למה אשכנזים - לא יודעים לבשל?

  • פותח הנושא ai27
  • פורסם בתאריך

ai27

Well-known member
חשוב להם לא לשמור כשרות, להוכיח משהו לעולם
וזהו בערך
1718714160601.jpeg
 

SupermanZW

Well-known member

ai27

Well-known member
אם הבשר איכותי, בושל ותובל טוב - כל המוסיף גורע

אתה לא רואה ארגנטינאים מוסיפים גבינ"צ לסטייקים שלהם...
אתה לא רואה יפנים מוסיפים גבינ"צ לסטייקים שלהם...
וזה לא בגלל כשרות
 

SupermanZW

Well-known member
אם הבשר איכותי, בושל ותובל טוב - כל המוסיף גורע

אתה לא רואה ארגנטינאים מוסיפים גבינ"צ לסטייקים שלהם...
אתה לא רואה יפנים מוסיפים גבינ"צ לסטייקים שלהם...
וזה לא בגלל כשרות
נכון, אבל לא קשור. אסאדו הוא צלייה ארוכה, שום גבינה לא יכולה לעמוד בכך. יפנים כמעט שאינם צורכים גבינות, בלי שום קשר.
 

ai27

Well-known member
נכון, אבל לא קשור. אסאדו הוא צלייה ארוכה, שום גבינה לא יכולה לעמוד בכך.
אכן לא קשור לאסדו - לפרה יש יותר מנתח אחד ולארגנטינאים יש יותר ממתכון אחד
לו היה צורך בכך - היו מוסיפים גבינה מייד לאחר הסרתו מהאש.
יפנים כמעט שאינם צורכים גבינות, בלי שום קשר.
הסטורית, זה נכון. זה לא השתנה - כי הם לא ראו בכך צורך
יש להם מקורות חלבון אחרים, והם מתמקדים באיכות - במקום בכמות.
בשר הבקר שלהם נחשב מהמשובחים בעולם - והם עושים זאת ללא צורך בהוספת גבינה
 

SupermanZW

Well-known member
אכן לא קשור לאסדו - לפרה יש יותר מנתח אחד ולארגנטינאים יש יותר ממתכון אחד
לו היה צורך בכך - היו מוסיפים גבינה מייד לאחר הסרתו מהאש.

הסטורית, זה נכון. זה לא השתנה - כי הם לא ראו בכך צורך
יש להם מקורות חלבון אחרים, והם מתמקדים באיכות - במקום בכמות.
בשר הבקר שלהם נחשב מהמשובחים בעולם - והם עושים זאת ללא צורך בהוספת גבינה
ארגנטינאים מכינים שניצל ממולא גבינה.
 

ai27

Well-known member
ארגנטינאים מכינים שניצל ממולא גבינה.
המשפחה הארגנטינאית שלי בכלל לא מבינה מאיפה הסיפור הזה - הרי אתה מתאר מאכל צרפתי: קורדון בלו.
נראה שאתה מדבר על "Milanesa Napolitana"
שכשמו כן הוא - מתכון איטלקי, שהגיע לארגנטינה בשנות ה40.
 

SupermanZW

Well-known member
המשפחה הארגנטינאית שלי בכלל לא מבינה מאיפה הסיפור הזה - הרי אתה מתאר מאכל צרפתי: קורדון בלו.
נראה שאתה מדבר על "Milanesa Napolitana"
שכשמו כן הוא - מתכון איטלקי, שהגיע לארגנטינה בשנות ה40.
אני לא מדבר על קורדון בלו, כן על milanesa, אבל היא כנראה הגיעה לארגנטינה הרבה לפני שנות ה40.
 

ai27

Well-known member
אני לא מדבר על קורדון בלו, כן על milanesa, אבל היא כנראה הגיעה לארגנטינה הרבה לפני שנות ה40.
היא הגיעה לארגנטינה בשנות ה40 - במסעדה שנפתחה אז בבואנוס איירס ששמה היה "נאפולי"
לכן השם המוזר "Milanesa napolitana" - כאילו לא הצליחו להחליט מאיזה חלק באיטליה המנה בעצם,
אבל בעצם זאת הייתה מנה "ממילאנו" במסעדה "נאפולי"
 

אלפיני

Well-known member
אם הבשר איכותי, בושל ותובל טוב - כל המוסיף גורע

אתה לא רואה ארגנטינאים מוסיפים גבינ"צ לסטייקים שלהם...
אתה לא רואה יפנים מוסיפים גבינ"צ לסטייקים שלהם...
וזה לא בגלל כשרות
הוא לא ארגנטינאי. הוא אמריקני . אצלם יש קטע כזה להוסיף גבינה להמבורגר. גם באירופה זה מקובל. שם בכלל ישנם הרבה מאכלים המערבבים חמאה וגבינות עם בשרים.
אבל לך תסביר זאת להדיוטות כתוצאה משמירת כשרות.
 

