה הרגשתי... האיש עושה לילה (איש קבע), נסעתי לי לתומי לקיבוץ של הורי לבקר אותם. התחלתי לפנות מהנתיב בו נסעתי לנתיב של הפניה שמאלה ממנה אני פונה לקיבוצי, הייתי כבר באמצע הנתיב... כשלפתע ראיתי ברק..... מכונית "חתכה אותנו"- הקפה אותנו במהירות מופרזת והמשיכה ישר (כשכך היא עושה למכוניות נוספות) בשניה האחרונה ממש חזרתי לנתיב הקודם... זה היה אחד הרגעים הכי מפחידים בחיים שלי, באותו רגע נסעתי במכניות והגעתי להורי רועדת כולי והמומה. כשהבטתי ברוני פרצתי בבכי, מהבהלה והתסריט שכבר עבר לי בראש... לצערי כבר עברתי 2 תאונות בחיי, באחת הייתי מרותקת חודש למיטה, אך מעולם לא הרגשתי כה חסרת אונים ומבוהלת. מיותר לספר איך נהגתי חזרה הבייתה... האוצר שלי עכשיו מחבקת אותי ואני נושמת את שיערה ונרגעת, אחרי לילה שלם בו לא יכולתי להרדם רק מחכה שהאיש כבר יחזור, יחבק ויגרום לי להרגיש חיה... אז זהו, אני מנסה להבין כמה זמן הרויח הנהג שנסע כמו מטורף, שעקף הקיפה נוראית ואיזה סיכונים לוקחים על הכביש, בשביל מה?

אוי כמה אני מבינה אותך !

לצערי היתה לי לתאונה מסוג זה כשדורון (היום כמעט בן 10) היה בן שנה בערך .... לא רק שהמכונית שנכנסה בי נסעה כמו מטורפת בשיא חוצפתו הוא עוד יצא ובמקום לראות אם הכל בסדר הוא צעק עלי ..... מיותר לציין שאת מעט הביטחון העצמי שהיה לי איבדתי מיד ועד היום אני כמעט לא נוהגת
. מחבקת מרחוק ומקווה שלאט לאט תרגעי .... הזמן עושה את שלו . לצערנו יש המון מטורפים כאלה על הכביש ורובם מסיימים בתאונות נוראיות ואיומות - מה שיותר גרוע שאנשים אחרים משלמים את המחיר בגללם .....פשוט עצוב .

אדר שלי

New member
אויש, איזה פחד!../images/Emo5.gif

אני מקווה שמאז שכתבת, הבעל חזר ואת מרגישה יותר טוב. חיבוקים לרוני!

למעלה