למה אף אחד לא מתייחס ליעלי??

ערני100

New member
למה אף אחד לא מתייחס ליעלי??

היום יעלי המתוקה אצל יצפאן באולפני הרצליה. למה אף אחד לא מזכיר את זה??? למה כל הזמן מדברים פה על מיכל אמדורסקי????....נמאס ממנה.

m o r s h

New member
הנה עכשיו יתיחסו אליה בשרשור הזה

like daa

New member
חחחח כן, פה אוהבים יותר את מיכל...

הממ הנה משהו על יעל- אתמול בגיא פינס הראו איך היא עושה שפאגט, קפיצות וכל מיני כאלה בחזרות של טרזן. הוי, והיא גם נפלה על התחת. היה משעשע

ערני100

New member
אני מת מת מת מת עליה.

אני מכיר אותה באופן אישי ואני חולה עליה. הגיע הזמן שתתחילו להזכיר אותה פה יותר. רציתי כבר כמה פעמים להגיד לה שתיכנס לפורום הזה,אבל אני מעדיף שלא...כי אתם לא מפסיקים לרדת עליה ועל גיא זוארץ. אתם לא מפרגנים להם כ"כ. כל הזמן מיכלי ואמירי. הפסד שלכם. ביי ערן לביא בן 22 מת"א.(קיראו את ההודעות שלי בפורום "כוכב נולד".)

mary lou

New member
היא על השער של עולמו של דיסני

הידעתם? (לא!) התחלתי לאהוב את יעל בגיל 9 בעיקבות משו שהיה עליה בדיסני... לא שזה מעניין או משו...

like daa

New member
אין לי שומדבר נגדה

אני דווקא אוהבת את יעל יותר ממיכל. מיכל מפחידה אותי. זהו. פחדתי להגיד את זה פה
פה כולם באמת אמיר ומיכל... אבל אין מה לעשות, זה לא שיש פה מילארד אנשים עם דעות שונות, יש פה מדגם שאוהב יותר את אמיר ומיכל [אני אישית לא ראיתי אף פעם הצגה עם אמיר, אז אני לא יכולה לשפוט, לא שראיתי הצגה עם מיכל... אבל היא פשוט מפחידה אותי קצת... לא יודעת למה
]. קיצר, אני דווקא חושבת שיעל ממש יפה, יותר ממיכל [אל תהרגו אותי
], ואני ממש אוהבת אותה במרילו, יותר מכל דבר אחר שהיא עשתה [נגיד ברמת אביב ג', לא שצפיתי בזה או משהו, אבל מדיי פעם פה ושם, הייתי קטנה לא הבנתי אז כלום, קיצר שם היא ממש לא ידעה לשחק
]. ומרילו לדעתי תפור עליה כל כך טוב.

m o r s h

New member
ממש לא. הרבה כאן מתים עליה

בלי שום קשר לאמיר ומיכל זה לא מתנגש.. יש כאן כמה שאפילו מעריצים שרופים שלה פשוט לאחרונה קצת הפסיקו לדבר עליה ולא ברור למה.. אז יאללה תחיו את הפורום עם שיחות על כווווולם..

zionyeo

New member
זה לא נכון, אני אוהבת יותר את יעל!

יש כאן אולי 3 אנשים שאוהבים את מיכל ממש, אז הם כותבים מלא וזה נראה כאילו כל הפורום אוהב את מיכל. יש פה הרבה יותר שאוהבים את יעל, שיתחילו לבטא את עצמם! לפי דעתי יעל כופלת את מיכל, אינ אישית לא אוהבת את מיכל בכלל. זו דעתי! לכל אחד הזכות להביע את דעתו! אז אל תתבישו!

M i R i L e

New member
טוב תירגיעי,

לא צריך להתבטא בגסות שכזו. הבנו... למרות שאני סבבה עם שתיהן:)

M i R i L e

New member
היא מאוד מתוקית...../images/Emo9.gif

כניראה שאין כ"כ מה לומר עליה חחחח הגיברת אמדורסקי השתלטה פה...

אולריקה

New member
צריך לעשות סקר - מיכלי או יעלי....

אני אישית לא ראיתי אף את אף אחת משחקת ב"מרי לו" אבל אני מתכוונת ללכת (אם ההצגה עדיין רצה). בכל מקרה את מיכל ראיתי לפני הרבה שנים רוקדת בהצגה בסוזן דלל והיא רקדה מהמם! טוב, ויעלי כולנו יודעים איך היא רוקדת לא פחות מהמם... זו החלטה קשה ! את יעלי אוהבים יותר (לאו דווקא בפורום הזה) כי היא יותר ילדה חמודה כזאת... זהו. זאת דעתי.

גמני אוהבת יותר את יעלי!!!

קפרה עלייה!!!
ואין לי בעיה עם מיכל!!!
אני לא יודעת מה יש לאנשים פה, אבל זה ממש מעצבן; מי שאוהב את מיכל שונא את יעל, מי שאוהבת את יעל שונא את מיכל, מי שאוהב את אילנה שונא את שרי ולהפך, מי שאוהב את אמיר שונא את גיא....... אצלי זה לא עובד ככה!!! כולם חמודים, וכולם עושים אחלה עבודה. אתם יכולים לאהוב ואתם יכולים גם לא, אבל למה לשנוא?!?!אתם יודעים, אומרים שאם אתה שונא מישהו זה רק מקנאות. אז אני לא יגיד "שימותו הקנאים" כי חס וחלילה אני לא מאחלת לאף אחד מוות, אני רק אומרת: שימשיכו לחיות ולסבול, מה לא?! ואם אפשר..אז קצת יותר בשקט,תודה.

M i R i L e

New member
חחח צודקת קפרה עלייך! :)

באמת שאין פה מה להשוות בין השחקנים אין פה מה לשנוא ואין מה להתעצבן אז היום מישהו אחד זוכה ליחס..אז מחר מישהו אחר... ולא חסר יחס לבר זוהר, היא הסלב מס' 1 בארץ!

M i R i L e

New member
לא צריך סקרים

אין פה מקום להשוואה אני לא מבינה מה התחרותיות הזו.. כל אחת מהן מייצגת משהו שונה ומביאה משהו שונה לבמה וכל אחת טובה בתחומים שלה!

amirkela

New member
אני בדעה של יערונת!

חחח מה הקטע? אסור לאהוב את שתיהם ? חחח אף פעם לא הבנתי את זה.. הנה אני אוהב את מיכל ואוהב את יעל. ולא שונא אף אחד. זה עניין של טעם. אני חושב שמיכל ויעל הם כמו שמן ומים והם ממש שונות גם מבחינת מראה גם מבחינת אופי וגם מבחינת מה שיש להם להציע לקהל!

למעלה