SupermanZW

Well-known member
הוא לא ארגנטינאי. הוא אמריקני . אצלם יש קטע כזה להוסיף גבינה להמבורגר. גם באירופה זה מקובל. שם בכלל ישנם הרבה מאכלים המערבבים חמאה וגבינות עם בשרים.
אבל לך תסביר זאת להדיוטות כתוצאה משמירת כשרות.
ai27 חצי פרסי חצי ארגנטינאי, אבל כבר הסברתי לו למה לא שמים גבינה על הבשר אסאדו, היה אמור לדעת זאת לבד.
 

אלפיני

Well-known member
הוא נראה ממוצא רוסי .
הרוסים כמו הדרום אמריקנים לא שומרים על כשרות.
הוא אכן ממוצא רוסי . אבל אמריקני דור שני או שלישי. יו"ר בית הנבחרים צ'אקי שומר . יהודי טוב אוהב ישראל , הרבה יותר מכל מני עלוקות נצלניות בשמה של תורה, הנהנה מפרוסת גבינה על ההמבורגר שלו כמו אמריקנים רבים. אבל כנראה שטיפוסים כמו AI27 פשוט לא יכולים ללכת לשינת היופי הלילית בלא שדחפו את אפם לצלחתו של אדם אחר.
 

ai27

Well-known member
הוא אכן ממוצא רוסי . אבל אמריקני דור שני או שלישי. יו"ר בית הנבחרים צ'אקי שומר . יהודי טוב אוהב ישראל , הרבה יותר מכל מני עלוקות נצלניות בשמה של תורה, הנהנה מפרוסת גבינה על ההמבורגר שלו כמו אמריקנים רבים. אבל כנראה שטיפוסים כמו AI27 פשוט לא יכולים ללכת לשינת היופי הלילית בלא שדחפו את אפם לצלחתו של אדם אחר.
למה לדחוף גבינה על בשר נא?
זה אפילו לא חוק דתי
אלא עניין תברואתי

החשד של אמריקאים רבים (מהם התמונה) - היה שהוא לא באמת אכל את הפיגוע התברואתי הזה
 

אלפיני

Well-known member
למה לדחוף גבינה על בשר נא?
זה אפילו לא חוק דתי
אלא עניין תברואתי

החשד של אמריקאים רבים (מהם התמונה) - היה שהוא לא באמת אכל את הפיגוע התברואתי הזה
אין שום חוק תברואתי שכזה. ככה בא לו.
לא מתאים לך, תזמן את הגבינה על ההמבורגר שלך מתי שאתה חושב לנכון.
 

ai27

Well-known member
אין שום חוק תברואתי שכזה. ככה בא לו.
לא מתאים לך, תזמן את הגבינה על ההמבורגר שלך מתי שאתה חושב לנכון.
|יעני|
אפילו רוסים שידועים בטעמם הגרוע של מאכליהם יאכלו מרק אבן ולא את הדבר הזה
זה פשוט מתכון בטוח לקלקול קיבה
 

אלפיני

Well-known member
|יעני|
אפילו רוסים שידועים בטעמם הגרוע של מאכליהם יאכלו מרק אבן ולא את הדבר הזה
זה פשוט מתכון בטוח לקלקול קיבה
מה אגיד לך, לי אישית יש קיבה רגישה. ורק לפני כמה ימים ללא קשר התחשק לי דווקא לאכול צ'יסבורגר.
היה נחמד וטעים והקיבה לא הראתה סימני עצבנות לאחר מכן.

מה לעשות, שצ'יסבורגר הרבה יותר קליל ונח לקיבה מצ'ולנט בגירסה האשכנזית לדוגמה או קוגל - המאכלים הללו חתיכת יציקה.

אפרופו רוסים וסלאבים. יש להם המון קומבינציות של בשר עם שמנת - סטרוגנוף לדוגמה. תאכל את זה פעם תבין מה זה מאכל כבד באמת.
 
נערך לאחרונה ב:

ai27

Well-known member
מה אגיד לך, לי אישית יש קיבה רגישה. ורק לפני כמה ימים ללא קשר התחשק לי דווקא לאכול צ'יסבורגר.
היה נחמד וטעים והקיבה לא הראתה סימני עצבנות לאחר מכן.
כנראה לא הניחו את הגבינה על הבשר בעודו נא
כדי למקסם שגשוג חיידקים שונים
 
למעלה