זמן, מקום, כסף (כיבוד, ואולי אוכל למתקינים), פירסום הולם (בשנים האחרונות בטכניון יש יותר מתקינים ממותקנים), מסכים, חניה והרבה תיכנון. איפה יש לך את זה עכשיו, בעלות 0 (מבחינתך)? Ez
אז ככה .. לגבי מקום .. אתה צודק, זו בעיה למרות שאני בטוח שמשהו כבר ינדב מקום. מקסימום יש לי מפתחות של המשרד הישן שלי, ניתן להתגנב במידה וזה לא יום של עבודה לגבי יותר מתקנים ממותקנים .. אני מבין שלא הייתה במסיבת ההתקנות בבר אילן?! ולגבי אוכל למתקינים .. נו זה פשוט, כל אחד שמביא מחשב להתקנה מביא גם כיבוד .. זה לא אלמנטרי ? לגבי פרסום .. יש מספיק מקומות שניתן לפרסם .. חסר פורומים ? אגב, פעם העלתי רעיון מטורף לעשות את זה בכיכר רבין או בטיילת בת"א .. עכשיו זה נראה רעיון מטורף מאיי פעם טל
צריך בטיילת. לתת להם אתגר: לא רק לינוקס, ובחוץ, אלא גם גשם (נראה אותם!) במסיבה של בר-אילן לא הייתי - אני חייפאי. הייתי במסיבה של הטכניון, שכתמיד לקתה בפירסום. כיבוד.. מי יביא? הם בקושי מביאים מחשבי גרוטאות עלובים, ומצפים שתתקין עליהם (אם לא הביאו לכם 486, אתם ממש בני מזל). Ez
אגב 486 במסיבת ההתקנות של בר אילן הגיע אחד עם מחשב 486 dx2 66mhz היה לו הארדיסק 400 מגה הוא היה צריך את המחשב הזה ע"מ לעבוד עם אימקס, אבל גם כדי לכתוב עם word מסמכים בעברית, בקיצור זה היה המחשב העיקרי שלו. עוד בעיה שהייתה, הcdרום שלו לא עבד אממ .. זה הכל אני חושב החלטתי לקחת את ההתקנה עלי, הוא נתן לי את ההארדיסק שלו (ואת העכבר) ואני לקחתי את כל זה ושמתי על מחשב 486 שיש לי בבית. בסופו של דבר התקנתי לו הכל: לינוקס רדהט 6.2 עם ממשק windows maker כולל אימקס גראפי בנוסף הכנסתי לו שם חלונות 95 ומעבד תמלילים שיוכל לכתוב בעברית. מה עוד אפשר לבקש ממחשב כזה ?! אבל, הבנאדם הזה נעלם לי! יש לי את ההארדיסק שלו והעכבר ואני לא יודע אפילו איפה למצוא את הבנאדם. אם משהו מכיר אותו שיפנה אותו אלי