למה אסור לגלוש בקרבת שדה תעופה

hagit oz

New member
אוי ואבוי, לא נעים בכלל

היי עומר, אתה גולש קייט? אני רואה את הלינק בחתימה שלך "תראו איפה אני גר".... איפה זה בדיוק והאם יש שם רוח ?
אם אתה טוב בלמצוא את הסרטים הטובים נשמח למנות אותך לאיש הסרטים של הפורום
חגית עוז

omer72

New member
אני גר בארץ

זה אתר שבניתי לפורום "ישראלים בחו"ל" שנבנה בתקופה שגרתי בחו"ל (אפילו נכתב עליו בYNET). ולא, אני עדיין לא גולש, רק מפנטז כרגע......

omer72

New member
ככה זה

עם שני ילדים, משכנתא ומינוס פראי, נישאר רק לפנטז ולגלוש סנובורד בחרמון פעם בשנה.... (האמת היא, סתם רחמים עצמיים)

omer72

New member
ככה זה

עם שני ילדים, משכנתא ומינוס פראי, נישאר רק לפנטז ולגלוש סנובורד בחרמון פעם בשנה.... (האמת היא, סתם רחמים עצמיים)

omer72

New member
ככה זה

hagit oz

New member
באמת לרחם עליך...קדימה ..

תארגן את הילדים וקדימה לעשות קורס ביחד כל המשפחה, מבטיחה לך שהחיים יראו הרבה יותר טוב, פשוט יהיו לך רגעים יפים בחיים בהם לא תצטרך לחשוב על משכנתא ורק כאשר תצא מהמים ותחזור למרוץ העכברים אז תבין כמה חשוב לשלב את ספורט האקסטרים כדרך חיים ואתה בטח מבין למה אני מתכוונת, נכון שאני עדיין לא אשת משפחה אבל אני בטוחה ויודעת ומכירה אנשים שיודעים לשלב את הספורט טוב טוב בחיים שלהם עם כל ה"בלאגן" , לא ככה??
האמת, נראה לי שלקחת גם את הילדים לתחומים הנ"ל (או שהם עדיין קטנים) זה בכלל תענוג לא קטן....

למעלה