למה אף אחד לא אמר שיש החטא ועונשו?? עכשיו בביפ.. שכחתם להגיד?.. עונה ראשונה אפילו..
Y Yuvalenko New member 20/11/05 #1 למה אף אחד לא אמר שיש החטא ועונשו?? עכשיו בביפ.. שכחתם להגיד?.. עונה ראשונה אפילו..
פ פIלי New member 20/11/05 #5 תני לי את הללויה! חבר שלי (שהוא גם יליד בית-זית) אמר לי שזה סרט סטלנים אחד מהמצחיקים. לעזאזל, אני חייב שתתני לי את זה כבר!
תני לי את הללויה! חבר שלי (שהוא גם יליד בית-זית) אמר לי שזה סרט סטלנים אחד מהמצחיקים. לעזאזל, אני חייב שתתני לי את זה כבר!
Y Yuvalenko New member 20/11/05 #6 נו מתן, "תני" לו את זה כבר!...../images/Emo8.gif הוא כבר מלא זמן "יורד" על הברכיים שלו בשבילך.. למה את לא "נותנת" לו?..
נו מתן, "תני" לו את זה כבר!...../images/Emo8.gif הוא כבר מלא זמן "יורד" על הברכיים שלו בשבילך.. למה את לא "נותנת" לו?..
G greeneye New member 20/11/05 #7 גמני ראיתייייי! בפוקס! ומההתחלה! איזה כיף הדלקתי את הטלויזיה בדיוק שזה התחיל. אני מתגעגעת לקיציס ופרידמן של פעם, עם התנועות והקולות המוזרים שיוצאים בספונטניות. והביטויים..אח..הביטויים.. [למשל..אייה. ואחותשליהכל..] היה כיף, מצחיק וגם..קצת עצוב.
גמני ראיתייייי! בפוקס! ומההתחלה! איזה כיף הדלקתי את הטלויזיה בדיוק שזה התחיל. אני מתגעגעת לקיציס ופרידמן של פעם, עם התנועות והקולות המוזרים שיוצאים בספונטניות. והביטויים..אח..הביטויים.. [למשל..אייה. ואחותשליהכל..] היה כיף, מצחיק וגם..קצת עצוב.