למה אשר ועינב צחקו על שפרה? מה היה?

מסכנה , קראתי פה גם שצחקו עלייה

שהזריקו לה זריקו. אני המומה......... חבל. תודה לך.

ליאורי13

New member
דתיים

לכל בן אדם באשר הוא, בין אם הוא דתי או לא, יש ת'אופי שלו נכון, שיש יותר צפיה מהדתיים, אבל זה לא נכון לצפות מהם ליותר מאחרים, לא לרכל,ללגלג, והתנהגות נאותה כל אדם חייב בו,לא רק דתיים גם דתיים כמו חילוניים, משקרים,מרכלים, גונבים,בוגדים וכו' וכו'.... יש הרבה זרמים ביהדות,לכל אחד יש ערכים,תרבות וחינוך שונים זה שעינב ואשר דתיים עדיין לא אומר שהם אמורים להיות שונים מאחרים רק כי הם דתיים, יש להם ללמוד עוד הרבה כדי להפוך לצדיקים ששומרים על מוצא פיהם ולא למעוד הדת היהודית היא אחת הקשות, אם לא הקשה ביותר,אנשים הלומדים אותה 24 שעות ביממה במשך שנים עדיין לא יודעים הכל אגב, עינב ואשר רק התחילו לחזור בתשובה, עד שהם לא ידעו חלק קטן מהתורה אין מה לצפות מהם. יש להם המון המון ללמוד אז אל תשקלו אותם רק לפי הדת
כי דתיים הם לא של ממש,הם זורמים עם מה שהם יודעים {הם יודעים ממש מעט מאוד}

droriko

New member
ואת ממש רבי ליאורי בעלת הנס

יאללה לכי תעשי לי נס קפה 2 סוכר

mui mui

New member
ליאור לא שם את עצמו בווילה עם אנשים שונים

ונסגר איתם למשך תקופה ארוכה תוך כדי שמצלמות מצלמות אותם 24 שעות... . ככה שאת ליאור לא שופטים כמו את האחרים שנכנסו לשם.. אז התגובה שלך לא הייתה לעניין..

droriko

New member
מי שלא מוכן לקבל ביקורת שלא יעביר על אחרים

אלא אם הוא מחשיב את הקיום שלו כחסר משמעות

Jason2

New member
כן אבל זה לא התפקיד שלך

להעביר ביקורת על אנשים כמוך שכותבים בפורום. להעביר ביקורת על מתמודיים או כל בן אדם מפורסם אחר זה לגיטימי למרות שגם כאן עד גבול מסוים. אנחנו כותבים כאן כדי להביע את דעתנו האישית ולא כדי לשמוע ביקורת אישית עלינו.

droriko

New member
אתה צודק, זה באמת לא התפקיד שלי

ובדרך כלל אני גם לא מעיר לאנשים ההודעה היתה מופנת לליאורי , אני לא מבקש ממנה שתפסיק להביע דעה על אנשים מהאח הגדול , אבל אם היא מלכלכת על מישהו לפחות שתיהיה מספיק הגונה עם עצמה ותכתוב עליו משהו שלילי רק אם היא עצמה מתנהגת הפוך. אם אתה נניח תרד על איתי שההומור שלו גרוע אני ל אוכל להגיד לך כלו , כי גם אם אני לא אוהב את ההומור שלך זה עדיין עניין של טעם. אבל אם אתה יורד על אשר שהוא לא שומר על הלכה כשאני יודע בודאות שאתה עצמך לא אדם דתי, אז למה שאני לא אעיר על זה? אם אני רואה מישהי פה יורדת על ג'ני נגיד שהיא רכלנית כשאותה בחורה כל היום בפורום מרכלת על אנשים מהאח הגדול , אז למה שאני לא אעיר לה?

ליאורי13

New member
אתה יורד לפסים אישיים, זה לא המקום

לא אתחיל להתווכח איתך, אני בפורום האח הגדול גרידא. אל תתחיל עם תגובות סרק שלא יכבידו על הפורום/שירשור תהנה מהתכנית ולא ממריבות

droriko

New member
ממש לא ,מצטער אם הובנתי לא נכון

אל תיעלבי ממני , זה שיחה בקטע ידידותי ,לא בא לתקוף אותך

ליאורי13

New member
תפסיק להתגוננן, נתתי סתם דוגמית קטנה

למה את לוקח תא זה באופן אישי ? אתה נעלב מכל דבר ולא מוכן לקבל ביקורת אתה לא חייב להגיב לי כי ביטלתי תגובה שלך שבמקרה לא הייתה לעניין קפה? אכין לך בכיף, {בלי המילה יאללה, אנחנו לא בשוק} עבורי זו לא השפלה

droriko

New member
חח זו היתה בדיחה

זה הבעיה קצת עם אינטרנט אתה לא שומע את הטון דיבור של הבן אדם, ולפעמים נוצרת אי הבנה

פיקו בו

New member
אור

אבל את לא מבינה הם מרכלים על שפרה כי היא לא מספיק מכבדת את הדת שלהם,אבל בעצם מתי שהם מרכלים וכו וכו: הם בעצם עושים עוול כפול גם לדתיים וגם לקב"ה.

למעלה