למה אף אחד לא מאחל מזל טוב

חןשסק

New member
למה אף אחד לא מאחל מזל טוב

לאריק זאבי? הבנאדם טרח ויזע והביא לנו מדליית ארד מאתונה!! כל הכבוד לו!
הייתי בטוחה שהוא ייקח לפחות כסף או זהב, כי הוא אלוף אירופה וכי הוא משלנו, אבל לא. לא חשוב, כל הכבוד לו!

cobainos

New member
../images/Emo47.gifכל הכבוד לאריק זאבי../images/Emo47.gif

נראה לי שאני היחיד פה שקם ב10 וחצי וראה את כל הקרבות שלו הבן אדם הוא הג'ודוקה הכי טוב בעולם וחוסר עירנות של שנייה אחת מנע ממנו את הזהב לדעתי.הוא מרשים ותוקף והקוראני שניצח אותו סתם ניצל שבריר שנייה של חוסר דיוק ועירנות..אין מה לעשות,חוסר מזל.

Guy Schlesnar

New member
אל תדאג,אתה לא היחיד

אפילו את השיעור נהיגה סידרתי כדי שיהיה בהפסקה בין הקרבות ואני לא אפסיד קרב. באמת חבל על ההפסד,כי מכל הקרבות שהיו לו,מול הקוריאני זה היה הקרב הכי טוב שלו,וטעות אחת קטנה גרמה לו להפסיד את הקרב. די עצוב,פלוס ההפתעה שאינוי הפסיד,ואפילו פעמיים. בכל מקרה,בהחלט כל הכבוד,ועכשיו אני מחכה ליום שלישי,לתחילת הקרבות של גוצ'ה ואיבסייצ'יק.

amickyaa

New member
מזל טוב-כפרה אריק ../images/Emo45.gif../images/Emo65.gif../images/Emo36.gif

"א-ריק מלך ישראל.....ח-יי ח-יי וקיי-ם אריק מלך ישראל חיי חיי וקיים".........כולם ביחד....יאללה חןןןןןןן נועם יאללהההההההההההה

מזל טוב!!!! ../images/Emo65.gif

האמת שדווקא התלבטתי אם לפתוח על זה שרשור, אבל ירדתי מזה
בכל מקרה, כל הכבוד לאריק!
אני ראיתי היום 2 קרבות- בראשונה הוא ניצח ובשניה הוא הפסיד לקוריאני (וגם נהפך למשהו לא מובן, אבל נבר מיינד
).

cobainos

New member
חחחח../images/Emo6.gif

מסכן...הנקניק הזה מקוראה שרט לא את האף והוא דימם והתחבושת נפלה אז חבשו לו שריטה של שני ס"מ עם תחבושת ענקית על כל הראש באמצע הראש..זה היה מבדר ועיוות אותו לגמרי.

cobainos

New member
למה אתה זורק באויר?

נתחיל מזה שלא המדינה מביאה מדליות אלא הספורטאים:יעל ארד,אורן סמדג'ה,גל פרידמן,מישה(מיכאל) קלגנוב ועכשיו זאבי.אז מה זה"הגיע הזמן" כאילו אף פעם לא זכינו במדליה. יש תקווה,בלי לפתוח פה לשטן
לגל פרידמן המלך! שמי שכותב איתנו בפורום של האולימפיאדה.סיים אתמול ראשון שיוט ונמצא 3 נקודות מהמוביל!(מקום שני כרגע) ויש תקווה גם מהמתאבקים והחותרים שלנו

חחח מיקי יקירי אני מחכה לעוד מדליות

וואלה אתה לא יודע כמ התרגשתי ששמעתי שזכינו במדליה בחיי זה כל כך טוב בשביל המדינה עם כל מה שקורה מי כמוך יודע(משא"ז- התרעות- יו נו
) זה הכי מגיע לנו בחיי שיהיה רק דברים כאלו טובים שבוע טוב רועי

חחחחחחחחח כבר שכחתי תניקים

סורי- אני ב23 פורומים מכיר כמעט את כל הניקים

Guy Schlesnar

New member
נצל"ש

שיוט 7 פרידמן סיים 5 והיה מקום שני בהפרש של נקודה מהראשון. בשיוט השני הוא סיים ראשון וכרגע הוא מקום ראשון עם שיוויון נקודות ביחד עם הברזילאי! כל הכבוד!

למעלה