להערכתי עברת את הגיל שבו מומלץ להתחסן.פתאום מתברר לי שיש חיסון שכלל לא מופיע ברשימות חיסונים מומלצים ושבמרבית המקרים הוא מאוד מומלץ בעיקר למי שמקיים יחסי מין מזדמנים .
למה רופא משפחה לא ממליץ ואדם צריך לגלות זאת לבד?
מעניין מה עוד אני עוד לא יודע .
מי אתה מצפה שיספר לך, משרד הבריאות?! יעני, אלה שסיפרו לך, שהקורונה היא "מגיפת קץ האנושות"? ושהחיסון יעיל ובטוח?למה אף אחד לא מספר לנו על חיסון פפילומה ???
פתאום מתברר לי שיש חיסון שכלל לא מופיע ברשימות חיסונים מומלצים ושבמרבית המקרים הוא מאוד מומלץ בעיקר למי שמקיים יחסי מין מזדמנים .
אתה מוכן להביא אסמכתא לטענה שמשרד הבריאות טען שהקורונה היא "מגפת קץ האנושות"?מי אתה מצפה שיספר לך, משרד הבריאות?! יעני, אלה שסיפרו לך, שהקורונה היא "מגיפת קץ האנושות"?
לא.אתה מוכן להביא אסמכתא לטענה שמשרד הבריאות טען שהקורונה היא "מגפת קץ האנושות"?
רופאי המשפחה בישראלפתאום מתברר לי שיש חיסון שכלל לא מופיע ברשימות חיסונים מומלצים ושבמרבית המקרים הוא מאוד מומלץ בעיקר למי שמקיים יחסי מין מזדמנים .
הגזמת, זהו חיסון שבמחלוקת מאוד גדולה עקב תופעות הלוואי שלו והיה סביבו אלפי דיונים, במיוחד על החיסון לגברים.למה אף אחד לא מספר לנו על חיסון פפילומה ???
אנחנו התנגדנוהגזמת, זהו חיסון שבמחלוקת מאוד גדולה עקב תופעות הלוואי שלו והיה סביבו אלפי דיונים, במיוחד על החיסון לגברים.
זהו חיסון שכל נער/ה מקבלים/ות בביה"ס בכיתה ז' אם הוריהם לא התנגדו (אני התנגדתי).
אלו דברים שקורים גם עם בני זוג מזדמנים.אנחנו התנגדנו
ומצד שני הודענו לילדות שהחיסון כן ידרש כש יהיו להן בני זוג קבועים (ללא תלות בעומק היחסים, כי אלו דברים שקורים כשיש בן זוג קבוע)
אכן.דיברו על זה המון בעבר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.