למה אף אחד לא עונה לי ? אייפק 1910!

nadaw

New member
למה אף אחד לא עונה לי ? אייפק 1910!

כל מי שיודע משהו עליו, כל דבר, לא משנה מה, שיכתוב לי, דרך אגב, איך הוא פועל עם העברית של אירון, טוב ? נ.ב זה ה - ppc הראשון שלי, אז אני רוצה לעשות בחירה טובה. תכתבו הכווווווווווווווווווווווללללללללללללל................ אם יש לכם תמונות וכו' ( לאו דווקא כאלה מהאינטרנט, יותר טוב של המכשיר שלכם ) תשלכו לי לאימייל : [email protected] כל פיסת מידע תתקבל בברכה. תודה מראש, nadaw

castroman

New member
מה יש כבר לכתוב עליו ?!

מכשיר נחמד יפה וקטן (יחסית למכשירים אחרים), מעבד וזכרון יחסית קטן, הוא די פשוט, אין בו שום דבר מיוחד, אבל בכללי מכשיר נחמד מאוד.....

roberto3950

New member
מה יעזרו לך תמונות , לך לראות אותו

בהנדי או באופיס דפו. מכשיר מעולה למי שצריך רק יומן וספר טלפונים( מחליף מושלם של הפאלם). חסרונו הגדול אין לו זכרון RAM וכך אם הוא נימחק אזאי העברית נימחקת, אולם יש לו SLOT SD ושווה להשקיע עוגד 50$ לקנות זכרון של 64-128MB ולגבות אותו עם תוכנת גיבוי ( מומלצת של SPRITE). בהצלחה

mikeoreli

New member
חבר'ה תענו יפה

מכשיר שביצועי המעבד שלו דומים למחשבי הדור הקודם, אבל צורך פחות סוללה. יש לו זיכרון ROM (ולא RAM רוברטו) קטן יחסית. אבל כל גדולתו היא מידותיו הקטנות, תוכל לראות בהודעה אחרת בפורום זה איך הצליחו להכניסו לתוך נרתיק של פאלם. החיסרון בנוגע לזיכרון הוא שכל פעם שתעשה פורמט (הארד-ריסט) הרבה מהתוכנות המקובלות תצטרך להתקין ידנית, לדוגמא, אם אני לא טועה, נגן המדיה, שבמחשבים אחרים, חוזר לעצמו אוטומאטית בעוד אתה תצטרך להתקינו מחדש. אותה הבעיה עם העברית אשר תותקן באיזור הRAM ובכל פעם שתעשה הארד-ריסט תצארך להתיקנה מחדש. בנוגע לביצועים, אני לא מסכים עם רוברטו, המכשיר מצוייד במעבד XSCALE PA255 שצורך מעט סוללה יחסית וחוץ מזה, רוב במחשבים בארץ ובעולם עדיין רצים במהירות 206MHZ, וגם מי שיש לו מעבד יותר מהיר, לפחות מדיווחים שונים, יש תוכנות מסויימות שרצות יותר לאט בגלל אי תאימות למערכת ההפעלה, לי יש קסיופאה E-200 ומריץ את כל התוכנות יפה מאוד, למרות שזה מכשיר בן יותר משנה. אני מציע לך לדפדף בפורום הזה לגבי המכשיר, קסטרו התכוון כנראה שבגלל שכתבו עליו כבר כל כך הרבה אין עוד מה לכתוב עליו. חוץ מזה יש מלא אתרי השוואות בין מחשבים שם תוכל לקרוא יותר פרטים. אם זה הוא מחשבך הראשון, אני ממליץ לך עליו בגלל גודלו ובגלל מחירו בנמוך יחסית בארץ. רק גדי שהמכשיר אכן יצדיק את קיומו אני מציע לך כמו רוברטו לקנות עוד זיכרון.

talsk

New member
לגבי המכשיר

קניתי אותו לפני כשבוע . גודל - מושלם זיכרון - חובה לקנות כרטיס זיכרון נוסף SD ולהתקין עליו את התוכנות אחרת המכשיר ממש לא זז , יש חיסרון שאין אפשרות להשתמש בכרטיסים מסוג שונה . מעבד - חלש , המכשיר נתקע הרבה . סוללה - לדעתי חלשה מאוד ( היה לי מכשיר PALM ששם הסוללה החזיקה מעמד הרבה יותר זמן .

planb

New member
גם אני קניתי אותו לפני שבוע

גודל מושלם לגבי לא זז ונתקע הרבה...לא יודע מה אתה עושה בו אבל לי הוא עובד 10 לא נתקע בכלל ולא עובד לאט נכון שדי חובה כרטיס זכרון בשביל להשאיר RAM פנוי סוללה חלשה זה נכון...מספיקה בממוצע ל4 שעות עבודה סה"כ מחשב כף יד אחלה למתחילים כמוני

mikeoreli

New member
למשתמשים שעוברים מפאלם לפוקט

יש הרבה מאוד הבדלים, אמנה את העיקריים: 1. גודל (חוץ מה1910 כל הPocket Pcs יותר גדולים) 2. מעבד הרבה יותר חזק, מה שמאפשר להריץ תוכנות שדורשות הרבה יותר משאבים. 3. יותר זיכרון (רק בימים האחרונים פרצו בפאלם את הגבול של 16MB) 4. זמן סוללה קצר פי כמה בפוקט פיסי (זאת כתוצאה ממהירות המעבד והמסך) 5. מסך הרבה יותר איכותי (חוץ משל הסוני) כתוצאה מבדלים חומרתיים אלה אפשר להפעיל יישומים הרבה יותר כבדים וצורכי הרבה יותר זיכרון : מסרטים וMP3 ועד שרטוטי אוטוקד ומשחקי תלת מימד. ההבדל הוא בין אירגונית משוכללת לבין מחשב PC מקובץ לגודל של כף יד.

למעלה