"למה אצלך תמיד הכל סודות?!"

Honey Bunny

New member
"למה אצלך תמיד הכל סודות?!"

אבא משגע אותי בזמן האחרון זוכרים שאמרתי כמה טוב ללמד הורים להשתמש באינטרנט? מסתבר שלא בהכרח.. הוא כל פעם רוצה לראות מה אני עושה כדי ללמוד, וכשאני אומרת לו שאני בשיחה או משהו אישי (בפורומים) הוא ישר נעלב ויש קטעים שהוא מתחיל לצעוק ממש "למה הכל סודות?? את רוצה לקנות משהו לא אומרת מה, הכל ישר "לא משנה לא משנה""..... ועכשיו הוא בכלל ישר שואל "מה זה סודות?" כשהוא רוצה להסתכל זה כבר ממש מטריד, ומעליב שהוא מכליל כל מה שאני עושה ככה ומרשה לעצמו להעלב משטויות כאלה, באיזו זכות?! מה הוא מצפה שאני אדבר עם מישהו באייסיקיו כשהוא רואה? או אכתוב הודעה בפורומים? ונגיד אני רוצה לקנות משהו אישי שאני לא יכולה לדבר על זה איתו, אסור לי לא להגיד לו??? מה הוא רוצה שאני אספר לו כל פרט קטן?? מעניין מה היתה התגובה שלו אם הייתי מספרת לו דברים אישיים כאלה לא יודעת למה זה, אולי הוא חושב שאין סיבה שיהיו לי עניינים אישיים, או שהוא סתם אוהב להרגיש נעלב ושכולם מסתירים ממנו דברים <כלומר, כל הילדים שלו>. הוא אפילו השווה אותי פעם אחת אל האחים שלי. "אצלכם תמיד עם סודות.." (ואולי הוא סתם מתעצבן שכביכול את אמא משתפים יותר, למרות שזה לא ממש ככה וזה סתם עוד קטע מטומטם בסכסוך שלהם) אני מנסה להסביר לו והוא משחק אותה מבין אבל ממשיך עם טון כועס ונעלב וזה חוזר על עצמו.מעצבן.

s h i r k u s h

New member
אולי תכתבי לו מכתב?

לפעמים כשזה כתוב אי אפשר להימלט מזה ויותר קולטים ומבינים את המסר. תכתבי לו מכתב שכמו שלו ולאמא יש דברים אישיים, גם לך יש דברים שאת לא אוהבת לחלוק עם אחרים ואם היית רוצה לחלוק היית חולקת כבר. תסבירי לו בדיוק מה שהסברת פה ולדעתי זה יכול לעזור המון.

faith2

New member
פשוט מאוד....

תסביר לו שמה שאתה מחליט להשאיר חלק מהחיים הפרטיים שלך- זאת זכותך בלבד. וכמו שהוא שומר על הרפטיות שלו- גם לך יש את הזכות השווה לזה. יש דברים שפשוט לא צריכים להיות נחלת הכלל...אם נחיה ללא פרטיות, לאן נגיע?

למעלה