אם הבשר איכותי, בושל ותובל טוב - כל המוסיף גורע2,6 Mio. Aufrufe · 14.103 Reaktionen | Hopefully the pick is better 🏈 🍔 #NFLDraft #burger #cooking #playoffs #nfl | cookinwithswiss | cookinwithswiss · Original-Audio
Hopefully the pick is better 🏈 🍔 #NFLDraft #burger #cooking #playoffs #nfl. cookinwithswiss · Original-Audiowww.facebook.com
נכון, אבל לא קשור. אסאדו הוא צלייה ארוכה, שום גבינה לא יכולה לעמוד בכך. יפנים כמעט שאינם צורכים גבינות, בלי שום קשר.אם הבשר איכותי, בושל ותובל טוב - כל המוסיף גורע
אתה לא רואה ארגנטינאים מוסיפים גבינ"צ לסטייקים שלהם...
אתה לא רואה יפנים מוסיפים גבינ"צ לסטייקים שלהם...
וזה לא בגלל כשרות
אכן לא קשור לאסדו - לפרה יש יותר מנתח אחד ולארגנטינאים יש יותר ממתכון אחדנכון, אבל לא קשור. אסאדו הוא צלייה ארוכה, שום גבינה לא יכולה לעמוד בכך.
הסטורית, זה נכון. זה לא השתנה - כי הם לא ראו בכך צורךיפנים כמעט שאינם צורכים גבינות, בלי שום קשר.
ארגנטינאים מכינים שניצל ממולא גבינה.אכן לא קשור לאסדו - לפרה יש יותר מנתח אחד ולארגנטינאים יש יותר ממתכון אחד
לו היה צורך בכך - היו מוסיפים גבינה מייד לאחר הסרתו מהאש.
הסטורית, זה נכון. זה לא השתנה - כי הם לא ראו בכך צורך
יש להם מקורות חלבון אחרים, והם מתמקדים באיכות - במקום בכמות.
בשר הבקר שלהם נחשב מהמשובחים בעולם - והם עושים זאת ללא צורך בהוספת גבינה
המשפחה הארגנטינאית שלי בכלל לא מבינה מאיפה הסיפור הזה - הרי אתה מתאר מאכל צרפתי: קורדון בלו.ארגנטינאים מכינים שניצל ממולא גבינה.
אני לא מדבר על קורדון בלו, כן על milanesa, אבל היא כנראה הגיעה לארגנטינה הרבה לפני שנות ה40.המשפחה הארגנטינאית שלי בכלל לא מבינה מאיפה הסיפור הזה - הרי אתה מתאר מאכל צרפתי: קורדון בלו.
נראה שאתה מדבר על "Milanesa Napolitana"
שכשמו כן הוא - מתכון איטלקי, שהגיע לארגנטינה בשנות ה40.
היא הגיעה לארגנטינה בשנות ה40 - במסעדה שנפתחה אז בבואנוס איירס ששמה היה "נאפולי"אני לא מדבר על קורדון בלו, כן על milanesa, אבל היא כנראה הגיעה לארגנטינה הרבה לפני שנות ה40.
הוא לא ארגנטינאי. הוא אמריקני . אצלם יש קטע כזה להוסיף גבינה להמבורגר. גם באירופה זה מקובל. שם בכלל ישנם הרבה מאכלים המערבבים חמאה וגבינות עם בשרים.אם הבשר איכותי, בושל ותובל טוב - כל המוסיף גורע
אתה לא רואה ארגנטינאים מוסיפים גבינ"צ לסטייקים שלהם...
אתה לא רואה יפנים מוסיפים גבינ"צ לסטייקים שלהם...
וזה לא בגלל כשרות
ai27 חצי פרסי חצי ארגנטינאי, אבל כבר הסברתי לו למה לא שמים גבינה על הבשר אסאדו, היה אמור לדעת זאת לבד.הוא לא ארגנטינאי. הוא אמריקני . אצלם יש קטע כזה להוסיף גבינה להמבורגר. גם באירופה זה מקובל. שם בכלל ישנם הרבה מאכלים המערבבים חמאה וגבינות עם בשרים.
אבל לך תסביר זאת להדיוטות כתוצאה משמירת כשרות.
הוא נראה ממוצא רוסי .חשוב להם לא לשמור כשרות, להוכיח משהו לעולם
וזהו בערך
צ'אקי ממוצא גרמני, לא רוסי, מה שקרוי "יקה".הוא נראה ממוצא רוסי .
הרוסים כמו הדרום אמריקנים לא שומרים על כשרות.
אתה מכיר אותו?צ'אקי ממוצא גרמני, לא רוסי, מה שקרוי "יקה".
הוא אכן ממוצא רוסי . אבל אמריקני דור שני או שלישי. יו"ר בית הנבחרים צ'אקי שומר . יהודי טוב אוהב ישראל , הרבה יותר מכל מני עלוקות נצלניות בשמה של תורה, הנהנה מפרוסת גבינה על ההמבורגר שלו כמו אמריקנים רבים. אבל כנראה שטיפוסים כמו AI27 פשוט לא יכולים ללכת לשינת היופי הלילית בלא שדחפו את אפם לצלחתו של אדם אחר.הוא נראה ממוצא רוסי .
הרוסים כמו הדרום אמריקנים לא שומרים על כשרות.
למה לדחוף גבינה על בשר נא?הוא אכן ממוצא רוסי . אבל אמריקני דור שני או שלישי. יו"ר בית הנבחרים צ'אקי שומר . יהודי טוב אוהב ישראל , הרבה יותר מכל מני עלוקות נצלניות בשמה של תורה, הנהנה מפרוסת גבינה על ההמבורגר שלו כמו אמריקנים רבים. אבל כנראה שטיפוסים כמו AI27 פשוט לא יכולים ללכת לשינת היופי הלילית בלא שדחפו את אפם לצלחתו של אדם אחר.
אין שום חוק תברואתי שכזה. ככה בא לו.למה לדחוף גבינה על בשר נא?
זה אפילו לא חוק דתי
אלא עניין תברואתי
החשד של אמריקאים רבים (מהם התמונה) - היה שהוא לא באמת אכל את הפיגוע התברואתי הזה
אין שום חוק תברואתי שכזה. ככה בא לו.
לא מתאים לך, תזמן את הגבינה על ההמבורגר שלך מתי שאתה חושב לנכון.
מה אגיד לך, לי אישית יש קיבה רגישה. ורק לפני כמה ימים ללא קשר התחשק לי דווקא לאכול צ'יסבורגר.
אפילו רוסים שידועים בטעמם הגרוע של מאכליהם יאכלו מרק אבן ולא את הדבר הזה
זה פשוט מתכון בטוח לקלקול קיבה
כנראה לא הניחו את הגבינה על הבשר בעודו נאמה אגיד לך, לי אישית יש קיבה רגישה. ורק לפני כמה ימים ללא קשר התחשק לי דווקא לאכול צ'יסבורגר.
היה נחמד וטעים והקיבה לא הראתה סימני עצבנות לאחר מכן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.