למה אסף כבר לא נכנס לאתר???????????

R o b b i e D

New member
למה אסף כבר לא נכנס לאתר???????????

שרית יש לך מושג??? מילא כל ההבטחות שלו להפוך את האתר לחוקי ורשמי. אני כבר די הרמתי ידיים. אחרי שבררתי לו הכל , חשבתי שזה רק ענין של זמן.אבל לא קורה כלום. מאד חבל ולא הגיוני שלזמרת כמו גלי עטרי לא יהיה תקציב מגוחך לאתר חוקי ורשמי. טוב מילא. נמשיך לעשות את הכי טוב שאפשר באתר הנוכחי. חבל רק שיש שלושה ארבעה אנשים קבועים באתר ואחת לשבוע (במקרה הטוב) מצטרף מישהו חדש. אבל למה לא להכנס פעם בכמה זמן לפורום, לתת עדכוני הופעות או תכניות טלויזיה וכו...??? אני מקווה שלא יווצר שוב נתק בין אסף אלינו. יחסססססססססס

תגובה

בקשר לאתר רשמי: אסף פנה אליי כמה פעמים בבקשה שניפגש, לי פשוט אין זמן, כך שאני מחכה שאני אשפר מתישהו את היציאות שלי הביתה, וכך אני אתחיל ללחוץ על אסף. אני התרשמתי ממנו שהוא מאוד רוצה להפוך את האתר לרשמי
בקשר למספר האנשים בפורום, זה באמת מאכזב, פעם ב מגיע מישהו חדש, אולי לפחות מגיע מישהו חדש נדע לקבל אותו כמו שצריך? אם הרבה תגובות של "ברוך הבא"? (ולא רק 2/3?) דוגמא1 דוגמא2 דוגמא3 אני מדבר על זה שנהיה קצת יותר מגובשים, שמישהו כותב הודעה נגיב לו, ולא נתעלם(גם אם זאת הודעת "שבת שלום" או :בוקר טוב", ולא להגיב רק להודעות שקשורות לגלי), נהיה יחותר מגובשים, אנשים יראו איזה חברה נחמדים יש פה, ויחליטו להישאר ולהתחיל להגיב
אני יודע שיש הרבה כניסות לפורום מאנשים שרק קוראים ולא מגיבים...
רובי, אני שוב פונה אלייך שתחלק כרטיסי ביקור של האתר בהופעה בזאפה...זה מאוד עוזר. וכמובן שתיגש לאסף בסוף ההופעה ותבקש ממנו להיכנס לפורום(הוא הבטיח לי, אבל כנראה שאין לו ממש זמן כרגע, שמעתי שהוא התחיל לעבוד עכשיו גם עם הראל סקעת) שבוע טוב לכולם

שרית7

New member
נכון חשוב מאוד להגיב לאנשים

זה מעודד אותם להתכתב חזרה. יש הרבה אנשים שנכנסים לאתר אבל לא כותבים בפורום. לגבי הפרסום של האתר. תנסה להכין פליירים על חצי עמוד (כך שבדף מדפסת יכנסו שניים) במקום כרטיסי ביקור קטנים. תשלח לי אני אדפיס את זה בעבודה ואני אעברי איכשהו לרובי שהוא יחלק את זה בהופעה בזאפה. אולי אפשר לדבר עם אסף שיתן חבילה בקופה וכל מי שיבוא לקחת את הכרטיס שלו יקבל פלייר עם הפרסום על האתר.

שלמונזה

New member
שאלה טובה מאוד ../images/Emo168.gif

חבל שהוא לא משתתף בפורום אני מקווה מתישהו לנסות לתפוס אותו בעצמי בהופעות ולדבר איתו על העניין, זה רק יוסיף לפורום שאסף יהיה פה גם כמו בפורום הקודם.

שרית7

New member
אסף לא עובד רק עם גלי...

יש לו מחוייבויות נוספות. אל תקחו את זה קשה אנחנו כנראה לא בראש מעייניו וזה טבעי ונורמאלי....

למעלה