למה אפפעם לא יוצא לי לראות אותם בטל

למה אפפעם לא יוצא לי לראות אותם בטל

מישי יודעת אם יש תתוכנית TOTPR לא TOTP אווף אפפעם לא יוצא לי לראות את מקפליי בטלויזיה מישי יודעת איהפ הם מופיעים????... דרך אגב יש לי HOT לא YES

Hip Hop star

New member
הסיבה../images/Emo70.gif

את לקוחת הוט,זה הכי טוב! יש גם בהוט וגם ביס את ערוץ BBC פריים.ערוץ בריטי. ובטח את יודעת או לא יודעת שבימי שבת משודר 3 פעמים TOTP שהוא המצעד הסינגלים/אלבומים ובקיצור מצעד המכירות של המוזיקה בבריטניה. זה משודר אצלנו,ומתי שיצא למקפליי סינגל חדש והוא נכנס ל-20 הגדולים,הם היו מופיעים ואנחנו היינו צופים ונהנים
עכשיולהפסיק בנאום,את TOTPR לא ניתן לראות בארץ וב-TOTP כרגע לא תראי,כי הם כבר לא נמצאים במקומות הגבוהים,ובסינגל הבא שלהם סביר להניח שנראה,תצטרכי לבדוק פה כל פעם,כי בטח נפרסם כאן מתי שישודר. אה..ואם יש לך את חבילת המוזיקה,יש לך אפשרות אולי כרגע לא..אבל באמטיוי היטס,בד"כ משדרים קליפים שלהם.

מזה תודה לך...

חח הקטע שיש לי תחבילת ערוצים של המוזיקה ואני כל היום יושבת באמ טי היטס והם פשוט לא שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????.......

Hip Hop star

New member
מה את אומרת?../images/Emo12.gif

רק השבוע ולפניי כמה זמן ראיתי כמה פעמים את AAY....

Hip Hop star

New member
All About You

אמטיוי היטס..טוב...היה יום שלם ללהקות...אז היו בהתחלה באסטד עם WIGTSF..וכמה קליפים אח"כ מקפליי עם AAY. בסינגל הבא שלהם תראי אותם הרבה בלהיטים וכל מיני...

וואלה???..וואיי איך הפסדתי את זה?

סעמק עד שיש אותם אני לא רואאה דרך אגב ראיתי תקלמר שנראה לי את אמרת שראית אותו בעיתון אבל חרא מה קרה שאני אקנה תעיתון ב40 אקח תקלמר ואזרוק תעיתון....(כי בתכלס אין לי מה לעשות איתו..)ה אותם אוףף איזה בעסה!!?..

Hip Hop star

New member
זאת לא אני אמרתי../images/Emo12.gif

ואל תקחי כ"כ קשה,אנחנו מדברות על קלמר
שאם את רוצה,אפשר למצוא חנות דפוס שיידפיסו לך תמונה שתבחרי על קלמר.

צודקת בקשר לקלמר..

לא צריך להגזים זה סה"כ קלמר...מהממם יפה מגניב משו פצצתי סוף הדרך!!?.ליגה של קלמר..חחחח(הגזמתי..)

Hip Hop star

New member
טוב,הגזמנו../images/Emo12.gif

למרות שאחרי הכל זכותך לחשוב שהוא ליגה בשביל קלמר
אהבתי את הגישה

bar jones

New member
אוף!!! אני מתה לראות את aay בטיוי

וגם לי לא יוצא! למה גברת אלה לא שולחת סמס לומר שמשודר הא אה?!?

Hip Hop star

New member
מה נראה לך?!../images/Emo2.gif

זה היה ב-1 וחצי בלילה...היית תולה אותי אם הייתי שולחת לך... כבר היה לי פעם אחת שבמקרה היית בכלל אצל חברה...ואז שלחתי גם לבוב וקורל והן כעסו עליי

Hip Hop star

New member
אל תעצבני אותי../images/Emo46.gif

אמרתי לך לא להשוות את מקפליי למשהו שהם לא..ולא למילת קודש,תודה....
וכאיל והיה לי עצבים שהפון המעפן שלי גם יידלק ויעיר את כל הבית עם "נשמע מצויין נשמע אורנג'" לא..הוא בעצם אומר:"הלו מוטו!"

Hip Hop star

New member
את פותחת עליי פה?!../images/Emo2.gif

את רוצה דקירה בתחת?! בוב=איילת=
=
=תקנאי

למעלה