למה אף אחד לא מספר משו על הג`י??

• פותח הנושא Maly
  • פורסם בתאריך

Maly

New member
למה אף אחד לא מספר משו על הג`י??

באמת...חוויות משו... ההופעות היו ממששששששששש טופות באמת אהבתי.... עדי שקנתה תדיסק של XZIBIT

Maly

New member
אוו...זה רעיון....

הלכתי לשם עם חברה שלי,ועוד שני חברים שלא אוהבים היפ הופ בכלל (אוהבים קוויון,ורדיוהד)(מה גם שבסוף הערב החלטנו שאנחנו לא הולכים יותר יחד למועדונים) מה כבר באמת אפשר לומר? המוזיקה הייתה פצייץ ההופעות היו בכלל טופות של הרבה מאוד אמנים... ולא פגשתי אף אחד מהפורום.....

blarnashit

New member
אני גם רוצה

לבוא לג`י.. שיהיה כסף... עוד כמה שבועות אני גם אצטרף .. אני מאוד מקווה קווין לא משהו .. (לא אמרתי את זה.. אל תעבירי הלאה..) מה עוד יש בג`י? הופעות של..?

s.s.p

New member
לא כל הזמן יש הופעות

כשיהיה משהו מיוחד אני אודיע לך וזה תלוי גם בת כמה את... כי ל- 16+ יש מסיבות שונות - בד``כ ימי חמישי או בחגים והמסיבות של ימי שישי זה לגדולים יותר 21+ אבל בד``כ סאבלימינל מופיע, כלא 6, יש במה של פריסטיילים וכל מיני. כל פעם משהו אחר.

Maly

New member
ברנש ברנש ברנש

אם מותר לי לשאול.......... מהו מספר האיי סי שלך?

black_heaven

New member
מצטערת על הבורת אבל...

איפה זה הג`י? אני לא גרה באיזור ומעולם לא שמעתי על זה!!!! מידע!!!! דחוף!!!!!! גם לי באיזשהוא זמן נמאס מה MELON!!!!!!

Maly

New member
תגובה חלקית...

מתחת למלון שרתון מוריה בתל אביב נ.ב נהגי המוניות (לפחות אלו שאני הגעתי איתם)אין להם מושג שיש שם את הג`י

D.O.D

New member
נשמה, תראי לי מי הנהגי מוניות...

אני יסביר להם איפה זה הג`י ספוט אם את מבינה למה אני מתכוון... ובקשר לג`י: זה נמצא מתחת למלון שרתון מוריה בחוף גורדון בכיכר אתרים תגידו לנהג כיכר אתרים חוף גורדון ואתם ליד הג`י פשוט לא? לירן שנשאר בבית כל הזמן וצריך ללמוד לבגרות במנהל עשבים

Maly

New member
אני כתבתי איפה זה

אתה יודע כמה סיבובים עשינו בפעם הראשונה שהייתי שם??? הם לא ידועים מהחיים שלהם עדי שרגא מתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מי שלא יודע על מי אני מדברת ICQ שלי-73756100 תראו תאינפו אני משנה אותו עוד יומיים ואתם גם מוזמנים לדבר.... אלא עם כן אתם מברניקים.......סתם I LOVE U LIRAN

D.O.D

New member
מברניקים אה.... אני מברניק גאה!!

וכולנו אבלים על מותו של שרגא

Maly

New member
תודה....

ואם משו הולך לתת איזה בדיחה עלובה כמו בתאבון או משו כזה אז ....שתקו!!!אני אכה! עדי שהולכת לקנות שלושה שרגאים קטנים(שלושה-שרגא אחד,שלושה שרגאים....)

D.O.D

New member
את יודעת... היום צפיתי לי להנאתי

בטלויזיה בערוץ 8... (מברניק מברניק אבל מנסה להשכיל קצת...) וראיתי את התוכנית של גידי גוב הולך לאכול (אז לא הולך להשכיל בכל זאת...) ואת יודעת מה הוא אכל... תנחשי! (-:

Maly

New member
שתוק!!!!

אתה יודע כמה פעמים זזזהקרה לי???? אני מדפדפת לי בין הערוצים ופיתאום אני רואה לובסטרים קטנים אז חשבתי :איזה יופי תוכנית על לובסטרים ואז ראיתי תמנון ענק שבא לאכול אותם אה כן ושתוק מברניק גאה אבל עדיין מבר

D.O.D

New member
ושכחתי להגיד לך שלא אומר לדפדף

אומרים לזפזפ בין הערוצים!! (-: וחוצמזה לובסטרים זה לא כשר... אז חבל שהוא מת כי עכשיו יצטרכו לאכול אותו חחחח איך אני אוהב לגחך עלייך... דרך אגב! שלחתי לך הודעה באיי סי ואת בטח לא תביני מה הדפיקות הזאתי אבל עכשיו אני ישלח לך עוד הודעה שזה ההסבר (-: ו... היה לי עוד משהו חשוב להגיד... אה כן, התמנון שראית, הוא שלי! (-: יאלה ביי לירן שצריך להתחיל ללמוד לבגרות... אחרי שסופסוף סיימתי את המתכונת!!

hasaroot

New member
big brother`s watching

רק רציתי שתדעי... מה? הם משעממים???????????????????

hasaroot

New member
הבכלל לא היה נחוץ

תשאירי את זה בתור ``שלא אוהבים היפ הופ``, ודנה אמרה בעצה שהשצלבתי (למה מכניסים ברנשיות בכיתה ח`? - טי הי) את ההופעות דווקא די אהבתי, אבל אני חייב לאמר שהמוסיקה של הדי ג`יים די חזרה על עצמי. הגירסה השחורה לפוגו נורא הצחיקה אותי.. ממש! בסוף אמרתי שנהנתי, לא? (התשובה היא כן) habarnash שכשחזרנו עדי סירבה לשעשע אותו לחצי שעה - נעלבתי!

Maly

New member
שגיא

שתוק לא השצלבת -השתלבת... ``פוגו`` היה באמת קצת מוזר....לא נראה לי בכללל שזה היה אמור להיות פוגו זה היה כזה לקפוץ אחד ליד השני כשאתה מנסה לא לפגוע באלו שלידך.. אבל ראיתי כבר פוגואים יותר מוזרים

dannnnnna

New member
פוגו יותר מוזר =אילן בפוגו...

ביום העצמאות..אני לא יודעת עם ראית...לא משנה והוא לא לא השתלב..הוא היה בסדר שם.. דנה ששואלת את עדי מה קורה עם ה 15 לחודש?

למעלה