למה אסור להיות עם אלת בייסבול?

אורן920

New member
למה אסור להיות עם אלת בייסבול?

יש לי חנות טוטו וסיגריות למה המשטרה עושה בעיות

אורן920

New member
המשטרה

יש לי חנות קיוסק סיגריות וטוטו שאני סוגר את החנות עם אבא שלי אני לוקח את הפדיון היומי ואת הסיגריות שאני ממתין לאמא שלי שתגיע למקום של החנות לקחת אותנו הביתה הגיע נידת משטרה 1 החדש ו 2 הישנים קפצו שוטרים ולקחו לי את אלת בייסבול אמרתי להם זה להבטחה שלי שלא יעשה לי שוד ברחוב השוטר אמר אסור והוא לקח את האלה ואחרי דקה אמא שלי הגיע והשוטר נתן לאמא שלי את האלה ואמר לה לא לתת לבן שלך את האלה

קרבינוש

New member
זה נראה שאתה מתארגן לחפש מכות ובעיות

גם לי זה כבר נשמע מוזר לראות מישהו מכין אלה בכדי להכות שודד אפשרי. זה יכול לגרום לך להכות סתם אנשים שירוצו לידך כי תחשוב שהם שודדים וכאשר יגיע שודד אמיתי אתה תנסה לעשות דאווינים עם האלה והוא ירה בך ובאביך למוות מיד וגם יקח את הכסף. אם לא תחזיק אלה לא תמצא הזדמנות להשתמש בה

אורן920

New member
אני לא מרביץ סתם

אני לא מרביץ סתם אני רק שומר על הכסף את האלה אני מכניס למכנסים שלא יראו אותו

ליאור451

New member
זה עניין של חוק, לא של צדק

פעם קבע בארצנו מחוקק שאסור לשאת כלי תקיפה בפומבי ללא מטרה כשרה או סמכות כדין. הגנה עצמית אינה נחשבת למטרה כשרה. מאידך, מותר לשאת בפומבי כמה תרסיס פלפל שתרצה והוא קל יותר להסלקה מאשר אלת בייסבול. אינני רוצה לשפוט את כל הסיטואציה, רק כתבתי מתוך ידיעה.

קרבינוש

New member
אף אחד לא חושב שהוא מרביץ סתם לאחרים

אבל בכל זאת זה לא נראה טוב ואפילו זה יכול לשמש לרעתך. הרעיון של ליאור להחזיק גז פלפל נשמע הרבה יותר רציני. אני לא בא לייאש אותך אבל לפעמים אם שודדים אותך עדיף לתת את הכסף ולא להלחם כי יש כאלה מוכנים עצבנים ומתוכננים שיכולים לפגוע בך בשביל כמה מאות שקלים וזה ממש לא שווה את זה

daniBH

New member
אסור להם לקחת את האלת בייסבול או כל אלה אחרת

אורן920

New member
השוטרים רצו לקחת

אמא שלי הגיעה והשוטרים הביאו לה את האלת בייסבול ואמרו לה לא לתת לי את האלת בייסבול

הם רצו למנוע ממך להסתבך באלימות

לכן הם לקחו ממך והחזירו לאמא שלך ולא החרימו את האלה לתמיד. כי אם היו לוקחים ממך סכין או אקדח אז לא היו מחזירים לאמא שלך בכלל

למעלה